Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Είδη επάλειψης

Είδη επάλειψης

Είδη επάλειψης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΤΑΧΙΝΙ ΕΔΕΣΣΗΣ (350gr)

ΤΑΧΙΝΙ ΕΔΕΣΣΗΣ (350gr)Ο μοναδικός συνδυασμός πρωτεϊνών, αμινοξέων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, παρέχει στον οργανισμό δύναμη και ενέργεια. Αποτρέπει τη συσσώρευση χοληστερίνης, συμβάλλει στην μετατροπή των λιπών σε ενέργεια, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του ήπατος, του νευρικού και του πεπτικού συστήματος...

4,96€ 1,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,57€

Sunny Via Γλυκαντικό Σιρόπι Αγαύης (350gr)

Sunny Via Γλυκαντικό Σιρόπι Αγαύης (350gr)Σιρόπη Αγαύης με :Χαμηλό γλυκαιμικό δείκτηΜεγάλη γλυκύτηταΗ λέξη αγάβη (αγαύη) σημαίνει θαυμαστή ή ευγενικής καταγωγής. Το φυτό της Αγαύης ήρθε στην Ελλάδα από το Μεξικό. Ωστόσο το όνομά του είναι ελληνικό και πιθανώς του αποδόθηκε επειδή η Ελληνίδα Αγαύη ήταν και μια από τις δευτερεύουσες θεές του φεγγαριού. Αναφέρεται για πρώτη φορά σαν κόρη του βασιλιά ..

5,58€ 4,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,60€

ΠΙΤΣΙΑΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ (400gr)

ΠΙΤΣΙΑΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ (400gr) - Απολαυστική πραλίνα φουντουκιού με κακάο και αποβουτυρωμένο γάλα, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών. Διατηρείται σε ξηρό μέρος. Να προστατεύεται από τη ζέστη. ..

2,73€ 1,34€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,08€