Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Καθαριότητα Υγιεινή

Καθαριότητα Υγιεινή

Καθαριότητα και Προσωπική Υγιεινή

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Billy Boy Condoms (3 τεμ.)

Billy Boy Condoms (3 τεμ.) Τα προφυλακτικά BILLY BOY κατασκευάζονται μόνο από φυσικό λατέξ και λιπαίνονται για μια πιο φυσική αίσθηση. Τα προφυλακτικά BILLY BOY κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας στη Γερμανία, και το κάθε κομμάτι ελέγχεται ηλεκτρονικά από προηγμένα μηχανήματα για επιπλέον ασφάλεια και σιγουριά. Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά είναι ιδιαίτερα λεπτά, για μια πιο φυσική αίσθηση κα..

1,01€ 0,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,40€

Durex Arouser (6 τεμ.)

Durex Arouser (6 τεμ.) Durex Προφυλακτικά αφυπνιστής. έχουν τοποθετηθεί ειδικά νεύρα για να μεγιστοποιήσουν τη σεξουαλική αισθήση. Durex αφυπνιστής έχει ενα επίπεδο και ίσιο σχήμα που επιτρέπει την καλύτερη πρόσφυση, και παρέχει μια πιο προσεκτική, πιο εύχρηστη εφαρμογή η οποία συμβάλει στην ενίσχυση της σεξουαλικής εμπειρίας..

3,72€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,00€

Durex Be Close (6 τεμ.)

Durex Be Close (6 τεμ.) Durex Be Close - Σχεδιασμένο από τη νεολαία, σχεδιασμένο για τη νεολαία. Τα προφυλακτικά είναι σε σχήμα Easy-On με έξτρα λίπανση για μεγαλύτερη άνεση. Η συσκευασία, που σχεδιάστηκε από τη νεολαία, κάνει χρήση μοντέρνων γραφικών για να αντανακλούν στους ειδικούς χαρακτήρες των εφήβων. Ο ιδιαίτερος τρόπος που κατασκευάζουμε τα Durex B Close τα κάνουν να μυρίζουν καλύτερ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,00€

Durex emotions με extra λιπαντικό (3 τεμ.)

Durex emotions με extra λιπαντικό (3 τεμ.) Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση και απόλυτη προφύλαξη. Πολύ λεπτά προφυλακτικά από φυσικό ελαστικό latex. Διαφανή, με περισσότερη λιπαντική επίστρωση. Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη. Mε ευχάριστη οσμή...

1,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,88€

Durex Pleasure Me Προφυλακτικά (3τεμ)

Durex Pleasure Me Προφυλακτικά (3τεμ) - Τα προφυλακτικά Durex Pleasure Me υπόσχονται να εκτινάξουν την ευχαρίστηση στα ύψη και για εσένα και για το/τη σύντροφό σου. Οι ανάγλυφες κουκίδες εντείνουν την απόλαυση, ενώ οι ραβδώσεις είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του προφυλακτικού για να ερεθίζεται καλύτερα η κλειτορίδα. Για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση, το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε..

1,84€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,48€

Durex Regular Προφυλακτικά (3τεμ)

Durex Regular Προφυλακτικά (3τεμ) - Τα προφυλακτικά Durex Regular είναι ειδικά σχεδιασμένα να είναι ευκολοφόρετα και σου προσφέρουν όλη την άνεση που χρειάζεται. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους, τα προφυλακτικά Durex Classic μυρίζουν καλύτερα, για να απολαμβάνεις το σεξ στο maximum, χωρίς να αποσπάσαι από δυσάρεστες μυρωδιές. Για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση, το προϊόν πρέπει να φυλάσσετα..

1,84€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,48€

Durex Προφυλακτικά Fetherlite elite (3τεμ.)

Durex Προφυλακτικά Fetherlite elite (3τεμ.) - Τα Durex Fetherlite elite είναι προφυλακτικά ιδιαίτερα λεπτά με εξτρα λιπαντικό για εξαιρετική αίσθηση. Σε μικρή πρακτική συσκευασία. Από φυσικό ελαστικό latex Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη Διαφανή, με εξτρα λιπαντική επίστρωση Ονομαστικό πλάτος 56 χιλιοστά..

1,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,30€

Durex Προφυλακτικά Fetherlite Ultra Thin Feel (3τεμ)

Durex Προφυλακτικά Fetherlite Ultra Thin Feel (3τεμ)Τα προφυλακτικά Durex Fetherlite Ultra Thin Feel είναι κατασκευασμένααπό συνθετικό υλικό λάτεξ και καουτσούκ και δίνουν μια φυσική αίσθηση κατά την επαφή.Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση και μέγιστη άνεση.Είναι δερματολογικά ελεγμένα με διάμετρο 52mm, ανατομικά και εύκολα στη χρήση...

3,00€ 1,84€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,48€

Durex Προφυλακτικά Fruits and More (10τεμ)

Durex Προφυλακτικά Fruits and More (10τεμ.) - Τα προφυλακτικά Durex Fruits and More βγαίνουν σε 4 διασκεδαστικές γεύσεις (μπανάνα, φράουλα, πορτοκάλι, μήλο) για να... νοστιμέψουν τη σεξουαλική σου ζωή! Χάρη στη φρουτένια σύνθεσή τους, τα προφυλακτικά Fruits and More μυρίζουν καλύτερα, για να απολαμβάνεις το σεξ στο maximum, χωρίς να αποσπάσαι από δυσάρεστες μυρωδιές. Για να διατηρείται σε άρ..

5,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,63€

Durex Προφυλακτικά Fun Explosion (10τεμ.)

Durex Προφυλακτικά Fun Explosion (10τεμ.) - Durex Fun Explosion Προφυλακτικά για πολύχρωμη, φρουτώδη διασκεδαστική αλλαγή. 4 x προφυλακτικά με γεύση φράουλας 2 x εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση (Durex Emotions) 2 x προφυλακτικά με ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις για αμοιβαία διέγερση (Durex Pleasuremax) 2 x προφυλακτικά με ειδικό λιπαντικό που πε..

5,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,63€

Durex Προφυλακτικά Intimate Feel (12τεμ)

Durex Προφυλακτικά Intimate Feel (12τεμ) - Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση από τα πιο λεπτά προφυλακτικά, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν καλύτερη αίσθηση στο σεξ και να σας φέρνουν πιο κοντά. Χάρη στον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό τους και στο πρόσθετο λιπαντικό, στοχεύουν να αυξήσουν τόσο την αίσθηση όσο και την ευχαρίστηση. Aπό φυσικό ελασ..

6,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,48€

Durex Προφυλακτικά Pleasure Me (12τεμ)

Durex Προφυλακτικά Pleasure Me (12τεμ) - Προφυλακτικά σχεδιασμένα να μεγιστοποιούν τη διέγερση των απολήξεων των νεύρων, με τις έξυπνα τοποθετημένες ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις για μεγαλύτερη απόλαυση και των δύο. Με μοναδικά τοποθετημένες ραβδώσεις και ανάγλυφες κουκίδες Από φυσικό ελαστικό latex Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη Διαφανή, με λιπαντική επίστρωση..

6,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,48€

Durex Προφυλακτικά Select Flavours(3τεμ.)

Durex Προφυλακτικά Select Flavours(3τεμ.) - Τα προφυλακτικά Durex Select Flavours προσφέρουν μια επιλογή απο διασκευαστικές γεύσεις φρούτων: Μπανάνα, φράουλα και πορτοκάλι για περισσότερη διασκέδαση και επιπλέον ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Χάρη στη φρουτένια σύνθεσή τους, τα προφυλακτικά Durex Select Flavours μυρίζουν καλύτερα, για να απολαμβάνεις το σεξ στο maximum, χωρίς να αποσπάσ..

1,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,38€

Durex Προφυλακτικά Stimulation (10τεμ)

Durex Προφυλακτικά Stimulation (10τεμ) - Τα προφυλακτικά Durex Stimulation έχουν ανάγλυφη δομή με μοναδικά τοποθετημένες ραβδώσεις για μια πιο έντονη εμπειρία. Με ραβδώσεις για μεγαλύτερη διέγερση δερματολογικά ελεγμένο Ονομαστικό πλάτος 53 χιλιοστά Με πορρτοκαλί χρώμα και λιπαντικό Σχήμα ίσιο με σπερματοδόχο κατάληξη..

5,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,63€

Durex Προφυλακτικά Tingle Me (12τεμ)

Durex Προφυλακτικά Tingle Me (12τεμ) - Durex Tingle Me προφυλακτικά με μοναδικά τοποθετημένες ραβδώσεις για μια πιο έντονη εμπειρία κατά τη διάρκεια του σεξ. Με ίσιο σχήμα που παρέχει μια πιο προσεκτική, πιο εύχρηστη εφαρμογή. Με ραβδώσεις για μεγαλύτερη διέγερση δερματολογικά ελεγμένο Ονομαστικό πλάτος 53 χιλιοστά Με πορρτοκαλί χρώμα και λιπαντική επίστρωση Σχήμ..

6,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,48€

Johnson's Cotton Buds Μπατονέτες (100τμχ)

Johnson's Cotton Buds Μπατονέτες (100τμχ) - Αγνή φροντίδα. Aποτελούνται από 100% αγνό βαμβάκι, που είναι πολύ απαλό. Ιδανικό για το μωρό σας: καθαρίζει απαλά και στεγνώνει ανάμεσα στα δάχτυλα του μωρού και γύρω από τα μάτια, μύτη και το εξωτερικό του αυτιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να απλώσετε κρέμα σε σπυράκια ή κοκκινίλες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην εισέρχονται μέσα στον ακουστικό πόρο κα..

1,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

Johnson's Cotton Buds Μπατονέτες (200τμχ)

Johnson's Cotton Buds Μπατονέτες (200τμχ) - Αγνή φροντίδα. Aποτελούνται από 100% αγνό βαμβάκι, που είναι πολύ απαλό. Ιδανικό για το μωρό σας: καθαρίζει απαλά και στεγνώνει ανάμεσα στα δάχτυλα του μωρού και γύρω από τα μάτια, μύτη και το εξωτερικό του αυτιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να απλώσετε κρέμα σε σπυράκια ή κοκκινίλες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην εισέρχονται μέσα στον ακουστικό πόρο κα..

1,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

Maxi Υποσέντονα μια Χρήσης 60x90cm (15τμχ)

Maxi Υποσέντονα μια Χρήσης 60x90cm (15τμχ) - Τα προστατευτικά κρεβατιού Μaxi έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να καλύπτουν το στρώμα και να απορροφούν τις διαρροές, να μειώνουν τις οσμές και να διατηρούν το στρώμα στεγνό. Διαθέτουν σφραγισμένες άκρες, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία από τις διαρροές. Το υψηλής απορροφητικότητας υλικό κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο τον πυρήνα του προϊόντος...

8,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,73€

Pom Pon Δίσκοι Ντεμακιγιάζ 40+25 Δώρο

Pom Pon Δίσκοι Ντεμακιγιάζ 40+25 ΔώροΜεγάλοι οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ, εξαιρετικά απαλοί, από 100% αγνό βαμβάκι Ιδανικοί για αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και περιποίηση προσώπου.Εξαιρετικά ανθεκτικοί, δεν χνουδιάζουν. Από την Ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ...

3,23€ 2,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,67€

Sani Pants No2 Medium (14 τεμ.)

Sani Pants No2 Medium (14 τεμ.) Τα απορροφητικά εσώρουχα μιας χρήσης Sani sensitive pants, έχουν ενισχυμένη απορροφητικότητα ενώ είναι πολύ λεπτά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα με αλόη και βιταμίνη Ε, είναι απαλά με υγιεινό κάλυμμα. Με την ασπίδα προστασίας Anti-ODOUR, υπάρχει σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες αποδεδειγμένη μέσω in-use tests. Σχεδιασμένα ειδικά για να συνδυάζουν απορρ..

11,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,01€

Sani Pants No3 Large (14 τεμ.)

Sani Pants No3 Large (14 τεμ.) Τα απορροφητικά εσώρουχα μιας χρήσης Sani sensitive pants, έχουν ενισχυμένη απορροφητικότητα ενώ είναι πολύ λεπτά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα με αλόη και βιταμίνη Ε, είναι απαλά με υγιεινό κάλυμμα. Με την ασπίδα προστασίας Anti-ODOUR, υπάρχει σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες αποδεδειγμένη μέσω in-use tests. Σχεδιασμένα ειδικά για να συνδυάζουν απορρο..

13,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,56€

Sani Pants No4 Extra Large (10 τεμ.)

Sani Pants No4 Extra Large (10 τεμ.) Τα απορροφητικά εσώρουχα μιας χρήσης Sani sensitive pants, έχουν ενισχυμένη απορροφητικότητα ενώ είναι πολύ λεπτά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα με αλόη και βιταμίνη Ε, είναι απαλά με υγιεινό κάλυμμα. Με την ασπίδα προστασίας Anti-ODOUR, υπάρχει σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες αποδεδειγμένη μέσω in-use tests. Σχεδιασμένα ειδικά για να συνδυάζουν ..

6,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,19€

Sani Sensitive Maxi Plus Υποσέντονα 82x60cm (15τεμ)

Sani Sensitive Maxi Plus Υποσέντονα 82x60cm (15τεμ) Τα προστατευτικά κρεβατιού Sani έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να καλύπτουν το στρώμα και να απορροφούν τις διαρροές, να μειώνουν τις οσμές και να διατηρούν το στρώμα στεγνό. Αποτελούνται από μια στρώση πολυαιθυλενίου και διαθέτουν σφραγισμένες άκρες, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία από τις διαρροές. Το υψηλής απορροφητικότητας υλικό κατανέμε..

7,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,00€

Sani sensitive pants No1 (14 τεμ)

Sani sensitive pants No1 (14 τεμ) Τα απορροφητικά εσώρουχα μιας χρήσης Sani sensitive pants, έχουν ενισχυμένη απορροφητικότητα ενώ είναι πολύ λεπτά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα με αλόη και βιταμίνη Ε, είναι απαλά με υγιεινό κάλυμμα. Με την ασπίδα προστασίας Anti-ODOUR, υπάρχει σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες αποδεδειγμένη μέσω in-use tests. Σχεδιασμένα ειδικά για να συνδυάζουν απο..

9,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,79€

Sani Sensitive Pants No2 Medium (15 τεμ.)

Sani Sensitive Pants No2 Medium (15 τεμ.) Τα απορροφητικά εσώρουχα μιας χρήσης Sani sensitive pants, έχουν ενισχυμένη απορροφητικότητα ενώ είναι πολύ λεπτά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα με αλόη και βιταμίνη Ε, είναι απαλά με υγιεινό κάλυμμα. Με την ασπίδα προστασίας Anti-ODOUR, υπάρχει σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες αποδεδειγμένη μέσω in-use tests. Σχεδιασμένα ειδικά για να συνδυά..

6,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,19€

Sani Sensitive Pants No3 Large (12 τεμ.)

Sani Sensitive Pants No3 Large (12 τεμ.) Τα απορροφητικά εσώρουχα μιας χρήσης Sani sensitive pants, έχουν ενισχυμένη απορροφητικότητα ενώ είναι πολύ λεπτά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα με αλόη και βιταμίνη Ε, είναι απαλά με υγιεινό κάλυμμα. Με την ασπίδα προστασίας Anti-ODOUR, υπάρχει σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες αποδεδειγμένη μέσω in-use tests. Σχεδιασμένα ειδικά για να συνδυάζ..

6,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,19€

Sc Johnson Autan Family Care Lotion With Aloe Vera (100ml)

Sc Johnson Autan Family Care Lotion With Aloe Vera (100ml) Απωθητικό κουνουπιών με απαλή, στεγνή και ελαφριά αίσθηση για το δέρμα. To Autan Family Lotion με aloe vera είναι ένα ευχάριστα αρωματισμένο ελαφρύ γαλάκτωμα εύκολο να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το σώμα. Προστατεύει αποτελεσματικά τις εκτεθειμένες περιοχές του σώματος από τα τσιμπήματα των κουνουπιών και άλλων εντόμων. Η ισορροπημένη φόρμο..

7,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,09€

Sc Johnson Autan Family Care Soft Spray (100ml)

Sc Johnson Autan Family Care Soft Spray (100ml) Το Autan Family Care Soft SprayTM είναι ένα απωθητικό κουνουπιών που αφήνει μια τόσο απαλή και στεγνή αίσθηση στο δέρμα που το νιώθεις ελάχιστα. Χάρη στη σύνθεσή του με άμυλο καλαμποκιού, απλώνεται μέσω μικρών σωματιδίων πούδρας και στεγνώνει γρήγορα στην επιδερμίδα σας. Απωθεί τα κουνούπια άμεσα έως και 4 ώρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πα..

7,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,14€