Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Αντηλιακή προστασία

Αντηλιακή προστασία

Παιδική Αντηλιακή προστασία

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Garnier Ambre Solaire Kids Travel Size 50SPF - Πολύ Υψηλή Προστασία (50ml)

Garnier Ambre Solaire Kids Travel Size 50SPF - Πολύ Υψηλή Προστασία (50ml)Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο τείνει να είναι υψηλότερη κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος στην ενηλικίωση. Το παιδικό δέρμα πρέπει επομένως να προστατεύεται από επιβλαβείς ακτίνες, γι 'αυτό και ..

9,90€ 1,86€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Liposan Sun Protect SPF30 - Ενυδατικό Στικ Χειλιών με Αντηλιακή Προστασία (4.8gr)

Liposan Sun Protect SPF30 - Ενυδατικό Στικ Χειλιών με Αντηλιακή Προστασία (4.8gr)Το Liposan Sun Protect θωρακίζει την υγρασία και προσφέρει αδιάβροχη προστασία με SPF 30 για την καταπολέμηση της φθοράς που προκαλείται από τις ακτίνες UVA και UVB, όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η ενυδατική σύνθεση είναι εμποτισμένη με καταπραϋντικό,ενυδατικό εκχύλισμα ηλίανθο..

7,44€ 3,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,51€

Nivea Sun Kids Trigger Spray SPF30 - Αντηλιακό Ενυδατικό Spray για Παιδιά (300ml) -40% 2-3 Ημέρες

Nivea Sun Kids Trigger Spray SPF30 - Αντηλιακό Ενυδατικό Spray για Παιδιά (300ml)

Nivea Sun Kids Trigger Spray SPF30 - Αντηλιακό Ενυδατικό Spray για Παιδιά (300ml) Το αντηλιακό ενυδατικό Trigger Spray NIVEA SUN Kids Protect & Moisture διαθέτει σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Ο συνδυασμός των αποτελεσματικών φίλτρων UVA/UVB παρέχουν άμεση προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις από την έκθεση στον ήλιο. Η περιποιη..

20,64€ 12,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,94€

Nivea Sun Moisturising Kids Spray SPF50+ - Αντιηλιακό Spray Για Παιδιά (200ml) -48% 2-3 Ημέρες

Nivea Sun Moisturising Kids Spray SPF50+ - Αντιηλιακό Spray Για Παιδιά (200ml)

Nivea Sun Moisturising Kids Spray SPF50+ - Αντιηλιακό Spray Για Παιδιά (200ml)Υψηλή προστασία απο UVA/UVB.Η έγχρωμή του σύνθεση, που εξαφανίζεται σταδιακά, διασφαλίζει σίγουρη επάλειψη παντού.Το αντηλιακό ενυδατικό spray NIVEA SUN Kids Moisturizing είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία και τη φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Χάρη στα φίλτρα UVA/UVB προσφέρει άμεση αντηλιακή προστ..

22,20€ 11,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,39€