Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Αντηλιακή προστασία

Αντηλιακή προστασία

Παιδική Αντηλιακή προστασία

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

SUN PROTECT KIDS SPR LOTION 50SPF (150ML)

SUN PROTECT KIDS SPR LOTION 50SPF (150ML)Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο τείνει να είναι υψηλότερη κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος στην ενηλικίωση. Το παιδικό δέρμα πρέπει επομένως να προστατεύεται από επιβλαβείς ακτίνες, γι 'αυτό αναπτύξαμε μια σειρά ειδικά για ..

6,46€ 4,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,33€

Garnier Ambre Solaire Kids Travel Size 50SPF - Πολύ Υψηλή Προστασία (50ml)

Garnier Ambre Solaire Kids Travel Size 50SPF - Πολύ Υψηλή Προστασία (50ml)Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο τείνει να είναι υψηλότερη κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος στην ενηλικίωση. Το παιδικό δέρμα πρέπει επομένως να προστατεύεται από επιβλαβείς ακτίνες, γι 'αυτό και ..

9,90€ 1,85€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Garnier Ambre Solaire Kids Easy Peasy 50SPF - Πολύ Υψηλή Προστασία (150ml)

Garnier Ambre Solaire Kids Easy Peasy 50SPF - Πολύ Υψηλή Προστασία (150ml)Η πρώτη SPF50 παιδική αντηλιακή λοσιόν της Garnier Ambre Solaire για άμεση εφαρμογή στο υγρό δέρμα.Δεν χρειάζεται να στεγνώσει πριν από την εφαρμογή.Εφαρμόζεται σε υγρό ή ξηρό δέρμα.Γρήγορη απορρόφηση.Ορισμένα προϊόντα φροντίδας που δεν είναι κατάλληλα για εφαρμογή σε υγρό δέρμα μπορούν να αραιωθούν, με αποτέλεσμα την άνιση ..

12,00€ 3,14€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,53€