Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

MIL MIL

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MIL MIL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ TALCO IRIS (2L)

MIL MIL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ TALCO IRIS (2L)   Eίναι εμπλουτισμένο με ενυδατικό γαλάκτωμα και  100% φυσικής προέλευση. Kαθώς και με ένα σύμπλεγμα βιταμινών. Η πλούσια βελούδινη σύνθεσή του βοηθάει στη θρέψη της επιδερμίδας σας. ..

6,20€ 2,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,11€

MIL MIL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΚΑΡΥΔΑ (2L)

MIL MIL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΚΑΡΥΔΑ (2L)   Eίναι εμπλουτισμένο με ενυδατικό γαλάκτωμα και  100% φυσικής προέλευση. Kαθώς και με ένα σύμπλεγμα βιταμινών. Η πλούσια βελούδινη σύνθεσή του βοηθάει στη θρέψη της επιδερμίδας σας. ..

6,20€ 2,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,11€

MILMIL ΑΦΡ/ΤΡΟ MUSCHIO BIANCO (1000gr)

MILMIL ΑΦΡ/ΤΡΟ MUSCHIO BIANCO (1000gr)..

3,10€ 1,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,26€

Figaro Argan Oil Αφρός Ξυρίσματος (400ml)

Figaro Argan Oil Αφρός Ξυρίσματος (400ml)Απολαύστε ένα εύκολο ξύρισμα με τον αφρό ξυρίσματος Figaro για ευαίσθητες επιδερμίδες.Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας.Kαι περιορίζει την εικόνα και την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το ξύρισμα.Για ένα απαλό ξύρισμα..

1,72€ 1,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,20€

Figaro Schiuma da Barba Shaving Foam Sensitive Αφρό Ξυρίσματος (400ml)

Figaro Schiuma da Barba Shaving Foam Sensitive Αφρό Ξυρίσματος (400ml) - Απολαύστε ένα εύκολο ξύρισμα με τον αφρό ξυρίσματος Figaro για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Kαι περιορίζει την εικόνα και την αίσθηση του ερεθισμού που π..

1,47€ 1,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,07€

Figaro Shaving Foam Classic Αφρό Ξυρίσματος Κλασικός (400ml)

Figaro Shaving Foam Classic Αφρό Ξυρίσματος Κλασικός (400ml) - Απολαύστε ένα εύκολο ξύρισμα με τον αφρό ξυρίσματος Figaro για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Kαι περιορίζει την εικόνα και την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το..

1,47€ 1,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,07€

Figaro Shaving Foam Sensitive Αφρό Ξυρίσματος (400ml)

Figaro Shaving Foam Sensitive Αφρό Ξυρίσματος (400ml) - Απολαύστε ένα εύκολο ξύρισμα με τον αφρό ξυρίσματος Figaro για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Kαι περιορίζει την εικόνα και την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το ξύρισμ..

1,47€ 1,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,07€

Mil Mil Crema Rigenerante al Burro di Karite Κρέμα Μαλλιών με Βούτυρο Καρύδας (500ml)

Mil Mil Crema Rigenerante al Burro di Karite Κρέμα Μαλλιών με Βούτυρο Καρύδας (500ml) - Μία κρέμα για την αναζωογόνηση των μαλλιών σας με βούτυρο καρύδας για πολύ ξηρά μαλλιά που θρέφει τα μαλλιά από την ρίζα τους και αφήνει μια αίσθηση λάμψης και ζωντάνιας. Εφαρμογή: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε το για περίπου 3-10 λεπτό και μετά ξεπλύνεται...

2,26€ 1,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,30€

Mil Mil Crema Rigenerante al Burro di Karite Κρέμα Μαλλιών με Βούτυρο Καρύδας(1000ml)

Mil Mil Crema Rigenerante al Burro di Karite Κρέμα Μαλλιών με Βούτυρο Καρύδας(1000ml). - Μία κρέμα για την αναζωογόνηση των μαλλιών σας με βούτυρο καρύδας για πολύ ξηρά μαλλιά. Θρέφει τα μαλλιά από την ρίζα τους και αφήνει μια αίσθηση λάμψης και ζωντάνιας. Εφαρμογή: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε το για περίπου 3-10 λεπτό και μετά ξεπλύνεται...

3,83€ 2,39€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,93€

Mil Mil Crema Rigenerante All'olio di Cocco Κρέμα Μαλλιών με Λάδι Καρύδας (1000ml)

Mil Mil Crema Rigenerante All'olio di Cocco Κρέμα Μαλλιών με Λάδι Καρύδας (1000ml) - Η κρέμα μαλλιών με λάδι καρύδας ξεμπερδεύει αποτελεσματικά τα μαλλιά σας αφήνοντας ένα ελαφρύ άρωμα από έλαιο καρύδας, γνωστό για τις εξομαλυντικές του ιδιότητες. Η βελούδινη κρεμώδη υφή δεν βαραίνει τα μαλλιά σας ενώ τα τρέφει από τις ρίζες κάνοντας τα πιο απαλά για τέλειο χτένισμα. Τα μαλλιά σας θα γίνουν..

3,83€ 2,39€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,93€

Mil Mil Crema Rigenerante All'olio di Cocco Κρέμα Μαλλιών με Λάδι Καρύδας (500ml)

Mil Mil Crema Rigenerante All'olio di Cocco Κρέμα Μαλλιών με Λάδι Καρύδας (500ml) - Η κρέμα μαλλιών με λάδι καρύδας ξεμπερδεύει αποτελεσματικά τα μαλλιά σας αφήνοντας ένα ελαφρύ άρωμα από έλαιο καρύδας, γνωστό για τις εξομαλυντικές του ιδιότητες. Η βελούδινη κρεμώδη υφή δεν βαραίνει τα μαλλιά σας ενώ τα τρέφει από τις ρίζες κάνοντας τα πιο απαλά για τέλειο χτένισμα. Τα μαλλιά σας θα γίνουν απί..

2,26€ 1,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,30€

Mil Mil Crema Rigenerante Alle Erbe Κρέμα Μαλλιών με Eκχυλίσματα Βοτάνων (1000ml)

Mil Mil Crema Rigenerante Alle Erbe Κρέμα Μαλλιών με Eκχυλίσματα Βοτάνων (1000ml) - Κρέμα επισκευής και αναγέννησης σε βάθος για τα κατεστραμμένα μαλλιά. Δυναμώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες όπως το πιστολάκι και το χτένισμα. Επίσης, περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων που ασκούν ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό το οποίο επιτελεί στην αναγέννηση. Με καταπραϋντική και πρ..

3,83€ 2,39€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,93€

Mil Mil Crema Rigenerante Passione Tropicale Κρεμά Μαλλιών με Εκχύλισμα Λιναρόσπορου (500ml)

Mil Mil Crema Rigenerante Passione Tropicale Κρεμά Μαλλιών με Εκχύλισμα Λιναρόσπορου (500ml) - Η ειδική φόρμουλα της κρέμας αναγέννησης είναι για εφαρμογή σε όλο το μήκος των μαλλιών, δημιουργώντας ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα. Η σύνθεση, εμπλουτισμένη με φυσικά εκχυλίσματα, ενεργώντας από τη ρίζα ως τις άκρες βοηθάει δίνοντας ζωντάνια και λάμψη. Η δράση των μαλακτικών και στοιχείων αναδιά..

2,26€ 1,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

Mil Mil Αφρόλουτρο BLEU (1L)

Mil Mil Αφρόλουτρο BLEU (1L)Η απέραντη πολυτέλεια, το βατόμουρο γλυκόριζας και οι βόλτες στην θάλασσα, οι αισθήσεις μιας περιτυλιγμένης φρεσκάδας που αναζητούν και περικλείονται στο άρωμα του Bleu Shower Shower "Intense".Το δέρμα σας θα είναι μαλακό και αρωματικό, ενώ ο λεπτός αφρός θα καθαρίσει το σώμα σας χωρίς να μεταβάλει την ισορροπία του...

2,48€ 1,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,26€

Mil Mil Αφρόλουτρο Mora&Muschio (1L)

Mil Mil Αφρόλουτρο Mora&Muschio (1L)Mil Mil Bath με Μούρα και Μόσχο 1000 ml Σώματος - Ο μαλακός αφρός σε συνδιασμό με το λεπτό άρωμα θα δώσει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας στο δέρμα σας δίνοντας μια στιγμή φρέσκιας ζωτικότητας. Δερματολογικά ελεγμένο...

2,48€ 1,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,26€

Mil Mil Αφρόλουτρο Γάλα Καρύδας (1L)

Mil Mil Αφρόλουτρο Γάλα Καρύδας (1L)Αφρόλουτρο με Γάλα Καρύδας που καθαρίζει απαλά το δέρμα αφήνοντας το μαλακό και βελούδινο.Ο λεπτός και κρεμώδης αφρός φροντίζει το δέρμα κάθε μέρα και δίνει μια αίσθηση ευεξίας.Ιδανικό για όλη την οικογένεια.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ..

2,48€ 1,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,26€

Mil Mil Ουδέτερο Σαμπουάν με Μέλι για Κανονικά Μαλλιά (1L)

Mil Mil Ουδέτερο Σαμπουάν με Μέλι για Κανονικά Μαλλιά (1L)Το Mil Mil Μέλι Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά είναι ένα λεπτό σαμπουάν, κατάλληλο για συχνή πλύση, του Mil Mil. Η εξάπλωση του προϊόντος είναι πρακτική και η υφή του σαμπουάν είναι ιδιαίτερα κρεμώδης, ικανή να παράγει ένα ελαφρύ αφρό που καθαρίζει απαλά και σέβεται τη φυσική δομή των μαλλιών και τα καθιστά μαλακά και φωτεινά. Για καθημερινή ..

2,48€ 1,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,17€

Mil Mil Πράσινο Μήλο Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά (1L)

Mil Mil Πράσινο Μήλο Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά (1L)Σαμπουάν MILMIL Το πράσινο μήλο καθαρίζει απαλά τα μαλλιά διατηρώντας τον φυσικό όγκο του. Αυτό το σαμπουάν δίνει ελαφρότητα και βοηθά να προσφέρει μια αίσθηση βάρους στα μαλλιά. Για τα λιπαρά μαλλιά που χρειάζονται βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας πετρελαίου χωρίς να στεγνώσει τα μαλλιά...

2,48€ 1,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,26€