Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Καθαριότητα Ρούχων

Καθαριότητα Ρούχων

Καθαριότητα Ρούχων

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dixan Power Mix Caps Κλασσικό Κάψουλες (14τεμ)

Dixan Power Mix Caps Κλασσικό Κάψουλες (14τεμ) - Το νέο Dixan Power Mix Caps είναι η μοναδική κάψουλα στην αγορά που συνδυάζει τις δυνάμεις της σκόνης & του υγρού μαζί σε μια πρακτική μορφή! Χάρη στην ενισχυτική σκόνη που περιέχει προσφέρει τέλεια & αστραφτερή καθαριότητα. Ενώ χάρη στο συμπυκνωμένο Power Gel εγγυάται καλύτερη αφαίρεση λεκέδων ακόμα και των πιο δύσκολων! Νέο Dixan Powe..

4,96€ 4,34€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,50€

Dixan Power-Mix Caps Λεβάντας Απορρυπαντικό Κάψουλες (16τεμ)

Dixan Power-Mix Caps Λεβάντας Απορρυπαντικό Κάψουλες (16τεμ) - Το νέο Dixan Power Mix Caps είναι η μοναδική κάψουλα στην αγορά που συνδυάζει τις δυνάμεις της σκόνης & του υγρού μαζί σε μια πρακτική μορφή! Χάρη στην ενισχυτική σκόνη που περιέχει προσφέρει τέλεια & αστραφτερή καθαριότητα. Ενώ χάρη στο συμπυκνωμένο Power Gel εγγυάται καλύτερη αφαίρεση λεκέδων ακόμα και των πιο δύσκολων! ..

3,24€ 2,72€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,19€

Vanish Oxi Action Ενισχυτικό Πλύσης (500gr+10% Δώρο)

Vanish Oxi Action Ενισχυτικό Πλύσης (500gr+10% Δώρο) - Έχετε εντοπίσει ένα λεκέ στα ρούχα σας που δεν νομίζετε ότι μπορείτε να αφαιρέσετε; Μην φοβάστε! Το Vanish Oxi Action Σκόνη περιέχει Oxi Powerlift, το οποίο αφαιρεί όλα τα είδη των λεκέδων. Από αυτούς που εύκολα μπορείτε να δείτε έως και τους πιο δύσκολους λεκέδες που μπορεί να κρύβονται σε διάφορα σημεία. Το Vanish Oxi Action Σκόνη μπορε..

3,49€ 2,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,37€