Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Προφυλακτικά

Προφυλακτικά

Προφυλακτικά

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Durex Be Close (6 τεμ.) -41% 2-3 Ημέρες

Durex Be Close (6 τεμ.)

Durex Be Close (6 τεμ.) Durex Be Close - Σχεδιασμένο από τη νεολαία, σχεδιασμένο για τη νεολαία. Τα προφυλακτικά είναι σε σχήμα Easy-On με έξτρα λίπανση για μεγαλύτερη άνεση. Η συσκευασία, που σχεδιάστηκε από τη νεολαία, κάνει χρήση μοντέρνων γραφικών για να αντανακλούν στους ειδικούς χαρακτήρες των εφήβων. Ο ιδιαίτερος τρόπος που κατασκευάζουμε τα Durex B Close τα κάνουν να μυρίζουν καλύτερ..

3,00€ 1,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,76€

Durex emotions με extra λιπαντικό (3 τεμ.)

Durex emotions με extra λιπαντικό (3 τεμ.) Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση και απόλυτη προφύλαξη. Πολύ λεπτά προφυλακτικά από φυσικό ελαστικό latex. Διαφανή, με περισσότερη λιπαντική επίστρωση. Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη. Mε ευχάριστη οσμή...

2,48€ 1,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,94€

Durex Pleasure Me Προφυλακτικά (3τεμ)

Durex Pleasure Me Προφυλακτικά (3τεμ) - Τα προφυλακτικά Durex Pleasure Me υπόσχονται να εκτινάξουν την ευχαρίστηση στα ύψη και για εσένα και για το/τη σύντροφό σου. Οι ανάγλυφες κουκίδες εντείνουν την απόλαυση, ενώ οι ραβδώσεις είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του προφυλακτικού για να ερεθίζεται καλύτερα η κλειτορίδα. Για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση, το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε..

1,84€ 1,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

Durex Regular Προφυλακτικά (3τεμ)

Durex Regular Προφυλακτικά (3τεμ) - Τα προφυλακτικά Durex Regular είναι ειδικά σχεδιασμένα να είναι ευκολοφόρετα και σου προσφέρουν όλη την άνεση που χρειάζεται. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους, τα προφυλακτικά Durex Classic μυρίζουν καλύτερα, για να απολαμβάνεις το σεξ στο maximum, χωρίς να αποσπάσαι από δυσάρεστες μυρωδιές. Για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση, το προϊόν πρέπει να φυλάσσετα..

1,84€ 1,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

Durex Προφυλακτικά Fetherlite (3τεμ.)

Durex Προφυλακτικά Fetherlite (3τεμ.) - Τα Durex Fetherlite Ultra fine είναι προφυλακτικά ιδιαίτερα λεπτά. Σε μικρή πρακτική συσκευασία. Από φυσικό ελαστικό latex Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη Διαφανή, με λιπαντική επίστρωση Ονομαστικό πλάτος 56 χιλιοστά ..

1,71€ 1,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,90€

Durex Προφυλακτικά Fetherlite elite (3τεμ.)

Durex Προφυλακτικά Fetherlite elite (3τεμ.) - Τα Durex Fetherlite elite είναι προφυλακτικά ιδιαίτερα λεπτά με εξτρα λιπαντικό για εξαιρετική αίσθηση. Σε μικρή πρακτική συσκευασία. Από φυσικό ελαστικό latex Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη Διαφανή, με εξτρα λιπαντική επίστρωση Ονομαστικό πλάτος 56 χιλιοστά..

1,61€ 0,96€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,78€

Durex Προφυλακτικά Fetherlite Ultra Thin Feel (3τεμ)

Durex Προφυλακτικά Fetherlite Ultra Thin Feel (3τεμ)Τα προφυλακτικά Durex Fetherlite Ultra Thin Feel είναι κατασκευασμένααπό συνθετικό υλικό λάτεξ και καουτσούκ και δίνουν μια φυσική αίσθηση κατά την επαφή.Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση και μέγιστη άνεση.Είναι δερματολογικά ελεγμένα με διάμετρο 52mm, ανατομικά και εύκολα στη χρήση...

3,00€ 1,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

Durex Προφυλακτικά Fruits and More (10τεμ)

Durex Προφυλακτικά Fruits and More (10τεμ.) - Τα προφυλακτικά Durex Fruits and More βγαίνουν σε 4 διασκεδαστικές γεύσεις (μπανάνα, φράουλα, πορτοκάλι, μήλο) για να... νοστιμέψουν τη σεξουαλική σου ζωή! Χάρη στη φρουτένια σύνθεσή τους, τα προφυλακτικά Fruits and More μυρίζουν καλύτερα, για να απολαμβάνεις το σεξ στο maximum, χωρίς να αποσπάσαι από δυσάρεστες μυρωδιές. Για να διατηρείται σε άρ..

5,74€ 3,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,06€

Durex Προφυλακτικά Select Flavours(3τεμ.)

Durex Προφυλακτικά Select Flavours(3τεμ.) - Τα προφυλακτικά Durex Select Flavours προσφέρουν μια επιλογή απο διασκευαστικές γεύσεις φρούτων: Μπανάνα, φράουλα και πορτοκάλι για περισσότερη διασκέδαση και επιπλέον ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Χάρη στη φρουτένια σύνθεσή τους, τα προφυλακτικά Durex Select Flavours μυρίζουν καλύτερα, για να απολαμβάνεις το σεξ στο maximum, χωρίς να αποσπάσ..

1,71€ 1,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,90€