Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Βερνίκια Νυχιών

Βερνίκια Νυχιών

Περιποίηση Νυχιών

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 01 Ivory (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 01 Ivory (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτων των νυχιών σας! ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 04 ELEGANT MAUVE (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 04 (Κομψό ΜΩΒ) ELEGANT MAUVE (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτω..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 08 DIVA VIOLET (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 08 (DIVA ΒΙΟΛΕΤΗ) DIVA VIOLET (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 12 DIVA PINK (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 12 (ΡΟΖ ΝΤΙΒΑΣ) DIVA PINK (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτων τ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 14 DAZZLING BLUE (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 14 (Εκτυφλωτικό Μπλε) DAZZLING BLUE (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 20 SILVER (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 20 (Ασημί) SILVER (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτων των νυχιώ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 30 CHILLED LILAC (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 30 (Δροσερό Λιλά) CHILLED LILAC (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 54 PINK LOLITA (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 54 PINK LOLITA (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτων των νυχιών σ..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 55 FLAMENCO GIRL (4.5ml)

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 55 FLAMENCO GIRL (4.5ml). Βερνίκι νυχιών από Max Factor Max Effect έχει μια μακροχρόνια δράση χάρη στον ανθεκτικό του τύπο. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όμορφες τολμηρές αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα κάνουν σίγουρα εντύπωση. Max Colour Effect Mini Nail Polish σε μικρό εύχρηστο-μέγεθος για να κάνετε εντύπωση με την εμφάνιση των υπέροχων χρωμάτων των νυχιών..

4,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Maybelline Foreverstrong Metallics Βερνίκι Νυχιών 90 Pink Bronze (10ml)

Maybelline Foreverstrong Metallics Βερνίκι Νυχιών 90 Pink Bronze (10ml) - Βερνίκι Νυχιών για αποτέλεσμα με μέγιστη διάρκεια. Μεταλλικό χρώμα και λάμψη στα νύχια που διαρκεί. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πρώτα εφάρμοσε μια βάση για να προστατεύσεις τα νύχια σου από το κιτρίνισμα και για να διαρκέσει το χρώμα περισσότερο. Πέρασε μια πρώτη στρώση στο κέντρο του νυχιού από τη βάση προς την άκρη. ..

4,90€ 1,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

Maybelline Superstay 7 Days Gel Technology Nail Polish Βερνίκι Νυχιών 21 Pink in the Park (10ml)

Maybelline Superstay 7 Days Gel Technology Nail Polish Βερνίκι Νυχιών 21 Pink in the Park (10ml) - Τώρα το βερνίκι νυχιών Maybelline Superstay 7 days φέρνει την απόλυτη έκρηξη χρώματος! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Διάρκεια μέχρι και 7 μέρες. Εφαρμογή ακριβείας. Φαρδύ βουρτσάκι που ελέγχει τη ροή του χρώματος. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πρώτα εφάρμοσε μια βάση για να προστατεύσεις τα νύχια σου από ..

4,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 110 Urban Coral (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 110 Urban Coral (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώση ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 312 Wow Orange (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 312 Wow Orange (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώση ξ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 329 Canal Street Coral (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 329 Canal Street Coral (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 333 Park Avenue Pink (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 333 Park Avenue Pink (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 335 Broadway Blues (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 335 Broadway Blues (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 341 Orange Attack (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 341 Orange Attack (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώσ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 342 Coral Craze (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 342 Coral Craze (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώση ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 441 Hanging from the Chandelier (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 441 Hanging from the Chandelier (7ml) - Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστ..

3,36€ 1,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,12€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 651 Cool Blue (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 651 Cool Blue (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώση ξε..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 83 Pink Bikini (7ml)

Maybelline Βερνίκι Νυχιών Colorshow 83 Pink Bikini (7ml) Funky χρώματα που ακολουθούν τα trends. Βγαλμένα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ειδική σύνθεση για έντονο χρώμα που δεν φεύγει. Ειδικό πινελάκι για εύκολη εφαρμογή. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτα εφαρμόστε μια βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο. Περάστε μια πρώτη στρώση ξ..

3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No06 (10ml)

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No06 (10ml) - Gel Βερνίκι νυχιών με εξαιρετικά λαμπερή και ανθεκτική σύνθεση που παρέχει αποτέλεσμα σαν από ένα ινστιτούτο αισθητικής, χωρίς να είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε λάμπες UV. Για εξαρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα που οφείλεται στην gel βάση του η οποία προσκολλάται απόλυτα με την επιφάνεια του νυχιού, ενώ παράλληλα το ενισχύει. Με φαρδύ..

2,70€ 2,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,66€

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No10 (10ml)

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No10 (10ml) - Gel Βερνίκι νυχιών με εξαιρετικά λαμπερή και ανθεκτική σύνθεση που παρέχει αποτέλεσμα σαν από ένα ινστιτούτο αισθητικής, χωρίς να είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε λάμπες UV. Για εξαρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα που οφείλεται στην gel βάση του η οποία προσκολλάται απόλυτα με την επιφάνεια του νυχιού, ενώ παράλληλα το ενισχύει. Με φαρδύ..

2,70€ 2,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,66€

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No12 (10ml)

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No12 (10ml) - Gel Βερνίκι νυχιών με εξαιρετικά λαμπερή και ανθεκτική σύνθεση που παρέχει αποτέλεσμα σαν από ένα ινστιτούτο αισθητικής, χωρίς να είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε λάμπες UV. Για εξαρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα που οφείλεται στην gel βάση του η οποία προσκολλάται απόλυτα με την επιφάνεια του νυχιού, ενώ παράλληλα το ενισχύει. Με φαρδύ..

2,70€ 2,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,66€

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No14 (10ml)

Revers Top One Βερνίκι Νυχιών Gel Αποτέλεσμα No14 (10ml) - Gel Βερνίκι νυχιών με εξαιρετικά λαμπερή και ανθεκτική σύνθεση που παρέχει αποτέλεσμα σαν από ένα ινστιτούτο αισθητικής, χωρίς να είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε λάμπες UV. Για εξαρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα που οφείλεται στην gel βάση του η οποία προσκολλάται απόλυτα με την επιφάνεια του νυχιού, ενώ παράλληλα το ενισχύει. Με φαρδύ..

2,70€ 2,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,66€