Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Πούδρες

Πούδρες

Πούδρες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

010 MAX FACTOR TRANSLUCENT PROFESSIONAL LOOSE POWDER (15gr)

MAX FACTOR PROFESSIONAL LOOSE POWDER 010 TRANSLUCENT (15gr). Max Factor Professional Loose Powder 010 Translucent. Αυτή η εξαιρετικά λεπτή, ημιδιαφανή σκόνη συνδυάζεται τέλεια με τον τόνο του δέρματός σας για μια άψογη εμφάνιση. Δώστε στον εαυτό σας μια περιποιημένη επιδερμίδα που παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα με την ημιδιαφανή πούδρα μας. Ταιριάζει με όλους τους τόνους του δέρματος. ..

9,88€ 8,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,18€

L'Oreal Infallible Sculpt Contouring Palette 01 Light/Medium (10g)

L'Oreal Infallible Sculpt Contouring Palette 01 Light/Medium (10g) - Παλέτα Contouring από την L'Oreal Paris. H παλέτα L'Oreal Infallible Sculpt Contouring βοηθά να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με την τεχνική των φωτοσκιάσεων. Η πιο ανοιχτή απόχρωση έχει σχεδιαστεί για να φωτίσει και να αναδείξει τα σημεία του προσώπου σας που θέλετε, ενώ η πιο σκούρα απόχρωση, δημιουργεί την ψευδαίσθηση της..

13,28€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,71€

L'Oreal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 Medium/Dark (10g)

L'Oreal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 Medium/Dark (10g) - Παλέτα Contouring από την L'Oreal Paris. H παλέτα L'Oreal Infallible Sculpt Contouring βοηθά να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με την τεχνική των φωτοσκιάσεων. Η πιο ανοιχτή απόχρωση έχει σχεδιαστεί για να φωτίσει και να αναδείξει τα σημεία του προσώπου σας που θέλετε, ενώ η πιο σκούρα απόχρωση, δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ..

13,28€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,71€

L'Oreal Paris Glam Bronzed Duo Sun Powder Πούδρα 101 Harmonie Blondes (9g)

L'Oreal Paris Glam Bronzed Duo Sun Powder Πούδρα 101 Harmonie Blondes (9g) - Πούδρα για ένα φυσικό μαύρισμα ανεξάρτητα από χρώμα της κάθε επιδερμίδας. H L/oreal Glam Bronze Duo Sun Powder, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό αίγλης, μαυρίσματος και χρώματος, με δύο φωτεινές αποχρώσεις που αφήνουν το δέρμα λαμπερό με μια όμορφη ιριδίζουσα λάμψη. Λεπτά σωματίδια χρυσού, χαρίζουν στο δέρμα ένα φωτειν..

11,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,66€

L'Oreal Paris Glam Bronzed Duo Sun Powder Πούδρα 102 Harmonie Brunes (9g)

L'Oréal Paris Glam Bronzed Duo Sun Powder Πούδρα 102 Harmonie Brunes (9g) - Πούδρα για ένα φυσικό μαύρισμα ανεξάρτητα από χρώμα της κάθε επιδερμίδας. H L´oreal Glam Bronze Duo Sun Powder, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό αίγλης, μαυρίσματος και χρώματος, με δύο φωτεινές αποχρώσεις που αφήνουν το δέρμα λαμπερό με μια όμορφη ιριδίζουσα λάμψη. Λεπτά σωματίδια χρυσού, χαρίζουν στο δέρμα ένα φωτεινό..

11,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,66€

MAX FACTOR 13 NOUVEAU BEIGE CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 13 NOUVEAU BEIGE (21gr). Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψη, σε συνδυασμό με ένα make-up για έν..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 42 DEEP BEIGE CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 42 DEEP BEIGE (21gr). Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψη, σε συνδυασμό με ένα make-up για ένα ε..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 50 NATURAL CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 50 (21gr) Max Factor Creme Puff Νο 50 Natural Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψη, σε συνδυασμό..

6,54€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,27€

MAX FACTOR 53 TEMPTING TOUCH CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR 53 TEMPTING TOUCH CREME PUFF (21gr). Max Factor Creme Puff Νο 53 Tempting Touch Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 55 CANDLE GLOW CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 55 CANDLE GLOW (21gr). Max Factor Creme Puff Νο 55 CANDLE GLOW Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική ..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 59 GAY WHISPER CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 59 GAY WHISPER (21gr). Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψη, σε συνδυασμό με ένα make-up για ένα ..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 75 GOLDEN CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 75 (21gr) Max Factor Creme Puff Νο 75 Golden Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψη, σε συνδυασμό ..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 81 TRULY FAIR CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR CREME PUFF 81 TRULY FAIR (21gr). Max Factor Creme Puff Νο 81 TRULY FAIR Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψ..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

MAX FACTOR 85 LIGHT N GAY CREME PUFF (21gr)

MAX FACTOR 85 LIGHT N GAY CREME PUFF (21gr). Μια πούδρα υψηλής κάλυψης για εντυπωσιακό μακιγιάζ και δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζει ματ όψη και περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πάνω από μια ενυδατική κρέμα για πιο φυσική όψη, σε συνδυασμό με ένα make-up για ένα ..

6,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,44€

Max Factor Bronzing Powder 02 Bronze (21gr)

Max Factor Bronzing Powder 02 Bronze (21gr) - Πούδρα που χαρίζει στην επιδερμίδα μαυρισμένο και λαμπερό τόνο εύκολα και γρήγορα. Το χρώμα είναι απόλυτα λαμπερό ενώ το αποτέλεσμα είναι φυσικό, χωρίς υπερβολές ενώ παράλληλα καλύπτει πλήρως ατέλειες και σημάδια. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος...

5,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,82€

Max Factor Bronzing Powder 01 Golden (21gr)

Max Factor Bronzing Powder 01 Golden (21gr) - Πούδρα που χαρίζει στην επιδερμίδα μαυρισμένο και λαμπερό τόνο εύκολα και γρήγορα. Το χρώμα είναι απόλυτα λαμπερό ενώ το αποτέλεσμα είναι φυσικό, χωρίς υπερβολές ενώ παράλληλα καλύπτει πλήρως ατέλειες και σημάδια. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος...

5,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,82€

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 005 Light Beige (9g)

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 005 Light Beige (9g) - Compact πούδρα για απόλυτη κάλυψη. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η σύνθεσή της με actyl c βελτιώνει την επιδερμίδα όσο την χρησιμοποιείς. Εξαφανίζει κοκκινίλες και σημάδια. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ την compact πούδρα Better skin μπορείς να την χρησιμοποιείς είτε μόνη της είτε πάνω από το better skin foundation για ακόμα πε..

7,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,22€

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 010 Ivory (9g)

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 010 Ivory (9g) - Compact πούδρα για απόλυτη κάλυψη. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η σύνθεσή της με actyl c βελτιώνει την επιδερμίδα όσο την χρησιμοποιείς. Εξαφανίζει κοκκινίλες και σημάδια. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ την compact πούδρα Better skin μπορείς να την χρησιμοποιείς είτε μόνη της είτε πάνω από το better skin foundation για ακόμα περισσότ..

7,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,22€

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 021 Nude (9g)

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 021 Nude (9g) - Compact πούδρα για απόλυτη κάλυψη. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η σύνθεσή της με actyl c βελτιώνει την επιδερμίδα όσο την χρησιμοποιείς. Εξαφανίζει κοκκινίλες και σημάδια. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ την compact πούδρα Better skin μπορείς να την χρησιμοποιείς είτε μόνη της είτε πάνω από το better skin foundation για ακόμα περισσότε..

7,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,22€

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 030 Sand (9g)

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation No 030 Sand (9g) - Compact πούδρα για απόλυτη κάλυψη. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η σύνθεσή της με actyl c βελτιώνει την επιδερμίδα όσο την χρησιμοποιείς. Εξαφανίζει κοκκινίλες και σημάδια. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ την compact πούδρα Better skin μπορείς να την χρησιμοποιείς είτε μόνη της είτε πάνω από το better skin foundation για ακόμα περισσότε..

7,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,22€

Maybelline SuperStay24 Longwear Matte Πούδρα Waterproof No 10 Ivory (9g)

Maybelline SuperStay24 Longwear Matte Πούδρα Waterproof No 10 Ivory (9g) - Η δική σου πούδρα μένει άψογη όλη την ημέρα; Ανακάλυψε την πρώτη μας αδιάβροχη πούδρα. Αντέχει στη ζέστη, την υγρασία, τον ιδρώτα, το άγγιγμα, τη ζωή. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η αποκλειστική μας σύνθεση microflex είναι ανθεκτική στο νερό, το λάδι και τον ιδρώτα για κάλυψη όλη την ημέρα. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ..

7,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,38€

Maybelline SuperStay24 Longwear Matte Πούδρα Waterproof No 20 Cameo (9g)

Maybelline SuperStay24 Longwear Matte Πούδρα Waterproof No 20 Cameo (9g) - Η δική σου πούδρα μένει άψογη όλη την ημέρα; Ανακάλυψε την πρώτη μας αδιάβροχη πούδρα. Αντέχει στη ζέστη, την υγρασία, τον ιδρώτα, το άγγιγμα, τη ζωή. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η αποκλειστική μας σύνθεση microflex είναι ανθεκτική στο νερό, το λάδι και τον ιδρώτα για κάλυψη όλη την ημέρα. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ..

7,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,38€

Maybelline SuperStay24 Longwear Matte Πούδρα Waterproof No 21 Nude (9g)

Maybelline SuperStay24 Longwear Matte Πούδρα Waterproof No 21 Nude (9g) - Η δική σου πούδρα μένει άψογη όλη την ημέρα; Ανακάλυψε την πρώτη μας αδιάβροχη πούδρα. Αντέχει στη ζέστη, την υγρασία, τον ιδρώτα, το άγγιγμα, τη ζωή. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η αποκλειστική μας σύνθεση microflex είναι ανθεκτική στο νερό, το λάδι και τον ιδρώτα για κάλυψη όλη την ημέρα. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ..

7,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,38€

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 07 (12g)

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 07 (12g) - Το Pharaon Earth Bronzing Powder έχει δημιουργηθεί για επαγγελματικό αποτέλεσμα contouring. Με ευρύ φάσμα αποχρώσεων για κάθε τόνο επιδερμίδας. Αυτή η πούδρα με την καινοτόμα σύνθεσή της παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα υγιούς μαυρίσματος δίνοντας μια όψη ξεκούρασης στο πρόσωπο που διαρκεί. Για τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα...

3,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 08 (12g)

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 08 (12g) - Το Pharaon Earth Bronzing Powder έχει δημιουργηθεί για επαγγελματικό αποτέλεσμα contouring. Με ευρύ φάσμα αποχρώσεων για κάθε τόνο επιδερμίδας. Αυτή η πούδρα με την καινοτόμα σύνθεσή της παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα υγιούς μαυρίσματος δίνοντας μια όψη ξεκούρασης στο πρόσωπο που διαρκεί. Για τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα...

3,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 09 (12g)

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 09 (12g) - Το Pharaon Earth Bronzing Powder έχει δημιουργηθεί για επαγγελματικό αποτέλεσμα contouring. Με ευρύ φάσμα αποχρώσεων για κάθε τόνο επιδερμίδας. Αυτή η πούδρα με την καινοτόμα σύνθεσή της παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα υγιούς μαυρίσματος δίνοντας μια όψη ξεκούρασης στο πρόσωπο που διαρκεί. Για τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα...

3,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 10 (12g)

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 10 (12g) - Το Pharaon Earth Bronzing Powder έχει δημιουργηθεί για επαγγελματικό αποτέλεσμα contouring. Με ευρύ φάσμα αποχρώσεων για κάθε τόνο επιδερμίδας. Αυτή η πούδρα με την καινοτόμα σύνθεσή της παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα υγιούς μαυρίσματος δίνοντας μια όψη ξεκούρασης στο πρόσωπο που διαρκεί. Για τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα...

3,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 11 (12g)

Revers Pharaon Earth Compact Bronzing Powder 11 (12g) - Το Pharaon Earth Bronzing Powder έχει δημιουργηθεί για επαγγελματικό αποτέλεσμα contouring. Με ευρύ φάσμα αποχρώσεων για κάθε τόνο επιδερμίδας. Αυτή η πούδρα με την καινοτόμα σύνθεσή της παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα υγιούς μαυρίσματος δίνοντας μια όψη ξεκούρασης στο πρόσωπο που διαρκεί. Για τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα...

3,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€