Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Κρέμες

Κρέμες
Κρέμες προσώπου, ματιών και λαιμού.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

BIOFRESH ΚΡΕΜA ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (50ml)

BIOFRESH  ΚΡΕΜA ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ  (50ml)Με νέα σύνθεση ελαιόλαδου!..

4,96€ 3,29€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,65€

Day Cream Rose of Bulgaria με Φυσικό Ροδόνερο (50ml)

Day Cream Rose of Bulgaria με Φυσικό Ροδόνερο (50ml)   Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι εμπιστεύονται τα θεραπευτικά στοιχεία και την άμεση δράση των φυσικών εκχυλισμάτων. Αυτή η κρέμα είναι απόλυτα φτιαγμένη από φυσικές βάσεις και υψηλή σε περιεκτικότητα αιθέριου ροδέλαιου. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Εμπλουτισμένη με φυσικό αμυγδαλέλαιο και  εκχύλισμα καρυδιού.Η κρ..

2,91€ 2,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,82€

NIVEA VISO NUTRIENTE RIEQUILIBRANTE ΚΡΕΜΑ ΘΡΕΨΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 50ML

NIVEA VISO NUTRIENTE RIEQUILIBRANTE  ΚΡΕΜΑ ΘΡΕΨΗΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 50ML   Η επιδερμίδα που δείχνει λαμπερή και νέα αποτελεί ορατή αντανάκλαση της ζωτικότητας των κυττάρων βαθιά στους ιστούς. Οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι τα κύτταρα των νέων είναι πιο ζωτικά και γι' αυτό το λόγο αναπλάθονται πιο γρήγορα. Η πρωτοποριακή σύνθεση περιέχει έναν συνδυασμό συμβατών..

6,60€ 5,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,11€

Olaz Regenerist CC Complexion Corrector Ενυδάτωσης για Ανοικτό Τύπο δέρματος SPF15 (50ml)

Olaz Regenerist CC Complexion Corrector Ενυδάτωσης για Ανοικτό Τύπο δέρματος SPF15 (50ml)Olay* Regenerist CC Complexion Corrector Ενυδάτωσης για Ανοικτό Τύπο δέρματος SPF15 (50ml)*(διαφορετική χώρα προέλευσης) Η Olaz Regenerist CC Complexion Corrector, συνδυάζει 3 βασικά στοιχεία:• έναν ορό αντιγήρανσης που περιέχει το Βασικό Σύμπλεγμα Γλυκοζαμίνης της Olay, το οποίο αποτελείται από Ν-Acetyl- Gluc..

9,92€ 7,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,18€

Olaz Regenerist CC Complexion Corrector Ενυδάτωσης για Σκούρο Τύπο δέρματος SPF15 (50ml)

Olaz Regenerist CC Complexion Corrector Ενυδάτωσης για Σκούρο Τύπο δέρματος SPF15 (50ml)Olay* Regenerist CC Complexion Corrector Ενυδάτωσης για Σκούρο Τύπο δέρματος SPF15 (50ml)*(διαφορετική χώρα προέλευσης) Η Olaz Regenerist CC Complexion Corrector, συνδυάζει 3 βασικά στοιχεία:• έναν ορό αντιγήρανσης που περιέχει το Βασικό Σύμπλεγμα Γλυκοζαμίνης της Olay, το οποίο αποτελείται από Ν-Acetyl- Glucos..

26,00€ 8,68€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,00€

Κρέμα Νύχτας Revitalift L'Oreal 50ML

Κρέμα Νύχτας Revitalift L'Oreal  50ML   Για 1η φορά από τη L’Oreal μία τεχνολογία που τονώνει την παραγωγή 8 φυσικών συστατικών ανόρθωσης της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας ξανά τη φυσική της λειτουργία επανόρθωσης. Η κρέμα ανόρθωσης νύχτας με αντιρυτιδική + συσφικτική δράση τονώνει, λειαίνει και βελτιώνει άμεσα την ποιότητα της επιδερμίδας. ..

12,55€ 10,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,46€

Bioten Genovate Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης SPF15 (50ml)

Bioten Genovate Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης SPF15 (50ml) - Η φόρμουλα της κρέμας ημέρας GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia. Με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει..

5,99€ 5,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,30€

Bioten Genovate Κρέμα Ματιών Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (15ml)

Bioten Genovate Κρέμα Ματιών Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (15ml) - Η φόρμουλα του Serum ματιών GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia. Mε χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που διασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το" RESISTEM" διεγείρει και πρ..

9,02€ 4,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,68€

Bioten Genovate Κρέμα Νύχτας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (50ml)

Bioten Genovate Κρέμα Νύχτας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (50ml) Η φόρμουλα της κρέμας Νύχτας GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia. Με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει και πρ..

11,16€ 5,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,55€

Bioten Recaptiv Κρέμα Ημέρας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης SPF 15 (50ml)

Bioten Recaptiv Κρέμα Ημέρας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης SPF 15 (50ml). - Επαναπροσδιορίστε το τρίγωνο της ομορφιάς σας! Τα ψηλά ζυγωματικά και το σφριγηλό περίγραμμα του προσώπου δημιουργούν το λεγόμενο «τρίγωνο ομορφιάς» στο πρόσωπό μας. Με την ηλικία, η παραγωγή των δομικών στοχείων της επιδερμίδας κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ εισέρχεται σε μία «φάση ύπνου». Mε αποτέλεσμα τη χαλάρω..

8,98€ 5,86€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,73€

Bioten Recaptiv Κρέμα Νύχτας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης (50ml)

Bioten Recaptiv Κρέμα Νύχτας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης (50ml). - Επαναπροσδιορίστε το τρίγωνο της ομορφιάς σας! Τα ψηλά ζυγωματικά και το σφριγηλό περίγραμμα του προσώπου δημιουργούν το λεγόμενο «τρίγωνο ομορφιάς» στο πρόσωπό μας. Με την ηλικία, η παραγωγή των δομικών στοχείων της επιδερμίδας κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ εισέρχεται σε μία «φάση ύπνου». Mε αποτέλεσμα τη χαλάρωση του ..

7,88€ 6,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

Bioten Skin Defence Αντι-Ρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Ξυρό/Ευαίσθητο Δέρμα SPF15 (50ml)

Bioten Skin Defence Αντι-Ρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Ξυρό/Ευαίσθητο Δέρμα SPF15 (50ml). - Η κρέμα ημέρας Bioten Skin Defence είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου. Προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Το PRO-ELASKIN ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλλασιας προέλευσης που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα αντιλιακά φίλτρα S..

7,88€ 4,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών (15ml)

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών (15ml). - Η εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών έκφρασης είναι αποτέλεσμα εξωτερικών βλαπτικών παραγόντων και της φθίνουσας διαδικασίας ανανέωσης του δέρματος. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτότερο και πιο ευάλωτο στην απώλεια ελαστικότητας και την αφυδάτωση. Η κρέμα ματιών bioten SKIN DEFENCE είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσ..

4,88€ 3,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Κανονικό και Μεικτό Δέρμα SPF15 (50ml)

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Κανονικό και Μεικτό Δέρμα SPF15 (50ml). - Η κρέμα ημέρας bioten SKIN DEFENCE είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα ροδιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Το PRO-ELASKIN, ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλάσσιας πρ..

7,88€ 4,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας (50ml )

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας (50ml). - Η κρέμα νύχτας Bioten Skin Defence είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Κερασιού. Προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Το PRO-ELASKIN ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλλασιας προέλευσης που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Βελτιώνοντας την ενυδάτωση και την ελαστικότητα το..

6,39€ 4,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Bioten Skin Moisture CC Cream Light SPF20 (50ml)

Bioten Skin Moisture CC Cream Light SPF20 (50ml). - Η Colour Correction bioten SKIN MOISTURE αποτελεί μία προηγμένη ενυδατική κρέμα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τέλεια επιδερμίδα, σε ένα προϊόν. Χάρη στο συνδυασμό των προηγμένων φυσικών συστατικών και των μεταλλικών χρωστικών στοιχείων η κρέμα CC της bioten καλύπτει τις ατέλειες, ενισχύει το φυσικό τόνο του δέρματος και προστατεύει την επιδ..

4,78€ 4,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,31€

Bioten Skin Moisture CC Cream Medium SPF20 (50ml)

Bioten Skin Moisture CC Cream Medium SPF20 (50ml). - Η Colour Correction bioten SKIN MOISTURE αποτελεί μία προηγμένη ενυδατική κρέμα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τέλεια επιδερμίδα, σε ένα προϊόν. Χάρη στο συνδυασμό των προηγμένων φυσικών συστατικών και των μεταλλικών χρωστικών στοιχείων η κρέμα CC της bioten καλύπτει τις ατέλειες, ενισχύει το φυσικό τόνο του δέρματος και προστατεύει την επι..

4,96€ 4,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,31€

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Κανονικές Επιδερμίδες (50ml)

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Κανονικές Επιδερμίδες (50ml). - Το Νέκταρ Κυδωνιού ενυδατώνει και διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος. Η Βιταμίνη Ε επανορθώνει τους ιστούς και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Χάρη στη δράση μακράς διάρκειας της κρέμας bioten SKIN MOISTURE το δέρμα σας είναι τέλεια ενυδατωμένο & προστατ..

9,92€ 3,85€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,10€

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (50ml)

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (50ml). - Η κρέμα με την πλούσια και απαλή υφή της προσφέρει στο δέρμα σας αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διάρκειας αφήνοντάς το απαλό και μεταξένιο. Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και μέ..

4,55€ 3,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,07€

Bioten Skin Repair Aντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ημέρας SPF15 (50ml)

Bioten Skin Repair Aντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ημέρας SPF15 (50ml). - Η κρέμα ημέρας SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα. Τα Ceramides δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του..

8,68€ 5,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,30€

Bioten Skin Repair Aντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Νύχτας (50ml)

Bioten Skin Repair Aντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Νύχτας (50ml). - Η κρέμα νύχτας SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα. Τα Ceramides δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Προ..

6,14€ 5,77€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,65€

Bioten Skin Repair Αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών (15ml)

Bioten Skin Repair Αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών (15ml). - Η κρέμα ματιών bioten SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με χαβιάρι,πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου για να επαναφέρουν τη λεία επιφάνεια του δέρματος. Τα Ceramides που περιέχει δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος, ανανεώνοντας τα αποθέματα υγρασίας και δι..

5,58€ 3,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,14€

Bioten Skin Repair Ενταντική Συσφιξη & Αντιρυτιδική Δράση (50ml)

Bioten Skin Repair Ενταντική Συσφιξη & Αντιρυτιδική Δράση (50ml). - To serum Εντατικής σύσφιξης bioten SKIN REPAIR χάρη στην ελαφριά, μη κολλώδη υφή του διεισδύει εύκολα στο δέρμα, καθιστώντας το λείο, απαλό και λαμπερό. Απολαύστε μία άψογη, νεανική επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση! Το Χαβιάρι, πλούσιο σε πεπτίδια και αμινοξέα διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου στο δέρμα, λειαίνοντας τις ρυτίδες..

8,11€ 6,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,96€

Bioten Skinnergy 24Η Κρέμα Προσώπου για Κανονική/Μεικτή Επιδερμίδα SPF15 (50ml)

Bioten Skinnergy 24Η Κρέμα Προσώπου για Κανονική/Μεικτή Επιδερμίδα SPF15 (50ml). - Η Bioten Skinnergy refresh it!για Κανονική/Μεικτή Επιδερμίδα αποτελει μια ισχυρη ενυδατικη κρεμα gel που προσφερει στην επιδερμιδα σας την καταλληλη δοση ενυδατωσης. Ειναι εμπλουτισμενη με: 100% φυσικο εκχυλισμα Goji Berry γνωστό και ως <<Χαρούμενο Φρούτο>> που βοηθά στην αύξηση της ενέργειας. Moist..

6,20€ 4,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,26€

Bioten Skinnergy 24Η Κρέμα Προσώπου για Λιπαρές Επιδερμίδες SPF15 (50ml)

Bioten Skinnergy 24Η Κρέμα Προσώπου για Λιπαρές Επιδερμίδες SPF15 (50ml) - Η Bioten Skinnergy break free!για λιπαρη επιδερμηδα αποτελει μια ισχυρη ενυδατικη κρεμα gel που προσφερει στην επιδερμιδα σας την καταλληλη δοση ενυδατωσης. Η κρεμωδης gel υφη της που αποροφαται αμεσα θα σας απελευθεωσει χαριζοντας σας τη φρεσκαδα και τη ματ εμφανηση που αναζητατε. Ειναι εμπλουτισμενη με: 100% φυσικο ε..

6,20€ 4,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,26€

Bioten Skinnergy Go Moist 24Η Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες SPF15 (50ml)

Bioten Skinnergy 24Η Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες SPF15 (50ml). - Η Bioten Skinnergy Go Moist για Ξηρή Επιδερμίδα αποτελεί μια ισχυρή ενυδατική κρεμα που προοσφέρει στην επιδερμίδα σας την κατάλληλη δόση ενυδάτωσεις. Με 100% φυσικό εκχύλισμα Lychee πλούσιο σε βιταμίνη C,υδατάνθρακες και μεταλλικά στοιχεία. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας άμεση ενυδάτωση που διαρκεί μέχρι και 24h. Η spf15 ..

6,20€ 4,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,26€

Cera di Cupra Bianca Κρέμα Προσώπου με Κερί Μέλισσας και Γλυκερίνη (75ml)

Cera di Cupra Bianca Κρέμα Προσώπου με Κερί Μέλισσας και Γλυκερίνη (75ml). - Η Cera di Cupra Bianca είναι μια κρέμα με μια πλούσια, θρεπτική υφή, το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμες επιδερμίδες. Χάρη στην παρουσία ορισμένων δραστικών ουσιών φυσικής προέλευσης, όπως κερί μέλισσας και γλυκερίνη που τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα. Cera di Cupra Bianca είναι κατάλληλη για κανονικ..

2,95€ 2,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,82€

Cera di Cupra Crema Antirughe Multiazione Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Πολλαπλής Δράσης (50ml)

Cera di Cupra Crema Antirughe Multiazione Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Πολλαπλής Δράσης (50ml) H Cera di Cupra γνωρίζει τις γυναίκες εδώ και 50 χρόνια και ξέρει ότι όλα τα δέρματα χρειάζονται φρεσκάδα και προστασία. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι αποτελεσματική για την ομορφιά του δέρματος σας,μια ομορφιά που θα αυξηθεί προσθέτοντας γοητεία, φρεσκάδα και θηλυκότητα στο πρόσωπο σας.Η Cera di Cupra..

4,96€ 3,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,73€