Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Χείλη

Χείλη
Γυναικεία προϊόντα για τα χείλη.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο40 Melody Brown (5ml)

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο40 Melody Brown (5ml) - Το Max Factor Flipstick Colour Effect Duo Lipstick, αποτελείται από 2 συμπληρωματικά χρώματα σχεδιασμένα για αισθησιακά χείλη. Η μία πλευρά έχει κρεμώδες προϊόν και η άλλη γυαλιστερό. Στο ένα άκρο του έχει κραγιόν για έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ το άλλο άκρο χαρίζει ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Με ένα κραγιόν έχ..

8,30€ 6,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€

LIPFINITY 003 MELLOW ROSE MAX FACTOR (4,2 gr)

LIPFINITY 003 MELLOW ROSE MAX FACTOR (4,2 gr) - Max Factor Lipfinity 003 MELLOW ROSE πραγματικά θα διαρκέσει όλη την ημέρα, με ενυδατική κορυφαίο στρώση, δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται ακόμη και μετά από φαγητό ή ποτό. Οι μακιγιέρ γνωρίζουν ότι το τέλειο χρώμα χειλιών δε σημαίνει συνεχή φρεσκαρίσματα. Με το διάσημο Lipfinity της Max Factor μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα που θέλετε..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

Maybelline Color Sensational 315 Rich Plum (4,2gr)

Maybelline Color Sensational 315 Rich Plum (4,2gr). - Το Maybelline Color Sensational κραγιόν προσφέρει εκλεπτυσμένο χρώμα με έντονη λάμψη. Εχει κρεμώδη αίσθηση και τρέφει τα χείλη με το νέκταρ μελιού που διαθέτει. Η σκιά είναι καταπληκτική υφή με απόχρωση ροζ βιολετί. Η τεχνολογία Pure Xρωστική προσφέρει συγκλονιστικό χρώμα και λάμψη για άνεση μακράς διάρκειας...

6,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,20€

L'Oreal Lipstick Caresse 02 Innocent Pink (4gr)

L'Oreal Lipstick Caresse 02 Innocent Pink (4gr) - Δώστε ένα χάδι χρώματος στα χείλη σας με το κραγιον Loreal Caresse. Ένα πέπλο από χρώμα για να κακομάθετε τα χείλη σας. Η απαλή υφή του γλιστράει στα χείλη αφήνοντας τα λαμπερά και ενυδατωμένα. ..

13,80€ 8,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,60€

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 144 Oulala (4.2g)

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 144 Oulala (4.2g) - Όταν το χρώμα και η φροντίδα πάνε μαζί Το LOreal Paris Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Βιταμίνης E που<> εμποδίζει την ξηρότητα των χειλιών. Τα χείλη ενυδατώνονται σε βάθος, προστατεύονται διαρκώς και γίνονται πιο λεία. Πλούσια περιποίηση: Το Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό λ..

12,49€ 9,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 228 (4.2g)

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 228 VIP (4.2g) - Όταν το χρώμα και η φροντίδα πάνε μαζί Το LOreal Paris Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Βιταμίνης E που<> εμποδίζει την ξηρότητα των χειλιών. Τα χείλη ενυδατώνονται σε βάθος, προστατεύονται διαρκώς και γίνονται πιο λεία. Πλούσια περιποίηση: Το Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό λιπαρ..

12,49€ 9,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 330 Cocorico (4.2g)

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 330 Cocorico (4.2g) - Όταν το χρώμα και η φροντίδα πάνε μαζί Το LOreal Paris Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Βιταμίνης E που<> εμποδίζει την ξηρότητα των χειλιών. Τα χείλη ενυδατώνονται σε βάθος, προστατεύονται διαρκώς και γίνονται πιο λεία. Πλούσια περιποίηση: Το Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ..

12,49€ 9,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 640 Erotique (4.2g)

L'Oreal Paris Color Riche Matte Lipstick 640 Erotique (4.2g) - Όταν το χρώμα και η φροντίδα πάνε μαζί Το LOreal Paris Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Βιταμίνης E που<> εμποδίζει την ξηρότητα των χειλιών. Τα χείλη ενυδατώνονται σε βάθος, προστατεύονται διαρκώς και γίνονται πιο λεία. Πλούσια περιποίηση: Το Color Riche περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ..

12,49€ 9,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

Lipfinity 20 ANGELIC Max Factor Lipstick (4,2 gr)

Lipfinity 20 ANGELIC Max Factor Lipstick (4,2 gr). Οι μακιγιέρ γνωρίζουν ότι τέλειο χρώμα χειλιών δε σημαίνει συνεχή φρεσκαρίσματα. Με το διάσημο Lipfinity της Max Factor μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα που θέλετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μυστικό; Μια έξυπνη εφαρμογή 2 βημάτων με την οποία το χρώμα παραμένει σταθερό για αρκετό χρονικό διάστημα και μετά τελειώνετε το αποτέλεσμα μ..

15,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,42€

Lipfinity 30 COOL Max Factor Lipstick (4,2 gr)

Max Factor Lipfinity Lipstick No 30 COOL (4,2 gr). Οι μακιγιέρ γνωρίζουν ότι τέλειο χρώμα χειλιών δε σημαίνει συνεχή φρεσκαρίσματα. Με το διάσημο Lipfinity της Max Factor μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα που θέλετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μυστικό; Μια έξυπνη εφαρμογή 2 βημάτων με την οποία το χρώμα παραμένει σταθερό για αρκετό χρονικό διάστημα και μετά τελειώνετε το αποτέλεσμα μ..

16,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,06€

LIPFINITY 300 PINK MAX FACTOR (4,2 gr)

ΚΡΑΓΙΟΝ ΡΟΖ N. 300 MAX FACTOR LIPFINITY GLOWING (4,2 gr). Max Factor Lipfinity Ethereal No 300 πραγματικά θα διαρκέσει όλη την ημέρα, με ενυδατική κορυφαίο στρώση, δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται ακόμη και μετά από φαγητό ή ποτό. Οι μακιγιέρ γνωρίζουν ότι το τέλειο χρώμα χειλιών δε σημαίνει συνεχή φρεσκαρίσματα. Με το διάσημο Lipfinity της Max Factor μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα..

10,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,63€

Lipfinity 338 IRRESISTIBLE Max Factor Lipstick (4,2 gr)

Max Factor Lipfinity Lipstick No 338 IRRESISTIBLE (4,2 gr). Οι μακιγιέρ γνωρίζουν ότι τέλειο χρώμα χειλιών δε σημαίνει συνεχή φρεσκαρίσματα. Με το διάσημο Lipfinity της Max Factor μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα που θέλετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μυστικό; Μια έξυπνη εφαρμογή 2 βημάτων με την οποία το χρώμα παραμένει σταθερό για αρκετό χρονικό διάστημα και μετά τελειώνετε το απο..

15,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,50€

LIPFINITY 350 BROWN MAX FACTOR (4,2 gr)

ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΦΕ No 350 MAX FACTOR LIPFINITY BROWN (4,2 gr). Max Factor Lipfinity Ethereal No 350 πραγματικά θα διαρκέσει όλη την ημέρα, με ενυδατική κορυφαίο στρώση, δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται ακόμη και μετά από φαγητό ή ποτό. Οι μακιγιέρ γνωρίζουν ότι το τέλειο χρώμα χειλιών δε σημαίνει συνεχή φρεσκαρίσματα. Με το διάσημο Lipfinity της Max Factor μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό αποτέλεσμα ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

Max Factor Colour Elixir Giant Stick Pen Lip 40 DEEP BURGUNDY (2,8gr)

Max Factor Colour Elixir Giant Stick Pen Lip 40 DEEP BURGUNDY (2,8gr). Προσφέρει όλη τη λάμψη του χρώματος των παραδοσιακών κραγιόν, χωρίς την κολλώδη αδιαφάνεια τους και χρησιμοποιεί μία πιο έντονη χρωστική ενώ διατηρεί την ίδια ελαφριά αίσθηση. Ο τύπος της με βάση το νερό "ημίρρευστος", διαπερνά τα ανώτερα στρώματα των χειλιών για να δημιουργήσει μη μεταβιβάσιμα στρώματα του χρώματος, με το β..

9,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,38€

Max Factor Colour Elixir Moisturizing Lipstick 755 FIREFLY (4.8gr)

ΚΡΑΓΙΟΝ Max Factor Colour Elixir Moisturizing Lipstick 755 FIREFLY (4.8gr). Το κραγιόν "ELIXIR" είναι το πρώτο κραγιόν της "MAX FACTOR" που προσφέρει ενυδατωμένα χείλη σε 7 μόνο ημέρες. Το μυστικό βρίσκεται στο συστατικά του, καθώς το 60% της σύνθεσής του αποτελείται από ενεργά συστατικά όπως το shea butter(γνωστό για την ενυδατικές αλλά και θεραπευτικές του ιδιότητες), το αβοκάντο, aloe butte..

10,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,63€

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο05 Bloomy Pink (5ml)

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο05 Bloomy Pink (5ml) - Το Max Factor Flipstick Colour Effect Duo Lipstick, αποτελείται από 2 συμπληρωματικά χρώματα σχεδιασμένα για αισθησιακά χείλη. Η μία πλευρά έχει κρεμώδες προϊόν και η άλλη γυαλιστερό. Στο ένα άκρο του έχει κραγιόν για έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ το άλλο άκρο χαρίζει ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Με ένα κραγιόν έχε..

8,30€ 6,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο15 Boreal Mauve (5ml)

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο15 Boreal Mauve (5ml) - Το Max Factor Flipstick Colour Effect Duo Lipstick, αποτελείται από 2 συμπληρωματικά χρώματα σχεδιασμένα για αισθησιακά χείλη. Η μία πλευρά έχει κρεμώδες προϊόν και η άλλη γυαλιστερό. Στο ένα άκρο του έχει κραγιόν για έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ το άλλο άκρο χαρίζει ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Με ένα κραγιόν έχ..

8,30€ 6,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο20 Mosaic Mauve (5ml)

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο20 Mosaic Mauve (5ml) - Το Max Factor Flipstick Colour Effect Duo Lipstick, αποτελείται από 2 συμπληρωματικά χρώματα σχεδιασμένα για αισθησιακά χείλη. Η μία πλευρά έχει κρεμώδες προϊόν και η άλλη γυαλιστερό. Στο ένα άκρο του έχει κραγιόν για έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ το άλλο άκρο χαρίζει ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Με ένα κραγιόν έχ..

8,30€ 6,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο25 Salsa Red (5ml)

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο25 Salsa Red (5ml) - Το Max Factor Flipstick Colour Effect Duo Lipstick, αποτελείται από 2 συμπληρωματικά χρώματα σχεδιασμένα για αισθησιακά χείλη. Η μία πλευρά έχει κρεμώδες προϊόν και η άλλη γυαλιστερό. Στο ένα άκρο του έχει κραγιόν για έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ το άλλο άκρο χαρίζει ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Με ένα κραγιόν έχετε ..

8,30€ 6,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο30 Gipsy Red (5ml)

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick Νο30 Gipsy Red (5ml) - Το Max Factor Flipstick Colour Effect Duo Lipstick, αποτελείται από 2 συμπληρωματικά χρώματα σχεδιασμένα για αισθησιακά χείλη. Η μία πλευρά έχει κρεμώδες προϊόν και η άλλη γυαλιστερό. Στο ένα άκρο του έχει κραγιόν για έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ το άλλο άκρο χαρίζει ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Με ένα κραγιόν έχετε..

8,30€ 6,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,02€

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss No 500 SHIMMERING PINK (6ml)

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss 500 SHIMMERING PINK (6ml). Το Lip Gloss Lipfinity της Max Factor δίνει πολυδιάστατη λάμψη και δημιουργεί λαμπερά χείλη με εκτυφλωτικό αποτέλεσμα. Δημιουργεί ένα 3D αποτέλεσμα σε συνθήκες υψηλού ή χαμηλού φωτισμού. Περιέχει ένα πολύ πλούσιο και ζωντανό χρώμα βάσης και ένα γυαλιστερό top coat. Η μια του όψη ενυδατώνει και προετοιμάζει τα χείλη, ενώ η άλλη ..

9,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,54€

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint Κραγιόν No 01 Pink Petal (9g)

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint Κραγιόν No 01 Pink Petal (9g) - Το κραγιόν Lipfinity Lasting Lip Tint σας χαρίζει έντονα χείλη, με βαθύ χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Η βασισμένη στο νερό σύστασή του διατηρεί ενυδατωμένα τα χείλη σας, χωρίς να κολλάνε ενώ το ματ τελείωμα του εγγυάται σταθερό kiss-proof χρώμα! Επιπλέον, ο σχεδιασμός του σε μορφή στυλό σας παρέχει ακριβές και γρήγορο αποτέλε..

6,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,55€

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint Κραγιόν No 06 Royal Plum (9g)

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint Κραγιόν No 06 Royal Plum (9g) - Το κραγιόν Lipfinity Lasting Lip Tint σας χαρίζει έντονα χείλη, με βαθύ χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Η βασισμένη στο νερό σύστασή του διατηρεί ενυδατωμένα τα χείλη σας, χωρίς να κολλάνε ενώ το ματ τελείωμα του εγγυάται σταθερό kiss-proof χρώμα! Επιπλέον, ο σχεδιασμός του σε μορφή στυλό σας παρέχει ακριβές και γρήγορο αποτέλε..

6,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,55€

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 02 Coral (10g)

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 02 Coral (10g) - To Max Factor Xperience Sheer Lip Gloss Balm είναι ένας συνδυασμός ενός gloss και balm σε ένα προϊόν για καθαρό χρώμα με πλούσια ενυδάτωση. Προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη καθώς είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και μάνγκο. Διατηρεί την υγρασία στα χείλη και προστατεύει με SPF 10. Χρήση: Χρησιμοποιείστε το μόνο του για ένα φυσ..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 05 Purple Orchid (10g)

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 05 Purple Orchid (10g) - To Max Factor Xperience Sheer Lip Gloss Balm είναι ένας συνδυασμός ενός gloss και balm σε ένα προϊόν για καθαρό χρώμα με πλούσια ενυδάτωση. Προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη καθώς είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και μάνγκο. Διατηρεί την υγρασία στα χείλη και προστατεύει με SPF 10. Χρήση: Χρησιμοποιείστε το μόνο του για..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 06 Rose Quartz (10g)

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 06 Rose Quartz (10g) - To Max Factor Xperience Sheer Lip Gloss Balm είναι ένας συνδυασμός ενός gloss και balm σε ένα προϊόν για καθαρό χρώμα με πλούσια ενυδάτωση. Προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη καθώς είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και μάνγκο. Διατηρεί την υγρασία στα χείλη και προστατεύει με SPF 10. Χρήση: Χρησιμοποιείστε το μόνο του για έ..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 08 Pink Opal (10g)

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10 No 08 Pink Opal (10g) - To Max Factor Xperience Sheer Lip Gloss Balm είναι ένας συνδυασμός ενός gloss και balm σε ένα προϊόν για καθαρό χρώμα με πλούσια ενυδάτωση. Προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη καθώς είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και μάνγκο. Διατηρεί την υγρασία στα χείλη και προστατεύει με SPF 10. Χρήση: Χρησιμοποιείστε το μόνο του για ένα..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Maxbrands Coconut Care Lip Balms Twin Pack (2*4.3g)

Coconut Care Lip Balms Twin Pack (2*4.3g) - Ενυδατικό Lip Balm με αναζωογονητικό άρωμα Καρύδα προστατεύει τα χείλη σας. Προσφέρει ανακούφιση μέσα σε δευτερόλεπτα στα σκασμένα χείλη και διαρκεί όλη την ημέρα, αφήνοντας τα χείλη σας μαλακά, λεία και υγιή. Για την καθημερινή φροντίδα και προστασία των χειλιών. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 τεμάχια...

1,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,44€