Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Σκιές

Σκιές

Σκιές

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

15 Vicious Moss Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

15 Vicious Moss Max Factor Wild Shadow Pencil Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμα, υψηλή..

12,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,44€

20 Untamed Pink Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

20 Untamed Pink Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g) Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμ..

12,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,44€

25 Savage Silver Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

25 Savage Silver Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g) Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμ..

12,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,44€

30 Ferocious White Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

30 Ferocious White Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g) Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέ..

12,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,44€

40 Brazen Gold Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

40 Brazen Gold Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g) Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμα,..

12,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,44€

L'Oreal Infaillible Eyeshadow Σκιά Ματιών 009 Permanent Kaki (3.5g)

L'Oreal Infaillible Eyeshadow Σκιά Ματιών 009 Permanent Kaki (3.5g) - Αποκτήστε μία νέα χρωματική εμπειρία με την L'Oreal Color Infalible Eyeshadow! Μία αδιάβροχη σκιά, που προσφέρει έντονο χρώμα, με διάρκεια έως και 24 ώρες. H επαναστατική του σύνθεση συνδυάζει την ευκολία της πούδρας με την κρεμώδη υφή, αφήνοντας βελούδινο τελείωμα. Τα μάτια σας αναδεικνύονται με αυθεντικό και λαμπερό χρ..

13,49€ 5,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,04€

Max Factor Dip-In-Eye Σκιά Ματιών 07 Vibrant Turquoise (3g)

Max Factor Dip-In-Eye Σκιά Ματιών 07 Vibrant Turquoise (3g) - Η Max Factor Colour Effects Dip In Eyeshadow μετατρέπει την εφαρμογή της σκιάς σε παιχνίδι, με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Χάρη στο πινέλο της με μαλακό σφουγγαράκι, απλώνετε την σκιά εύκολα και με ακρίβεια. Η σύνθεσή της με φυσικές χρωστικές και πολύτιμα μαργαριτάρια, κάνουν το χρώμα λαμπερό και ανεξίτηλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθε..

11,00€ 5,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,23€

Max Factor Dip-In-Eye Σκιά Ματιών 08 Moody Blue (3g)

Max Factor Dip-In-Eye Σκιά Ματιών 08 Moody Blue (3g) - Η Max Factor Colour Effects Dip In Eyeshadow μετατρέπει την εφαρμογή της σκιάς σε παιχνίδι, με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Χάρη στο πινέλο της με μαλακό σφουγγαράκι, απλώνετε την σκιά εύκολα και με ακρίβεια. Η σύνθεσή της με φυσικές χρωστικές και πολύτιμα μαργαριτάρια, κάνουν το χρώμα λαμπερό και ανεξίτηλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη σαν..

11,00€ 5,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,23€

Max Factor Dip-In-Eye Σκιά Ματιών 10 Silver Lounge (3g)

Max Factor Dip-In-Eye Σκιά Ματιών 10 Silver Lounge (3g) - Η Max Factor Colour Effects Dip In Eyeshadow μετατρέπει την εφαρμογή της σκιάς σε παιχνίδι, με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Χάρη στο πινέλο της με μαλακό σφουγγαράκι, απλώνετε την σκιά εύκολα και με ακρίβεια. Η σύνθεσή της με φυσικές χρωστικές και πολύτιμα μαργαριτάρια, κάνουν το χρώμα λαμπερό και ανεξίτηλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη ..

11,00€ 5,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,23€

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 05 CRYSTAL (7gr)

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 05 (Κρύσταλλο) CRYSTAL (7gr). Max Factor Excess Shimmer Σκιά ματιών η οποία διαθέτει ένα υψηλό τύπο χρωστικής με διάρκεια και ισχύ. Διατίθεται σε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια πολυτελή και χλιδάτη ματιά, που θα διαρκέσει από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Χαρακτηριστικά: -Εξαιρετικό φινίρισμα λάμψης από το σούρουπο μέχρι την αυγή. -Υψηλής..

9,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,78€

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 10 PEARL (7gr)

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 10 (Μαργαριτάρι) PEARL (7gr). Max Factor Excess Shimmer Σκιά ματιών η οποία διαθέτει ένα υψηλό τύπο χρωστικής με διάρκεια και ισχύ. Διατίθεται σε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια πολυτελή και χλιδάτη ματιά, που θα διαρκέσει από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Χαρακτηριστικά: -Εξαιρετικό φινίρισμα λάμψης από το σούρουπο μέχρι την αυγή. -Υψηλής..

9,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,78€

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 15 PINK OPAL (7gr)

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 15 (Ροζ Οπάλιο) PINK OPAL (7gr). Max Factor Excess Shimmer Σκιά ματιών η οποία διαθέτει ένα υψηλό τύπο χρωστικής με διάρκεια και ισχύ. Διατίθεται σε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια πολυτελή και χλιδάτη ματιά, που θα διαρκέσει από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Χαρακτηριστικά: -Εξαιρετικό φινίρισμα λάμψης από το σούρουπο μέχρι την αυγή. -Υψη..

9,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,78€

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 25 BRONZE (7gr)

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 25 (Μπρούντζος) BRONZE (7gr). Max Factor Excess Shimmer Σκιά ματιών η οποία διαθέτει ένα υψηλό τύπο χρωστικής με διάρκεια και ισχύ. Διατίθεται σε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια πολυτελή και χλιδάτη ματιά, που θα διαρκέσει από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Χαρακτηριστικά: -Εξαιρετικό φινίρισμα λάμψης από το σούρουπο μέχρι την αυγή. -Υψηλής..

9,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,78€

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 30 ONYX (7gr)

MAX FACTOR EXCESS SHIMMER ES 30 (Όνυξ) ONYX (7gr). Max Factor Excess Shimmer Σκιά ματιών η οποία διαθέτει ένα υψηλό τύπο χρωστικής με διάρκεια και ισχύ. Διατίθεται σε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια πολυτελή και χλιδάτη ματιά, που θα διαρκέσει από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Χαρακτηριστικά: -Εξαιρετικό φινίρισμα λάμψης από το σούρουπο μέχρι την αυγή. -Υψηλής φόρμουλ..

9,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,78€

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow COFFEE 03 (8ml)

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow COFFEE 03 (8ml). Τα Masterpiece Colour Precision Eyeshadows από την Max Factor προσφέρουν λεπτό χρώμα και ακριβή διαμόρφωση από την άκρη του ματιού με ακρίβεια, δημιουργώντας ένα απαλό και φυσικό look. Η κρεμώδης υφή αυτών των σκιών σε μορφή σκόνης τα καθιστά ιδανικά στην αλλαγή της εμφάνιση του βλέματος σας. Τώρα, η τέλεια σκιά ματιών δε..

13,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,79€

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow GOLDEN GREEN 06 (8ml)

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow GOLDEN GREEN 06 (8ml). Τα Masterpiece Colour Precision Eyeshadows από την Max Factor προσφέρουν λεπτό χρώμα και ακριβή διαμόρφωση από την άκρη του ματιού με ακρίβεια, δημιουργώντας ένα απαλό και φυσικό look. Η κρεμώδης υφή αυτών των σκιών σε μορφή σκόνης τα καθιστά ιδανικά στην αλλαγή της εμφάνιση του βλέματος σας. Τώρα, η τέλεια σκιά ματ..

13,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,79€

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow PEARL BEIGE 05 (8ml)

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow PEARL BEIGE 05 (8ml). Τα Masterpiece Colour Precision Eyeshadows από την Max Factor προσφέρουν λεπτό χρώμα και ακριβή διαμόρφωση από την άκρη του ματιού με ακρίβεια, δημιουργώντας ένα απαλό και φυσικό look. Η κρεμώδης υφή αυτών των σκιών σε μορφή σκόνης τα καθιστά ιδανικά στην αλλαγή της εμφάνιση του βλέματος σας. Τώρα, η τέλεια σκιά ματι..

13,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,79€

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow STARDUST 02 (8ml)

Max Factor Masterpiece Colour Precision Liquid Eyeshadow STARDUST 02 (8ml). Τα Masterpiece Colour Precision Eyeshadows από την Max Factor προσφέρουν λεπτό χρώμα και ακριβή διαμόρφωση από την άκρη του ματιού με ακρίβεια, δημιουργώντας ένα απαλό και φυσικό look. Η κρεμώδης υφή αυτών των σκιών σε μορφή σκόνης τα καθιστά ιδανικά στην αλλαγή της εμφάνιση του βλέματος σας. Τώρα, η τέλεια σκιά ματιών ..

13,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,79€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 10 FEROCIOUS BLACK (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 10 FEROCIOUS BLACK (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια β..

7,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,26€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 101 PALE PEBBLE (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 101 PALE PEBBLE (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βούρ..

7,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,26€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 107 BURNT BARK (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 107 BURNT BARK (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βούρτ..

7,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,93€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 15 VICIOUS PURPLE (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 15 VICIOUS PURPLE (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βο..

7,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,93€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 20 GOLDEN AMAZON (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 20 GOLDEN AMAZON (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βού..

7,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,26€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 30 TURQUOISE FURY (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 30 TURQUOISE FURY (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βο..

7,86€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,34€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 40 FIERCE PINK (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 40 FIERCE PINK (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βούρτ..

7,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,26€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 50 UNTAMED GREEN (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 50 UNTAMED GREEN (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια βού..

7,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,26€

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 60 BRAZEN CHARCOAL (4gr)

MAX FACTOR WILD SHADOW POT 60 BRAZEN CHARCOAL (4gr). Αποκτήστε έντονο και άγριο βλέμμα με τις σκιές ματιών Max Factor Wild Shadow Pot! Σκιές με ανεξίτηλο χρώμα, που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν για να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το και υγρό για ακόμα πιο έντονο-άγριο look. Πως να το χρησιμοποιήσετε: -Μεταφέρετε τη σκιά ματιών στο πίσω μέρος του χεριού σας με μια β..

7,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,26€

Maybelline Color Tattoo 24HR Leather Effect Gel-Cream Eyeshadow Σκιά Ματιών 96 Chocolate Suede (4g)

Maybelline Color Tattoo 24HR Leather Effect Gel-Cream Eyeshadow Σκιά Ματιών 96 Chocolate Suede (4g) - Σκιά με πλούσια κρεμώδη υφή.Τολμήστε να φορέσετε τη σκια με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτή η ματ σκιά ματιών παραμένει για έως και 24 ώρες. Η Eyestudio® ColorTattoo® είναι μια σκιά ματιών σε gel μορφή με κρεμώδη υφή και με ματ φινίρισμα. Σκιά ματιών κρέμα-gel που διαρκεί για 24 ώρες! Οφθαλμολογ..

6,40€ 4,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,43€