Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Eyeliner

Eyeliner

Eyeliner

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Maybelline Master Ink Matte Intense Longwear Eyeliner 10 Charcoal Black (12g)

Maybelline Master Ink Matte Intense Longwear Eyeliner 10 Charcoal Black (12g)-Εyeliner σε υγρή μορφή με ειδικό πινελάκι για μοναδική ακρίβεια που διαρκεί! Η υγρή του φόρμουλα, κατάλληλη για την υψηλή του διάρκεια, χαρίζει ένα έντονο βλέμμα που αντέχει όλη τη μέρα!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣΗ εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη άκρη του θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το σχέδιο που εσύ επιθυμείς, εύκολα και γρ..

9,92€ 5,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,30€

REVERS EYELINER JUST GOLD 6gr

REVERS EYELINER JUST GOLD 6grEyeliner Just Gold Revers σε έντονο μαύρο χρώμα με βουρτσάκι που επιτρέπει απόλυτο έλεγχο του πλάτους...

7,44€ 3,08€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,49€

15 Vicious Moss Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

15 Vicious Moss Max Factor Wild Shadow Pencil Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμα, υψηλή..

12,95€ 5,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,62€

20 Untamed Pink Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

20 Untamed Pink Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g) Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμ..

12,95€ 5,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,62€

40 Brazen Gold Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g)

40 Brazen Gold Max Factor Wild Shadow Pencil (2,3g) Με την αγορά του νέου Wild Shadow Pencil εξοικονομείτε χρήματα καθώς έχετε 2 προϊόντα σε 1 και eyeliner και σκιά ματιών, για έντονο, φωτεινό look σε δύο κινήσεις. Αυτά τα φανταστικά μολύβια ματιών αναμειγνύονται υπέροχα και γλιστρούν πάνω στο δέρμα ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε συνδυασμό με τις Wild Shadow Pots. Aπαλή εφαρμογή πάνω στο δέρμα,..

12,40€ 7,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,73€

MAX FACTOR 050 CHARCOAL GREY KOHL PENCIL (3.5gr)

MAX FACTOR KOHL Μολύβι 050 (Γκρι - Ανθρακί) CHARCOAL GREY (3.5gr). - Max Factor Kohl Pencil No 050 CHARCOAL GREY Max Factor Eyeliners. Το δικό μας εύκολο-μείγμα Kohl Eye Liner μολύβι, είναι το δικό σας μυστικό όπλο για σέξι και εντυπωσιακό βλέμα. Εξαιρετικά μαλακό μολύβι, απαλό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ειδικά ελεγμένο, ώστε να μην τα ερεθίζει. Το ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσετ..

5,95€ 4,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,37€

MAX FACTOR 070 OLIVE KOHL PENCIL (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) (3.5gr)

MAX FACTOR 070 OLIVE KOHL PENCIL (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) (3.5gr) - Max Factor Eyeliners. Το δικό μας εύκολο-μείγμα Kohl Eye Liner μολύβι, είναι το δικό σας μυστικό όπλο για σέξι και εντυπωσιακό βλέμα. Εξαιρετικά μαλακό μολύβι, απαλό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ειδικά ελεγμένο, ώστε να μην τα ερεθίζει. Το ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα σέξι βλέμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως σκ..

5,95€ 3,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,13€

MAX FACTOR 080 COBALT BLUE KOHL PENCIL (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) (3.5gr)

MAX FACTOR 080 COBALT BLUE KOHL PENCIL (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) (3.5gr) - Max Factor Eyeliners. Το δικό μας εύκολο-μείγμα Kohl Eye Liner μολύβι, είναι το δικό σας μυστικό όπλο για σέξι και εντυπωσιακό βλέμα. Εξαιρετικά μαλακό μολύβι, απαλό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ειδικά ελεγμένο, ώστε να μην τα ερεθίζει. Το ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα σέξι βλέμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και..

5,95€ 3,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,13€

Max Factor Colour Perfection 050 Charcoal Grey (3gr)

Max Factor Colour Perfection 050 Charcoal Grey (3gr)Ακολουθήστε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ απλά και εύκολα. Το πρακτικό eyeliner σε μορφή μολυβιού είναι πολύ εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει ένα άψογο, επαγγελματικό αποτέλεσμα, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε eyeliner για πρώτη φορά.Πολύ πρακτικό, με μια ιδιαίτερα λεπτή μύτη που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μια άψογη γραμμή σε λίγα ..

8,68€ 4,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,82€

Max Factor Colour X-pert Eyeliner Waterproof 04 Metallic Turquoise (5gr)

Max Factor Colour X-pert Eyeliner Waterproof 04 Metallic Turquoise (5gr)Ένα έντονο, αδιάβροχο eyeliner σε μια σειρά ζωντανών αποχρώσεων...

8,68€ 4,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,82€

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 01 GOLD (2gr)

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 01 GOLD (2gr). Δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες σας και δημιουργεί ένα δυναμικό βλέμμα των ματιών σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Πηγαίντε το βλέμμα σας στα άκρα με την ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑΡΑ MAX FACTOR EXCESS VOLUME EXTREME IMPACT BLACK, δημιουργώντας τον απόλυτο συνδυασμό για έξτρα όγκο, και στη συνέχεια κάντε ακόμα πιο ενταντικό βλέμμα με σκούρη σκιά. - 12 ώρες έντασ..

14,95€ 6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 02 AQUA (2gr)

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 02 AQUA (2gr). Δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες σας και δημιουργεί ένα δυναμικό βλέμμα των ματιών σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Πηγαίντε το βλέμμα σας στα άκρα με την ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑΡΑ MAX FACTOR EXCESS VOLUME EXTREME IMPACT BLACK, δημιουργώντας τον απόλυτο συνδυασμό για έξτρα όγκο, και στη συνέχεια κάντε ακόμα πιο ενταντικό βλέμμα με σκούρη σκιά. - 12 ώρες έντασ..

15,02€ 6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 03 GREEN (2gr)

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 03 GREEN (2gr). Δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες σας και δημιουργεί ένα δυναμικό βλέμμα των ματιών σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Πηγαίντε το βλέμμα σας στα άκρα με την ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑΡΑ MAX FACTOR EXCESS VOLUME EXTREME IMPACT BLACK, δημιουργώντας τον απόλυτο συνδυασμό για έξτρα όγκο, και στη συνέχεια κάντε ακόμα πιο ενταντικό βλέμμα με σκούρη σκιά. - 12 ώρες έντα..

15,02€ 6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 05 SILVER (2gr)

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 05 SILVER (2gr). Δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες σας και δημιουργεί ένα δυναμικό βλέμμα των ματιών σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Πηγαίντε το βλέμμα σας στα άκρα με την ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑΡΑ MAX FACTOR EXCESS VOLUME EXTREME IMPACT BLACK, δημιουργώντας τον απόλυτο συνδυασμό για έξτρα όγκο, και στη συνέχεια κάντε ακόμα πιο ενταντικό βλέμμα με σκούρη σκιά. - 12 ώρες έντ..

14,95€ 6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 06 BROWN (2gr)

Max Factor Excess Intensity Eyeliner 06 BROWN (2gr). Δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες σας και δημιουργεί ένα δυναμικό βλέμμα των ματιών σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Πηγαίντε το βλέμμα σας στα άκρα με την ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑΡΑ MAX FACTOR EXCESS VOLUME EXTREME IMPACT BLACK, δημιουργώντας τον απόλυτο συνδυασμό για έξτρα όγκο, και στη συνέχεια κάντε ακόμα πιο ενταντικό βλέμμα με σκούρη σκιά. - 12 ώρες έντα..

14,95€ 6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Maybelline Colossal Kajal Eyeliner 12h Extra Black (0.35g)

Maybelline Colossal Kajal Eyeliner 12h Extra Black (0.35g) - Μαλακό, σταθερό μολύβι μεγάλης διάρκειας για smokey αποτέλεσμα χωρίς μουτζούρες. Δίνει τολμηρές γραμμές και γλυστράει ομαλά για τέλειο αποτέλεσμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μεγάλη διάρκεια, σταθερό ομοιόμορφο χρώμα. Δε μουτζουρώνει. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για φακούς επαφής. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Για πα..

9,92€ 4,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€

Maybelline Lasting Drama 24H Gel Eyeliner 03 Blue (2.8gr)

Maybelline Lasting Drama 24H Gel Eyeliner 03 Blue(2.8gr) - Maybelline Lasting Drama 24H Gel Eyeliner 03 Μπλε. Τώρα τα gel επαναπροσδιορίζουν τα liners. Έντονο χρώμα, 24ωρη διάρκεια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Oil free σύνθεση που συγκρατεί την υψηλή συγκέντρωση χρωστικών σε γυάλινο βαζάκι. – Σταθερό και αδιάβροχο για 24 ώρες. – Πολύ έντονο χρώμα, για αποτέλεσμα που διαρκεί. – Οφθαλμολογικά ελ..

6,98€ 4,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€

Maybelline Master Ink Satin Intense Longwear Eyeliner 01 Luminous Black (12g)

Maybelline Master Ink Satin Intense Longwear Eyeliner 01 Luminous Black (12g) - Εyeliner σε υγρή μορφή με ειδικό πινελάκι για μοναδική ακρίβεια που διαρκεί! Η υγρή του φόρμουλα, κατάλληλη για την υψηλή του διάρκεια, χαρίζει ένα έντονο βλέμμα που αντέχει όλη τη μέρα! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη άκρη του θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το σχέδιο που εσύ επιθυμείς, εύκολ..

9,92€ 5,28€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,26€

REVERS Eyeliner LINE STYLIST (7ml)

REVERS Eyeliner LINE STYLIST (7ml)Ένα μακράς διαρκείας, ακριβές υγρό eyeliner που επιτρέπει τη δημιουργία τέλειου μακιγιάζ για την ημέρα και το βράδυ. Το πολύεμπλουτισμένο, έντονο μαύρο χρώμα παρέχει εξαιρετική κάλυψη κατά την πρώτη εφαρμογή. Η εξαιρετικά λεπτή άκρη του εφαρμοστή επιτρέπει τη δημιουργία μιας τέλειας γραμμής, χωρίς να χρειάζονται διορθώσεις.Τονίστε τη σαγηνευτική σας εμφάνιση...

8,68€ 3,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,07€

REVERS EYELINER LONG LASTING COLOR (5ml)

REVERS EYELINER LONG LASTING COLOR (5ml)Οι συμπυκνωμένες μαύρες χρωστικές ουσίες και η σύνθεση γρήγορης ξήρανσης παρέχουν έως και 24 ώρες ανθεκτικότητας στο μακιγιάζ σας και το χρώμα παραμένει ζωντανό και έντονο όπως και κατά τη στιγμή της εφαρμογής. Άψογη και επαγγελματική βούρτσα διευκολύνει μια τέλεια γραμμή με μια μόνο κίνηση...

4,96€ 2,23€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,80€

REVERS έξυπνο LINER αυτοματοποιημένο μολύβι ματιών με σφουγγαράκι (1,5gr)

REVERS έξυπνο LINER αυτοματοποιημένο μολύβι ματιών με σφουγγαράκι (1,5gr) - Ευχάριστα μαλακή και κρεμώδη υφή η οποία παρέχει μια πολύ εύκολη και ακριβή εφαρμογή. Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορείτε εύκολα να τρίψετε. Με σφουγγαράκι για ένα πιο έντονο smokeyes. Δεν μουτζουρώνει. Χαρακτηρίζεται από ένα έντονο και βαθύ χρώμα. Για ένα μοναδικό Smokeyes αποτέλεσμα...

2,99€ 2,28€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,84€