Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Φρύδια

Φρύδια

Περιποίηση Φρυδιών

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 303 Deep Brown (1,2gr)

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 303 Deep Brown (1,2gr)-Τα φρύδια είναι η νέα εμμονή στην ομορφιά. Λεπτά, τονισμένα, ή πυκνά, υπογραμμίζουν την προσωπικότητα και δίνουν δομή στην αναλογία του προσώπου.Χρησιμοποιήσε το ειδικό μολύβι φρυδιών για να διορθώσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου και το κερί για να διατηρηθεί το σχήμα αυτό...

7,44€ 6,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,05€

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 02 Blonde 7ml

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 02 Blonde 7mlΗ L'Oréal Paris σας παρουσιάζει το Brow Artist Shaper, το πρώτο μολύβι φρυδιών 3 σε 1.1. Σχεδιάστε και δώστε ένταση στα φρύδια σας με το χρωματιστό μολύβι.2. Δώστε σχήμα στις "απείθαρχες" τρίχες με το μαλακό βουρτσάκι.3. Φιξάρετε χρησιμοποιώντας την τρίτη πλευρά, με σύνθεση κεριού...

8,12€ 6,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,05€

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 03 Brunette 7ml

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 03 Brunette 7mlΗ L'Oréal Paris σας παρουσιάζει το Brow Artist Shaper, το πρώτο μολύβι φρυδιών 3 σε 1.1. Σχεδιάστε και δώστε ένταση στα φρύδια σας με το χρωματιστό μολύβι.2. Δώστε σχήμα στις "απείθαρχες" τρίχες με το μαλακό βουρτσάκι.3. Φιξάρετε χρησιμοποιώντας την τρίτη πλευρά, με σύνθεση κεριού...

8,12€ 6,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,05€

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT DEEP BROWN ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT DEEP BROWN ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟΓίνε master στο μακιγιάζ των φρυδιών με την παλέτα της Maybelline, Master Brow Pro Palette! Με 3 μόνο βήματα, θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια!Step 1: Sculpt – Εφάρμοσε το κερί, με απαλό πέρασμα, χρησιμοποιώντας το angled βουρτσάκι (η μία άκρη).Step 2: Colour – Χρησιμοποίησε το angled βουρτσάκι (η άλλη άκρη), εφαρμόζοντας την σκούρα σκιά γ..

16,12€ 5,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,50€

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT SOFT BROWN ANOIXTO ΚΑΣΤΑΝΟ

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT SOFT BROWN ANOIXTO ΚΑΣΤΑΝΟΓίνε master στο μακιγιάζ των φρυδιών με την παλέτα της Maybelline, Master Brow Pro Palette! Με 3 μόνο βήματα, θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια!Step 1: Sculpt – Εφάρμοσε το κερί, με απαλό πέρασμα, χρησιμοποιώντας το angled βουρτσάκι (η μία άκρη).Step 2: Colour – Χρησιμοποίησε το angled βουρτσάκι (η άλλη άκρη), εφαρμόζοντας την σκούρα σκιά ..

16,12€ 5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ PRECISE BROW FILLER ΣΚΟΥΡΟ ΞΑΝΘΟ DARK BLONDE 8ML

MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ PRECISE BROW FILLER ΣΚΟΥΡΟ ΞΑΝΘΟ DARK BLONDE 8ML   Τρισδιάστατο γέμισμα φρυδιών με την μάσκαρα BROW PRECISE FIBER. Ακριβής εφαρμογή από γωνία σε γωνία. Η νέα μάσκαρα φρυδιών Brow Precise Fiber Volumizer γεμίζει φυσικά τα φρύδια σας κάνοντας τα πιο πλούσια και περιποιημένα από ποτέ! Σε πρακτική συσκευασία για να την έχετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί σα..

5,58€ 4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

Golden Rose Eyebrow Powder Σκιά Φρυδιών 101 (2.5gr)

Golden Rose Eyebrow Powder Σκιά Φρυδιών 101 (2.5gr)Φυσική σκόνη, είναι σχεδιασμένη για να τελειοποιεί τα φρύδια σας φυσικά. Μπορείτε να εφαρμόσετε με την εφαρμογή του easly..

3,72€ 2,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,10€

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 302 Light Brunette (1,2gr)

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 302 Light Brunette (1,2gr) - Τα φρύδια είναι η νέα εμμονή στην ομορφιά. Λεπτά, τονισμένα, ή πυκνά, υπογραμμίζουν την προσωπικότητα και δίνουν δομή στην αναλογία του προσώπου Χρησιμοποιήσε το ειδικό μολύβι φρυδιών για να διορθώσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου και το κερί για να διατηρηθεί το σχήμα αυτό. ..

12,40€ 8,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,16€

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo 101 Blond Μολύβι Φρυδιών

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo 101 Blond Μολύβι ΦρυδιώνΑποχρωματίζει τις αραιές περιοχές των φρυδιών. αναδιπλώνει τις τρίχες μία προς μία με τον ορισμό και χωρίς να το σφίγγει. Η εφαρμογή είναι εύκολη, ομοιογενής και γρήγορη. Μια φόρμουλα που παρέχει ένα τατουάζ φρύδι αποτέλεσμα, χρώματα έντονα, στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει.Το αποτέλεσμα παραμένει άψογο για 24 ώρες. αντιστέκεται στον ιδρώτα..

11,16€ 7,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,36€

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo 105 Brunette Μολύβι Φρυδιών

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo 105 Brunette Μολύβι ΦρυδιώνΑποχρωματίζει τις αραιές περιοχές των φρυδιών. αναδιπλώνει τις τρίχες μία προς μία με τον ορισμό και χωρίς να το σφίγγει. Η εφαρμογή είναι εύκολη, ομοιογενής και γρήγορη. Μια φόρμουλα που παρέχει ένα τατουάζ φρύδι αποτέλεσμα, χρώματα έντονα, στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει.Το αποτέλεσμα παραμένει άψογο για 24 ώρες. αντιστέκεται στ..

11,16€ 7,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,36€

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo 107 Cool Brunette Μολύβι Φρυδιών

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo 107 Cool Brunette Μολύβι ΦρυδιώνΑποχρωματίζει τις αραιές περιοχές των φρυδιών. αναδιπλώνει τις τρίχες μία προς μία με τον ορισμό και χωρίς να το σφίγγει. Η εφαρμογή είναι εύκολη, ομοιογενής και γρήγορη. Μια φόρμουλα που παρέχει ένα τατουάζ φρύδι αποτέλεσμα, χρώματα έντονα, στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει.Το αποτέλεσμα παραμένει άψογο για 24 ώρες. αντιστέκεται στο..

11,16€ 7,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,36€

L'Oreal Brow Artist Xpert 102 Cool Blond Μολύβι Φρυδιών

L'Oreal Brow Artist Xpert 102 Cool Blond Μολύβι ΦρυδιώνΗ L'oreal Paris παρουσιάζει το 1ο αναδιπλούμενο μολύβι φρυδιών για τέλεια σχηματισμένα, γεμάτα φρύδια. Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να το ταιριάξετε με την φυσική χρωματική απόχρωση των φρυδιών σας.    τριγωνικό σχήμα μύτης για εφαρμογή ακριβείας    μαλακό πινέλο για ένα φυσικό φινίρι..

8,68€ 7,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,68€

L'Oreal Brow Artist Xpert 108 Warm Brunette Μολύβι Φρυδιών

L'Oreal Brow Artist Xpert 108 Warm Brunette Μολύβι ΦρυδιώνΗ L'oreal Paris παρουσιάζει το 1ο αναδιπλούμενο μολύβι φρυδιών για τέλεια σχηματισμένα, γεμάτα φρύδια. Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να το ταιριάξετε με την φυσική χρωματική απόχρωση των φρυδιών σας.    τριγωνικό σχήμα μύτης για εφαρμογή ακριβείας    μαλακό πινέλο για ένα φυσικό φιν..

9,92€ 7,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,68€

L'Oreal Paradise Pomade Extatic Gel Φρυδιών No102 Warm Blonde (3gr)

L'Oreal Paradise Pomade Extatic Gel Φρυδιών No102 Warm Blonde (3gr)Βυθίστε την ενσωματωμένη λοξή βούρτσα στο βάζο και σκουπίστε όση φόρμουλα περισσέψειΤο 1ο ροδέλαιο φρυδιών της L'Oreal για τον καθορισμό και την ακριβή εφαρμογήΠεριγράψτε και γεμίστε τα φρύδια σας για να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνισή σαςΒουρτσίστε με καθαρό πινέλο για καλή ανάμειξη..

11,16€ 8,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,90€

L'Oreal Paradise Pomade Extatic Gel Φρυδιών No103 Chatain (3gr)

L'Oreal Paradise Pomade Extatic Gel Φρυδιών No103 Chatain (3gr)Βυθίστε την ενσωματωμένη λοξή βούρτσα στο βάζο και σκουπίστε όση φόρμουλα περισσέψειΤο 1ο ροδέλαιο φρυδιών της L'Oreal για τον καθορισμό και την ακριβή εφαρμογήΠεριγράψτε και γεμίστε τα φρύδια σας για να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνισή σαςΒουρτσίστε με καθαρό πινέλο για καλή ανάμειξη..

11,16€ 8,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,90€

L'Oreal Paradise Pomade Extatic Gel Φρυδιών No104 Brunette (3gr)

L'Oreal Paradise Pomade Extatic Gel Φρυδιών No104 Brunette (3gr)Βυθίστε την ενσωματωμένη λοξή βούρτσα στο βάζο και σκουπίστε όση φόρμουλα περισσέψειΤο 1ο ροδέλαιο φρυδιών της L'Oreal για τον καθορισμό και την ακριβή εφαρμογήΠεριγράψτε και γεμίστε τα φρύδια σας για να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνισή σαςΒουρτσίστε με καθαρό πινέλο για καλή ανάμειξη..

11,16€ 8,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,90€

L’Oreal Designer Brow Artist Genius Kit 01 Light to Medium (3.5gr)

L’Oreal Designer Brow Artist Genius Kit 01 Light to Medium (3.5gr)Το L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit είναι ένα κιτ "όλα σε ένα" που περιέχει κερί φρυδιών, σκόνη φρυδιών, τσιμπιδάκια και μια βούρτσα φρυδιών. Η φόρμουλα κεριών φρυδιών είναι χρωματισμένη και παραμένει μέχρι και 12 ώρες. Η σκόνη προσφέρει έτοιμο χρώμα και η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να στυλίζει τα φρύδι..

14,88€ 9,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,71€

L’Oreal Designer Brow Artist Genius Kit 02 Medium to Dark (3.5gr)

L’Oreal Designer Brow Artist Genius Kit 02 Medium to Dark (3.5gr)Το L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit είναι ένα κιτ "όλα σε ένα" που περιέχει κερί φρυδιών, σκόνη φρυδιών, τσιμπιδάκια και μια βούρτσα φρυδιών. Η φόρμουλα κεριών φρυδιών είναι χρωματισμένη και παραμένει μέχρι και 12 ώρες. Η σκόνη προσφέρει έτοιμο χρώμα και η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να στυλίζει τα φρύδια..

11,16€ 9,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,71€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Dark Brown (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Dark Brown (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις τ..

9,92€ 5,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,20€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις ..

9,92€ 5,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,70€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Blonde (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Blonde (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτα φ..

12,40€ 5,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Brown (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Brown (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτα φυ..

11,16€ 5,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,17€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Medium Brown (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Medium Brown (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτ..

11,16€ 5,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,67€

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Deep Brown (0.6g)

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Deep Brown (0.6g) - Τόλμησε να αποκτήσεις τα πιο εκφραστικά φρύδια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μοναδική σύνθεση από φυσικό κερί με ήπιες χρωστικές, δημιουργεί λεπτές γραμμές για φυσικό αποτέλεσμα. Με το ειδικό βουρτσάκι πετυχαίνεις καλοσχηματισμένα φρύδια και τέλειο τελείωμα. Τέλεια μύτη χρησιμοποιώντας την ξύστρα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατά..

5,98€ 5,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Soft Brown (0.6g)

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Soft Brown (0.6g) - Τόλμησε να αποκτήσεις τα πιο εκφραστικά φρύδια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μοναδική σύνθεση από φυσικό κερί με ήπιες χρωστικές, δημιουργεί λεπτές γραμμές για φυσικό αποτέλεσμα. Με το ειδικό βουρτσάκι πετυχαίνεις καλοσχηματισμένα φρύδια και τέλειο τελείωμα. Τέλεια μύτη χρησιμοποιώντας την ξύστρα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατά..

12,40€ 8,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,82€

MAYBELLINE TATTOO BROW DARK BROWN (4.6GR)

MAYBELLINE TATTOO BROW DARK BROWN (4.6GR)ΒΗΜΑ 1| ΕΦΑΡΜΟΣΕ Σχεδίασε με το ειδικό πινελάκι το σχήμα που θέλεις. Αν κάνεις κάτι λάθος, το προϊόν δεν στεγνώνει αμέσως, έχεις αρκετά λεπτά να το διορθώσεις! Κάλυψε τα κενά και δώσε σχήμα. Άπλωσέ το σε όλη την επιφάνεια του φρυδιού.   ΒΗΜΑ 2|ΠΕΡΙΜΕΝΕ Άφησέ το να στεγνώσει για τουλάχιστον 20 λεπτά. Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο απο..

8,68€ 4,53€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,65€

MAYBELLINE TATTOO BROW LIGHT BROWN (4.6GR)

MAYBELLINE TATTOO BROW LIGHT BROWN (4.6GR)ΒΗΜΑ 1| ΕΦΑΡΜΟΣΕ Σχεδίασε με το ειδικό πινελάκι το σχήμα που θέλεις. Αν κάνεις κάτι λάθος, το προϊόν δεν στεγνώνει αμέσως, έχεις αρκετά λεπτά να το διορθώσεις! Κάλυψε τα κενά και δώσε σχήμα. Άπλωσέ το σε όλη την επιφάνεια του φρυδιού.   ΒΗΜΑ 2|ΠΕΡΙΜΕΝΕ Άφησέ το να στεγνώσει για τουλάχιστον 20 λεπτά. Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο απ..

12,40€ 6,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,08€

MAYBELLINE TATTOO BROW MEDIUM BROWN (4.6gr) -13% Μη Διαθέσιμο

MAYBELLINE TATTOO BROW MEDIUM BROWN (4.6gr)

MAYBELLINE TATTOO BROW MEDIUM BROWN (4.6gr)ΒΗΜΑ 1| ΕΦΑΡΜΟΣΕ Σχεδίασε με το ειδικό πινελάκι το σχήμα που θέλεις. Αν κάνεις κάτι λάθος, το προϊόν δεν στεγνώνει αμέσως, έχεις αρκετά λεπτά να το διορθώσεις! Κάλυψε τα κενά και δώσε σχήμα. Άπλωσέ το σε όλη την επιφάνεια του φρυδιού.   ΒΗΜΑ 2|ΠΕΡΙΜΕΝΕ Άφησέ το να στεγνώσει για τουλάχιστον 20 λεπτά. Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο α..

11,16€ 9,68€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,81€