Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Φρύδια

Φρύδια

Περιποίηση Φρυδιών

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 303 Deep Brown (1,2gr)

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 303 Deep Brown (1,2gr)-Τα φρύδια είναι η νέα εμμονή στην ομορφιά. Λεπτά, τονισμένα, ή πυκνά, υπογραμμίζουν την προσωπικότητα και δίνουν δομή στην αναλογία του προσώπου.Χρησιμοποιήσε το ειδικό μολύβι φρυδιών για να διορθώσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου και το κερί για να διατηρηθεί το σχήμα αυτό...

7,44€ 6,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,05€

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 02 Blonde 7ml

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 02 Blonde 7mlΗ L'Oréal Paris σας παρουσιάζει το Brow Artist Shaper, το πρώτο μολύβι φρυδιών 3 σε 1.1. Σχεδιάστε και δώστε ένταση στα φρύδια σας με το χρωματιστό μολύβι.2. Δώστε σχήμα στις "απείθαρχες" τρίχες με το μαλακό βουρτσάκι.3. Φιξάρετε χρησιμοποιώντας την τρίτη πλευρά, με σύνθεση κεριού...

8,12€ 6,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,05€

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 03 Brunette 7ml

L'OREAL PARIS BROW ARTIST SHAPER Μολύβι Φρυδιών 03 Brunette 7mlΗ L'Oréal Paris σας παρουσιάζει το Brow Artist Shaper, το πρώτο μολύβι φρυδιών 3 σε 1.1. Σχεδιάστε και δώστε ένταση στα φρύδια σας με το χρωματιστό μολύβι.2. Δώστε σχήμα στις "απείθαρχες" τρίχες με το μαλακό βουρτσάκι.3. Φιξάρετε χρησιμοποιώντας την τρίτη πλευρά, με σύνθεση κεριού...

8,12€ 6,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,05€

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT DEEP BROWN ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT DEEP BROWN ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟΓίνε master στο μακιγιάζ των φρυδιών με την παλέτα της Maybelline, Master Brow Pro Palette! Με 3 μόνο βήματα, θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια!Step 1: Sculpt – Εφάρμοσε το κερί, με απαλό πέρασμα, χρησιμοποιώντας το angled βουρτσάκι (η μία άκρη).Step 2: Colour – Χρησιμοποίησε το angled βουρτσάκι (η άλλη άκρη), εφαρμόζοντας την σκούρα σκιά γ..

16,12€ 6,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,36€

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT SOFT BROWN ANOIXTO ΚΑΣΤΑΝΟ

MAYBELLINE MASTER BROW PRO PALETTE KIT SOFT BROWN ANOIXTO ΚΑΣΤΑΝΟΓίνε master στο μακιγιάζ των φρυδιών με την παλέτα της Maybelline, Master Brow Pro Palette! Με 3 μόνο βήματα, θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια!Step 1: Sculpt – Εφάρμοσε το κερί, με απαλό πέρασμα, χρησιμοποιώντας το angled βουρτσάκι (η μία άκρη).Step 2: Colour – Χρησιμοποίησε το angled βουρτσάκι (η άλλη άκρη), εφαρμόζοντας την σκούρα σκιά ..

16,12€ 6,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ PRECISE BROW FILLER ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ 8ML

MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ PRECISE BROW FILLER ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ 8MLΤρισδιάστατο γέμισμα φρυδιών με την μάσκαρα BROW PRECISE FIBER. Ακριβής εφαρμογή από γωνία σε γωνία.Η νέα μάσκαρα φρυδιών Brow Precise Fiber Volumizer γεμίζει φυσικά τα φρύδια σας κάνοντας τα πιο πλούσια και περιποιημένα από ποτέ!Σε πρακτική συσκευασία για να την έχετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί σας! Έχεις ατίθασα φρύδια με κενά;-Η Brοw..

8,68€ 4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ PRECISE BROW FILLER ΣΚΟΥΡΟ ΞΑΝΘΟ DARK BLONDE 8ML

MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ PRECISE BROW FILLER ΣΚΟΥΡΟ ΞΑΝΘΟ DARK BLONDE 8ML   Τρισδιάστατο γέμισμα φρυδιών με την μάσκαρα BROW PRECISE FIBER. Ακριβής εφαρμογή από γωνία σε γωνία. Η νέα μάσκαρα φρυδιών Brow Precise Fiber Volumizer γεμίζει φυσικά τα φρύδια σας κάνοντας τα πιο πλούσια και περιποιημένα από ποτέ! Σε πρακτική συσκευασία για να την έχετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί σα..

5,58€ 4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

REVERS Διορθωτικό Φρυδιών EYEBROW 3IN1 ΧΕΝΑ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 03 Μαύρο Καφέ (12ml)

REVERS Διορθωτικό Φρυδιών EYEBROW 3IN1 ΧΕΝΑ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 03 Μαύρο Καφέ (12ml)   Διορθωτικό φρυδιών Revers 3 σε 1 σε ουδέτερο χρώμα (ανοιχτό καφέ) που στεγνώνει άμεσα εμπλουτισμένο με κερατίνη. Επιτρέπει το γρήγορο και ακριβή σχηματισμό των φρυδιών, τονίζοντας παράλληλα το φυσικό τους χρώμα. Στεγνώνει άμεσα, είναι εμπλουτισμένο με κερατίνη και έχει θρεπτικά χαρ..

4,34€ 3,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,77€

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 302 Light Brunette (1,2gr)

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 302 Light Brunette (1,2gr) - Τα φρύδια είναι η νέα εμμονή στην ομορφιά. Λεπτά, τονισμένα, ή πυκνά, υπογραμμίζουν την προσωπικότητα και δίνουν δομή στην αναλογία του προσώπου Χρησιμοποιήσε το ειδικό μολύβι φρυδιών για να διορθώσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου και το κερί για να διατηρηθεί το σχήμα αυτό. ..

12,40€ 5,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,38€

L’Oreal Designer Brow Artist Genius Kit 01 Light to Medium (3.5gr)

L’Oreal Designer Brow Artist Genius Kit 01 Light to Medium (3.5gr)Το L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit είναι ένα κιτ "όλα σε ένα" που περιέχει κερί φρυδιών, σκόνη φρυδιών, τσιμπιδάκια και μια βούρτσα φρυδιών. Η φόρμουλα κεριών φρυδιών είναι χρωματισμένη και παραμένει μέχρι και 12 ώρες. Η σκόνη προσφέρει έτοιμο χρώμα και η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να στυλίζει τα φρύδι..

14,88€ 9,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,74€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Dark Brown (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Dark Brown (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις τ..

9,92€ 5,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,20€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Medium Brown (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Medium Brown (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις..

9,92€ 5,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,70€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις ..

9,92€ 5,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,70€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Blonde (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Blonde (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτα φ..

12,40€ 5,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Brown (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Brown (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτα φυ..

11,16€ 5,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,17€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Medium Brown (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Medium Brown (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτ..

11,16€ 5,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,67€

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Deep Brown (0.6g)

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Deep Brown (0.6g) - Τόλμησε να αποκτήσεις τα πιο εκφραστικά φρύδια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μοναδική σύνθεση από φυσικό κερί με ήπιες χρωστικές, δημιουργεί λεπτές γραμμές για φυσικό αποτέλεσμα. Με το ειδικό βουρτσάκι πετυχαίνεις καλοσχηματισμένα φρύδια και τέλειο τελείωμα. Τέλεια μύτη χρησιμοποιώντας την ξύστρα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατά..

5,98€ 5,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Soft Brown (0.6g)

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Soft Brown (0.6g) - Τόλμησε να αποκτήσεις τα πιο εκφραστικά φρύδια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μοναδική σύνθεση από φυσικό κερί με ήπιες χρωστικές, δημιουργεί λεπτές γραμμές για φυσικό αποτέλεσμα. Με το ειδικό βουρτσάκι πετυχαίνεις καλοσχηματισμένα φρύδια και τέλειο τελείωμα. Τέλεια μύτη χρησιμοποιώντας την ξύστρα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατά..

12,40€ 8,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,82€

REVERS Eye Brow ARTIST BLACK (0.25gr)

REVERS Eye Brow ARTIST BLACK (0.25gr)Το EYEBROW STYLIST - κέρινο μολύβι φρυδιών με πινέλο επιτρέπει την επαγγελματική εμφάνιση του σχήματος, του χρώματος και της πυκνότητας των φρυδιών, όλα σε ένα μοντέρνο προϊόν. Το αυτο-ακονιζόμενο μολύβι με το μοναδικό σχήμα επιτρέπει την τέλεια και εξαιρετικά ακριβή ανάδειξη των φρυδιών. Η φόρμουλα κηρού είναι εξαιρετικά ανθεκτική και αντιστέκεται στη μούχ..

8,68€ 3,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,04€

REVERS Eye Brow ARTIST DARK BROWN (0.25gr)

REVERS Eye Brow ARTIST DARK BROWN (0.25gr)Το EYEBROW STYLIST - κέρινο μολύβι φρυδιών με πινέλο επιτρέπει την επαγγελματική εμφάνιση του σχήματος, του χρώματος και της πυκνότητας των φρυδιών, όλα σε ένα μοντέρνο προϊόν. Το αυτο-ακονιζόμενο μολύβι με το μοναδικό σχήμα επιτρέπει την τέλεια και εξαιρετικά ακριβή ανάδειξη των φρυδιών. Η φόρμουλα κηρού είναι εξαιρετικά ανθεκτική και αντιστέκεται στη..

8,68€ 3,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,04€

REVERS Eyebrow correct BROWARTIST 8w1 argan oil Black (10ml)

REVERS Eyebrow correct BROWARTIST 8w1 argan oil Black (10ml)Διόρθωση φρυδιών COLOR & STYLING GEL με ARGAN OIL.Η ελαφριά φόρμουλα επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή.Κομψά, πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια...

6,20€ 3,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,56€

REVERS Eyebrow correct BROWARTIST 8w1 argan oil Dark Brown (10ml)

REVERS Eyebrow correct BROWARTIST 8w1 argan oil Dark Brown (10ml)Διόρθωση φρυδιών COLOR & STYLING GEL με ARGAN OIL.Η ελαφριά φόρμουλα επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή.Κομψά, πυκνά και ακριβή φρύδια...

6,20€ 3,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,56€

REVERS Eyebrow correct BROWARTIST Διορθωτικό Φρυδιών 8w1 argan oil Light Brown (10ml)

REVERS Eyebrow correct BROWARTIST Διορθωτικό Φρυδιών 8w1 argan oil Light Brown (10ml)Διόρθωση φρυδιών COLOR & STYLING GEL με ARGAN OIL.Η ελαφριά φόρμουλα επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή.Κομψά, πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια...

6,20€ 3,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,56€

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N1 (18GR)

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N1 (18GR)Ένα συμπαγές σύνολο από τρεις αποχρώσεις φρυδιών, κερί και ένα πινέλο και σφουγγάρι, χάρη στο οποίο θα φροντίσετε άνετα την άψογη εμφάνιση των φρυδιών σας. Οι φυσικές αυτές αποχρώσεις θα κάνουν τα φρύδια σας ιδιαίτερα ενισχυμένα. Το κερί βοηθά να κρατήσει το αποτέλεσμα μακιγιάζ για πολλές ώρες και είναι ιδανικό για τη μοντελοποίηση των φρυδιών. ..

6,20€ 2,96€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,39€

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N2 (18GR)

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N2 (18GR)Ένα συμπαγές σύνολο από τρεις αποχρώσεις φρυδιών, κερί και ένα πινέλο και σφουγγάρι, χάρη στο οποίο θα φροντίσετε άνετα την άψογη εμφάνιση των φρυδιών σας. Οι φυσικές αυτές αποχρώσεις θα κάνουν τα φρύδια σας ιδιαίτερα ενισχυμένα. Το κερί βοηθά να κρατήσει το αποτέλεσμα μακιγιάζ για πολλές ώρες και είναι ιδανικό για τη μοντελοποίηση των φρυδιών. ..

6,20€ 2,96€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,39€

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N3 (18GR)

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N3 (18GR)Ένα συμπαγές σύνολο από τρεις αποχρώσεις φρυδιών, κερί και ένα πινέλο και σφουγγάρι, χάρη στο οποίο θα φροντίσετε άνετα την άψογη εμφάνιση των φρυδιών σας. Οι φυσικές αυτές αποχρώσεις θα κάνουν τα φρύδια σας ιδιαίτερα ενισχυμένα. Το κερί βοηθά να κρατήσει το αποτέλεσμα μακιγιάζ για πολλές ώρες και είναι ιδανικό για τη μοντελοποίηση των φρυδιών. ..

6,20€ 2,96€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,39€

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N4 (18GR)

REVERS EYEBROW SET PROFESSIONAL STYLIST N4 (18GR)Ένα συμπαγές σύνολο από τρεις αποχρώσεις φρυδιών, κερί και ένα πινέλο και σφουγγάρι, χάρη στο οποίο θα φροντίσετε άνετα την άψογη εμφάνιση των φρυδιών σας. Οι φυσικές αυτές αποχρώσεις θα κάνουν τα φρύδια σας ιδιαίτερα ενισχυμένα. Το κερί βοηθά να κρατήσει το αποτέλεσμα μακιγιάζ για πολλές ώρες και είναι ιδανικό για τη μοντελοποίηση των φρυδιών. ..

6,20€ 2,96€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,39€

Revers Eyebrow Stylist Pencil Black 05

Revers Eyebrow Stylist Pencil Black 05EYE BROW STYLISTΝ Ξύλινο μολύβι με βούρτσα φρυδιών.Εξαιρετικά ακριβές και εύκολο στη χρήση ξύλινο μολύβι φρυδιών με στυλ πινέλου για τα απείθαρχα μαλλιά. Γεμίζει εύκολα και δίνει το τέλειο σχήμα και χρώμα στα φρύδια. Η μακροχρόνια ανθεκτική στο νερό φόρμουλα με κηρό παρέχει ένα φυσικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Το μολύβι διατίθεται σε τέσσερις φυσικές αποχρ..

3,72€ 1,72€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,39€