Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Φρύδια

Φρύδια

Περιποίηση Φρυδιών

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 302 Light Brunette (1,2gr)

L'Oreal Brow Artist Designer Μολύβι Φρυδιών 302 Light Brunette (1,2gr) - Τα φρύδια είναι η νέα εμμονή στην ομορφιά. Λεπτά, τονισμένα, ή πυκνά, υπογραμμίζουν την προσωπικότητα και δίνουν δομή στην αναλογία του προσώπου Χρησιμοποιήσε το ειδικό μολύβι φρυδιών για να διορθώσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου και το κερί για να διατηρηθεί το σχήμα αυτό. ..

7,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,95€

MAX FACTOR EYEBROW 001 BLACK EBONY PENCIL (3,5gr)

MAX FACTOR ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ 001 EBONY ΜΑΥΡΟ (3,5gr). . Το Kohl Pencil 01 EBONY είναι ένα μοντέρνο μολύβι φρυδιών, ειδικά ελεγμένο για να σας χαρίζει ένα μαγευτικό βλέμμα! Βουρτσίζει απαλά τα φρύδια σας βάζοντας τα στη φυσική τους θέση με όμορφο σχηματισμό. Αυτό το μολύβι φρυδιών κάνει τα φρύδια να φαίνονται φυσικά, πλούσια και λαμπερά. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και στα βγαλμένα φρύδια! Σ..

5,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,35€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Medium Brown (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Medium Brown (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις..

5,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent (7.6ml)

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent (7.6ml) - Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πέρασε τα φρύδια με το ειδικό σφαιρικό βουρτσάκι για να δώσεις ..

5,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Blonde (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Blonde (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτα φ..

5,48€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,42€

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Brown (8ml)

Maybelline Brow Satin Duo-Brow Μολύβι Φρυδιών Powder Dark Brown (8ml) - Καλωσόρισε το νέο διπλό, κρεμώδες και τέλειο μολύβι φρυδιών Brow Satin. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Η μια πλευρά του αποτελείται από το μολύβι με την πρωτοποριακή gel φόρμουλα που θα σχηματίσει τα φρύδια σου. Η δεύτερη, περιλαμβάνει ένα ειδικό σφουγγαράκι με μια κρεμώδη πούδρα που θα βάλει την τελευταία πινελιά για το απόλυτα φυ..

5,48€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,42€

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Deep Brown (0.6g)

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Deep Brown (0.6g) - Τόλμησε να αποκτήσεις τα πιο εκφραστικά φρύδια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μοναδική σύνθεση από φυσικό κερί με ήπιες χρωστικές, δημιουργεί λεπτές γραμμές για φυσικό αποτέλεσμα. Με το ειδικό βουρτσάκι πετυχαίνεις καλοσχηματισμένα φρύδια και τέλειο τελείωμα. Τέλεια μύτη χρησιμοποιώντας την ξύστρα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατά..

5,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,82€

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Soft Brown (0.6g)

Maybelline Master Shape Brow Pencil Μολύβι Φρυδιών Soft Brown (0.6g) - Τόλμησε να αποκτήσεις τα πιο εκφραστικά φρύδια. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μοναδική σύνθεση από φυσικό κερί με ήπιες χρωστικές, δημιουργεί λεπτές γραμμές για φυσικό αποτέλεσμα. Με το ειδικό βουρτσάκι πετυχαίνεις καλοσχηματισμένα φρύδια και τέλειο τελείωμα. Τέλεια μύτη χρησιμοποιώντας την ξύστρα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατά..

5,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,82€

REVERS Διορθωτικό Φρυδιών EYEBROW 3IN1 ΧΕΝΑ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 01 Ανοιχτό Καφέ (12ml)

REVERS Διορθωτικό Φρυδιών EYEBROW 3IN1 ΧΕΝΑ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 01 Ανοιχτό Καφέ (12ml). - Διορθωτικό φρυδιών Revers 3 σε 1 σε ουδέτερο χρώμα (ανοιχτό καφέ) που στεγνώνει άμεσα εμπλουτισμένο με κερατίνη. Επιτρέπει το γρήγορο και ακριβή σχηματισμό των φρυδιών, τονίζοντας παράλληλα το φυσικό τους χρώμα. Στεγνώνει άμεσα, είναι εμπλουτισμένο με κερατίνη και έχει θρεπτικά χαρακτηριστικά για την ..

3,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,70€

REVERS Διορθωτικό Φρυδιών EYEBROW 3IN1 ΧΕΝΑ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 02 Σκούρο Καφέ (12ml)

REVERS Διορθωτικό Φρυδιών EYEBROW 3IN1 ΧΕΝΑ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 02 Σκούρο Καφέ (12ml). - Διορθωτικό φρυδιών Revers 3 σε 1 σε ουδέτερο χρώμα (σκούρο καφέ) που στεγνώνει άμεσα εμπλουτισμένο με κερατίνη. Επιτρέπει το γρήγορο και ακριβή σχηματισμό των φρυδιών, τονίζοντας παράλληλα το φυσικό τους χρώμα. Στεγνώνει άμεσα, είναι εμπλουτισμένο με κερατίνη και έχει θρεπτικά χαρακτηριστικά για την τρ..

3,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,70€