Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση
Προϊόντα αποτρίχωσης - Ξυραφάκια
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Bic twin lady (5 τεμ.)

Ξυριστικό Σύστημα Bic Twin Lady (5τεμ). Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων για βαθύ ξύρισμα. Στενή κεφαλή για να φτάνει πιο εύκολα στα ευαίσθητα σημεία του σώματος. Ελαφριά και μικρή σε μήκος πολυεστερική λαβή για καλύτερο έλεγχο και ικανότητα στο χειρισμό. 5 διαφορετικά χρώματα σε κάθε συσκευασία. Νεανικός σχεδιασμός...

2,19€ 1,41€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,14€

Gel Bic Soleil Aloe Vera Vitamin E Gel ξυρίσματος (150ml)

Gel Bic Soleil Aloe Vera Vitamin E Gel ξυρίσματος (150ml) - Γυναικείο Gel ξυρίσματος Περιέχει Aloe Vera και Βιταμίνη Ε Άρωμα ροδάκινο..

3,08€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,48€

Gel Bic Soleil Shea Butter Gel ξυρίσματος (150ml)

Gel Bic Soleil Shea Butter Gel ξυρίσματος (150ml) - Γυναικείο Gel ξυρίσματος Περιέχει Βουτυρο Καριτέ Ε Για απαλό και βαθύ ξύρισμα...

3,08€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,48€

Gillette Olay satin care (200ml)

Gillette Olay satin care (200ml) Gillette με φροντίδα σατέν σε ένα άγγιγμα της Olay Sensitive. Ένα ζελέ Ξυρίσματος που περιέχει βούτυρο καριτέ για να σας προστατεύεται από την απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, το οποίο αφήνει το δέρμα σας μεταξένιο και λείο. Olay®. Με βούτυρο καριτέ. Gel ξυρίσματος. Ελαφρά αρωματισμένο. Για μεταξένιο όμορφο και λείο δέρμα. Satin Care® με ένα ..

3,93€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,17€

Gillette satin care Olay Sensitive Shave Gel ξυρίσματος (75ml)

Gillette Satin Care Olay Sensitive Shave Gel ξυρίσματος (75ml) - Gillette με φροντίδα σατέν σε ένα άγγιγμα της Olay Sensitive. Ένα ζελέ Ξυρίσματος που περιέχει βούτυρο καριτέ για να σας προστατεύεται από την απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, το οποίο αφήνει το δέρμα σας μεταξένιο και λείο. Olay®. Με βούτυρο καριτέ. Gel ξυρίσματος. Ελαφρά αρωματισμένο. Για μεταξένιο όμορφο κα..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Gillette Satin Care Pure & Delicate Shave Gel ξυρίσματος (75ml)

Gillette Satin Care Pure & Delicate Shave Gel ξυρίσματος (75ml). - Για απαλό και μεταξένιο δέρμα. Φροντίδα Satin ™ για ευαίσθητο δέρμα, με Aloe Vera, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Το ελαφρά αρωματισμένο τζελ, με προηγμένα έλαια, προσφέρει απίστευτη ολίσθηση στο ξυραφάκι για την προστασία σας από σημάδια και κοψίματα. Χωρίς άρωμα ή χρωστικές ουσίες, ώστε να ελαχιστ..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Gillette Satin Care Radiant & Apricot Shave Gel ξυρίσματος (75ml)

Gillette Satin Care Radiant & Apricot Shave Gel ξυρίσματος (75ml) - Για απαλό και μεταξένιο δέρμα. Φροντίδα Satin ™ για ευαίσθητο δέρμα, με Βερίκοκο, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Το ελαφρά αρωματισμένο τζελ, με προηγμένα έλαια, προσφέρει απίστευτη ολίσθηση στο ξυραφάκι για την προστασία σας από σημάδια και κοψίματα. Χωρίς άρωμα ή χρωστικές ουσίες, ώστε να ελαχιστοπ..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Gillette Simply Venus Για Γυναίκες Μιας Χρήσης (4+2τμχ)

Gillette Simply Venus Για Γυναίκες Μιας Χρήσης (4+2τμχ). Απλά ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Venus. Παρέχει βαθύ ξύρισμα. Αυτό το ξυράφι μιας χρήσης γυναικών διαθέτει 2 λεπίδες. Σπαστή κεφαλή και μια άνετη εργονομική λαβή για ένα επιπλέον βαθύ ξύρισμα και εύκολη ολίσθηση. Λιπαντική ταινία με λίγη αλόη για να γλιστράει καλήτερα. Πιο βαθύ ξύρισμα με λιγότερη αίσθηση του ερεθισμού. Προστατευ..

4,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,53€

Gillette Simply Venus Για Γυναίκες Μιας Χρήσης (8τμχ)

Gillette Simply Venus Για Γυναίκες Μιας Χρήσης (8τμχ). Απλά ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Venus. Παρέχει βαθύ ξύρισμα. Αυτό το ξυράφι μιας χρήσης γυναικών διαθέτει 2 λεπίδες. Σπαστή κεφαλή και μια άνετη εργονομική λαβή για ένα επιπλέον βαθύ ξύρισμα και εύκολη ολίσθηση. Λιπαντική ταινία με λίγη αλόη για να γλιστράει καλήτερα. Πιο βαθύ ξύρισμα με λιγότερη αίσθηση του ερεθισμού. Προστατευτι..

2,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,17€

Gillette Venus Ξυριστική Μηχανή & 1 Ανταλλακτικό (1τμχ.)

Gillette Venus Ξυριστική Μηχανή & 1 Ανταλλακτικό (1τμχ.) - Για ένα ωραίο απαλό ξύρισμα με Gillette Venus χρησιμοποιώντας 3 λεπίδες. Τα προστατευτικά μαξιλαράκια ξυρίσματος ειδικά για εξαιρετική ασφάλεια. Επιπλέον, μαλακή λαβή παρέχει βέλτιστο control, για εξαιρετικά απαλό ξύρισμα σε μία μόνο κίνηση...

5,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,05€

Gillette Venus & Olay Sugarberry για γυναίκες Ξυριστική Μηχανή & Ανταλλακτικό (1τμχ.)

Gillette Venus & Olay Sucarberry Scent Ξυριστική Μηχανή & Ανταλλακτικό (1τμχ.). - Γυναικεία ξυριστική μηχανή που αναπληρώνει την φυσική υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση και λιγότερη ξηρότητα. Η κορυφαία τεχνολογία ξυρίσματος Venus, συνδυάζεται με την τεχνογνωσία της Olay στη φροντίδα της επιδερμίδας, σε ένα προϊόν. Με πέντε 5 λεπίδες, που «απελευθερώνουν» μαλακτικές ..

7,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,79€

Gillette Venus & Olay Ανταλλακτικά Ξυραφάκια (3τεμ)

Gillette Venus & Olay Ανταλλακτικά Ξυραφάκια (3τεμ) - Ανταλλακτικές κεφαλές Venus που ταιριάζουν με όλες τις ξυριστικές μηχανές Venus, εκτός από την ξυριστική μηχανή Simply Venus. Κάνει απολέπιση για ανανέωση της επιφάνειας της επιδερμίδας και βοηθά στην διατήρηση της φυσικής υγρασίας για λιγότερη ξηρότητα. Όλες οι ξυριστικές μηχανές Venus & Olay έχουν 5 λεπίδες για απολέπιση. Οι λιπαντικές μ..

8,28€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,68€

Gillette Venus Embrace Feels Smoother Longer Ξυριστική Μηχανή & 2 Ανταλλακτικά (1τμχ.)

Gillette Venus Embrace Feels Smoother Longer Ξυριστική Μηχανή & 2 Ανταλλακτικά (1τμχ.) - Γυναικεία ξυριστική μηχανή που αναπληρώνει την φυσική υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση και λιγότερη ξηρότητα. Η κορυφαία τεχνολογία ξυρίσματος Venus, συνδυάζεται με την τεχνογνωσία της Olay στη φροντίδα της επιδερμίδας, σε ένα προϊόν. Με 5 λεπίδες οι οποίες μεμονωμένα ρυθμίζο..

6,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,47€

Gillette Venus Embrace Sensitive Ανταλλακτικά (4τμχ)

Gillette Venus Embrace Sensitive Ανταλλακτικά (4τμχ) - Οι ανταλλακτικές κεφαλές Gillette Venus Embrace περιλαμβάνουν προστατευτική λιπαντική κορδέλα. Με λίγη αλόη για να γλιστρούν εύκολα και για σημαντικά λιγότερη αίσθηση ερεθισμών. Περιποιείται την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Ενώ προσφέρει μια μαλακή, μεταξένια αίσθηση σαν να φτιάχτηκε στον παράδεισο για την ευαίσθητη επιδερμ..

12,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,32€

Liabel Αποτριχωτικές Ταινίες Προσώπου (10 τεμ.)

Liabel Αποτριχωτικές Ταινίες Προσώπου (10 τεμ.) Aποτριχωτικές ταινίες προσώπου έτοιμες για να τις χρησιμοποιήσετε. Κατασκευασμένες από μαλακό φλις, έχουν ένα νέο και αποτελεσματικό σκεύασμα για την πρακτική και γρήγορη εξάλειψη των ανεπιθύμητων τριχών, ακόμη και στις σκούρες και έντονες τρίχες.br> Με βιταμίνη Ε από γαλάκτωμα και lentiva, οι αποτριχωτικές ταινίες είνια εμπλουτισμένες με άρω..

1,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

Setablu Cera Liposolubile Argan Κερί Αποτρίχωσης (100ml)

Setablu Cera Liposolubile Argan Κερί Αποτρίχωσης (100ml). Κερί αποτρίχωσης ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κοκκινίλες. Χρήση: Τοποθετήστε τη ρολλέτα στην κατάλληλη υποδοχή της θερμαντικής συσκευής και βάλτε την συσκευή στην πρίζα. Ζεστάνετε για περίπου 30 λεπτά. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Απλώνετε με τη ρολλέτα έν..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Setablu Cera Liposolubile Miele Κερί Αποτρίχωσης (100ml)

Setablu Cera Liposolubile Miele Κερί Αποτρίχωσης (100ml). Κερί αποτρίχωσης με κερί μέλισσας ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κοκκινίλες. Χρήση: Τοποθετήστε τη ρολλέτα στην κατάλληλη υποδοχή της θερμαντικής συσκευής και βάλτε την συσκευή στην πρίζα. Ζεστάνετε για περίπου 30 λεπτά. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Απλώνετε..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Setablu Cera Liposolubile Perla Κερί Αποτρίχωσης (100ml)

Setablu Cera Liposolubile Perla Κερί Αποτρίχωσης (100ml). Κερί αποτρίχωσης ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κοκκινίλες. Χρήση: Τοποθετήστε τη ρολλέτα στην κατάλληλη υποδοχή της θερμαντικής συσκευής και βάλτε την συσκευή στην πρίζα. Ζεστάνετε για περίπου 30 λεπτά. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Απλώνετε με τη ρολλέτα έν..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Setablu Cera Liposolubile Rosa Κερί Αποτρίχωσης (100ml)

Setablu Cera Liposolubile Rosa Κερί Αποτρίχωσης (100ml). Κερί αποτρίχωσης ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κοκκινίλες. Χρήση: Τοποθετήστε τη ρολλέτα στην κατάλληλη υποδοχή της θερμαντικής συσκευής και βάλτε την συσκευή στην πρίζα. Ζεστάνετε για περίπου 30 λεπτά. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Απλώνετε με τη ρολλέτα ένα..

1,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Top Line Cosmetics Κερί Αποτρίχωσης Pink Titanium (100ml)

Top Line Cosmetics Κερί Αποτρίχωσης Pink Titanium (100ml)Κερί αποτρίχωσης ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα.Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής.Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κοκκινίλες.Χρήση: Τοποθετήστε τη ρολλέτα στην κατάλληλη υποδοχή της θερμαντικής συσκευής και βάλτε την συσκευή στην πρίζα.Ζεστάνετε για περίπου 30 λεπτά.ΕΦΑΡΜΟΓΗ:Απλώνετε με τη ρολλέτα ένα πολύ λεπτό στρώ..

1,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,44€

Veet After Care Anti Ingrowing Cream Κρεμα Aνακούφισης για Μπικίνι Πόδια Μασχαλες (100ml)

Veet After Care Anti Ingrowing Cream Κρεμα Aνακούφισης για Μπικίνι Πόδια Μασχαλες (100ml) - Αποτρέπει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς που προκαλείται από την αποτρίχωση, ενώ παράλληλα θρέφει το δέρμα έτσι ώστε η επιδερμίδα σας να είναι θαυμάσια ομαλή και άψογη. Περιέχει εκχύλισμα από σταφύλια, γνωστό για τη δράση του, αλλά και για την πρόληψη σχηματισμού ερυθρότητας και ερεθισμό του δέρματος..

2,50€ 2,21€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,78€

Veet EasyWax Roll-Οn Ανταλλακτικό για μπικινι και μασχάλες (50ml)

Veet EasyWax Κερί Αποτρίχωσης για μπικινι και μασχάλες (50ml). - Κερί αποτρίχωσης ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Είναι η απλή λύση για επαγγελματικά αποτελέσματα κερί στο σπίτι. Το μικρό roll-on κεφάλι είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο κερί για πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως μπικίνι και της μασχάλης. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κο..

5,80€ 2,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,90€

Veet EasyWax Roll-Οn Ανταλλακτικό για μπικινι και μασχάλες (50ml)

Veet EasyWax Roll-Οn Ανταλλακτικό για μπικινι και μασχάλες (50ml). - Βιταμίνη Ε και Αμυγδαλέλαιο, για Ευαίσθητες Επιδερμίδες. Είναι η απλή λύση για επαγγελματικά αποτελέσματα κερί στο σπίτι. Το μικρό roll-on κεφάλι είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο κερί για πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως μπικίνι και της μασχάλης. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Veet EasyWax Roll-Οn Ανταλλακτικό Κερί Αποτρίχωσης για Πόδια & Χέρια (50ml)

Veet EasyWax Roll-Οn Ανταλλακτικό Κερί Αποτρίχωσης για Πόδια & Χέρια (50ml). - Βιταμίνη Ε και Αμυγδαλέλαιο, για Ευαίσθητες Επιδερμίδες. Είναι η απλή λύση για επαγγελματικά αποτελέσματα κερί στο σπίτι. Η συσκευή φέρει ειδικά ελεγμένο καπάκι ροής. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο απαλό και λείο, χωρίς κοκκινίλες. Χρήση: Τοποθετήστε τη ρολλέτα στην κατάλληλη υποδοχή της θερμαντικής συσκευής και..

5,80€ 2,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,90€

Veet Αποτριχωτική Κρέμα Perfect Touch 3 Tecnologie (100ml)

Veet Αποτριχωτική Κρέμα Perfect Touch 3 Tecnologie (100ml) - Κορίτσια, μην συλληφθείτε με απεριποίητα, τριχωτά πόδια! Η αποτριχωτική κρέμα 3 λεπτών του Veet είναι αυτό που χρειάζεστε για να εξαφανίσετε την τριχοφυΐα στη στιγμή! Η κρέμα Veet διαλύει και δεν κόβει την τρίχα, έτσι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς από ότι με το ξύρισμα. Δεν αφήνει αίσθημα αξύριστης τρίχα..

3,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,47€

Veet Αποτριχωτική Κρέμα Για Ευαίσθητο Δέρμα (100ml)

Veet Αποτριχωτική Κρέμα Για Ευαίσθητο Δέρμα (100ml) Η Αποτριχωτική Κρέμα Veet® δρα κοντά στη ρίζα, ακόμη και σε κοντές τρίχες, προσφέροντάς σας μεταξένια απαλότητα για έως και μία εβδομάδα. Η φόρμουλα που κατασκευάσαμε για το ευαίσθητο δέρμα είναι εμπλουτισμένη με Αλόη και Βιταμίνη Ε, γνωστές για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Έτσι, το δέρμα σας δεν θα είναι απλώς απαλό, αλλά λείο και μεταξ..

2,85€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,30€

Veet Αποτριχωτική Κρέμα για Κανονικό Δέρμα (100ml)

Veet Αποτριχωτική Κρέμα για Κανονικό Δέρμα (100ml) 3 λεπτά για τον σέξυ απαλό εαυτό σας! Η αποτριχωτική κρέμα 3 λεπτών του Veet είναι αυτό που χρειάζεστε για να εξαφανίσετε την τριχοφυΐα στη στιγμή! Η κρέμα Veet διαλύει και δεν κόβει την τρίχα, έτσι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς από ότι με το ξύρισμα και δεν αφήνει και αίσθημα αξύριστης τρίχας όταν επανεμφανίζεται...

3,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,47€

Veet Αποτριχωτική Κρέμα για Ξηρό Δέρμα (100ml)

Veet Αποτριχωτική Κρέμα για Ξηρό Δέρμα (100ml) Κορίτσια, μην συλληφθείτε με απεριποίητα, τριχωτά πόδια! Η αποτριχωτική κρέμα 3 λεπτών του Veet είναι αυτό που χρειάζεστε για να εξαφανίσετε την τριχοφυΐα στη στιγμή! Η κρέμα Veet διαλύει και δεν κόβει την τρίχα, έτσι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς από ότι με το ξύρισμα. Δεν αφήνει αίσθημα αξύριστης τρίχας όταν επανεμφα..

3,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,47€