Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδας

Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδας
Κρέμες Αδυνατίσματος / Κυτταρίτιδας
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Bioten Bodyshape Gel κατα της Κυτταρίτιδας με Ginko Biloba (200ml)

Bioten Bodyshape Gel κατα της Κυτταρίτιδας με Ginko Biloba (200ml) - Το Gel κατά της κυτταρίτιδας Bioten BODYSHAPE περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών. Που βοηθούν στην καταπολέμηση της όψης, φλοιού πορτοκαλιού και συσφίγγει ορατά το δέρμα. Η φόρμουλα απορροφάται εύκολα, δεν λερώνει τα ρούχα επιτρέποντάς σας να ντυθείτε αμέσως μετά τη χρήση. Το Lipofirm, ένα σύμπλεγμα φυσικών σ..

9,92€ 5,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,39€

Bioten Bodyshape Εντατικός Ορός κατά της Κυτταρίτιδας (100ml)

Bioten Bodyshape Εντατικός Ορός κατά της Κυτταρίτιδας (100ml). - ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ! Ο Εντατικός Ορός κατά της Κυτταρίτιδας bioten BODYSHAPE περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθούν στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και συσφίγγουν ορατά το δέρμα μετά από 10 μέρες. Η φόρμουλα απορροφάται εύκολα και διεισδύει γρήγορα στο δέρ..

9,88€ 5,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,18€

Bioten Bodyshape Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας (200ml)

Bioten Bodyshape Bodyshape Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας (200ml) - Η Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας BODYSHAPE είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθά στην καταπολέμηση της 'όψης φλοιού πορτοκαλιού' και αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το LIPO-DETOX, ένα σύμπλεγμα φυσικών και ισχυρών ενεργών συστατικών, δρα πολλαπλά ενάντια στην κυτταρίτιδα: Αποκαθιστά τη δομή..

9,92€ 5,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,39€

Bioten Cellufight Cryo-Sculpt Gel Κοιλιά και Γλουτοί (200ml)

Bioten Cellufight Cryo-Sculpt Gel Κοιλιά και Γλουτοί (200ml) - Το Cellufight Cryo-Sculpt Gel είναι ένας δροσερός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών. Το SLIMBOOST3, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα: 1. Βοηθά στην κα..

9,00€ 4,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,42€

Bioten Cellufight Κρέμα Μασαζ κατά της Κυτταρίτιδας (200ml)

Bioten Cellufight Κρέμα Μασαζ κατά της Κυτταρίτιδας (200ml) - Η κρέμα Cellufight έχει δημιουργηθεί ειδικά για μασάζ, έχοντας τη θερμαντική δράση που συναντάται σε προϊόντα ινστιτούτων αισθητικής. Μειώνει την όψη "φλοιού πορτοκαλιού", αυξάνει τη σύσφιξη του δέρματος και ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία. Το Cellufight είναι ένα εξωτικό και τολμηρό κοκτέιλ φυσικών αντικυτταριτιδικών συστατικών. ..

9,00€ 4,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,29€