Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Ευαίσθητη περιοχή

Ευαίσθητη περιοχή
Γυναικεία περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Always Dailies Σερβιετάκια Normal Giga Pack (80τεμ)

Always Dailies Σερβιετάκια Normal Giga Pack (80τεμ). - Εξουδετερώνουν τις οσμές σε δευτερόλεπτα, χαρίζουν φρεσκάδα για ώρες! Τα σερβιετάκια Always με τη νέα τεχνολογία ActiPearls™ παρέχουν πλέον βελτιωμένη προστασία που εξουδετερώνει σε δευτερόλεπτα τις οσμές. Τα σερβιετάκια Always εγκλωβίζουν την υγρασία για να αισθάνεστε καθαρή και φρέσκια όλη μέρα. Φορέστε τα νέα σερβιετάκια Always κάθε μέ..

4,86€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,92€

Always Everyday Σερβιετάκια Large (16τμχ)

Always Everyday Σερβιετάκια Large (16τμχ). - Εξουδετερώνουν τις οσμές σε δευτερόλεπτα, χαρίζουν φρεσκάδα εώς και 12 ώρες! Τα σερβιετάκια Always με τη νέα τεχνολογία ActiPearls™ παρέχουν πλέον βελτιωμένη προστασία που εξουδετερώνει σε δευτερόλεπτα τις οσμές. Τα σερβιετάκια Always εγκλωβίζουν την υγρασία για να αισθάνεστε καθαρή και φρέσκια όλη μέρα. Φορέστε τα νέα σερβιετάκια Always κάθε μέρα,..

1,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,46€

Always Everyday Σερβιετάκια Normal (20τμχ)

Always Everyday Σερβιετάκια Normal (20τμχ). - Εξουδετερώνουν τις οσμές σε δευτερόλεπτα, χαρίζουν φρεσκάδα για ώρες! Τα σερβιετάκια Always με τη νέα τεχνολογία ActiPearls™ παρέχουν πλέον βελτιωμένη προστασία που εξουδετερώνει σε δευτερόλεπτα τις οσμές. Τα σερβιετάκια Always εγκλωβίζουν την υγρασία για να αισθάνεστε καθαρή και φρέσκια όλη μέρα. Φορέστε τα νέα σερβιετάκια Always κάθε μέρα, για α..

1,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,46€

Always Sensitive Soft Like Ultra Super Plus Σερβιέτες με φτερά (8τμχ)

Always Sensitive Soft Like Ultra Super Plus Σερβιέτες με φτερά (8τμχ) - Η Always Sensitive Ultra Super Plus με φτερά σάς χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας για μέχρι και 8 ώρες. Η Always Sensitive Ultra Super Plus με φτερά έχει, Σημεία Προστασίας σε 1 σερβιέτα. Για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας, περίγραμμα προστασίας SecureGuardT. Συγκρατεί την υγρασία στο κέντρο, σούπερ εφαρμογή. Κ..

1,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,44€

Always Sensitive Ultra Long Plus Σερβιέτες με φτερά (16+4 Δώρο)

Always Sensitive Ultra Long Plus Σερβιέτες με φτερά (16+4 Δώρο). - Η νέα Always Sensitive Ultra long plus είναι απαλή σας βαμβάκι και φιλική προς το δέρμα. Χάρη στο απαλό σαν βαμβάκι κάλυμμα της και τις μοναδικές ζώνες άνεσης, μπορείς να νιώθεις απαλή προστασία στις μέρες που τη χρειάζεσαι περισσότερο. Η ίδια έξτρα προστασία της Always, απλά πιο απαλή. Κατάλληλη για μεγαλύτερη ροή όπου θες ..

2,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,40€

Always Sensitive Ultra Night Soft Like Cotton Σερβιέτες Υψηλής Απορροφητικότητας (7 τεμ)

Always Sensitive Ultra Night Soft Like Cotton Σερβιέτες Υψηλής Απορροφητικότητας (7 τεμ). - Απόλαυσε τον ύπνο σου με τη νέα Always Sensitive Ultra Night! Είναι 60% μεγαλύτερη στο πίσω μέρος, προσφέροντας σου έως 100% προστασία όταν κοιμάσαι. Εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα σου, ανεξάρτητα του πώς κινείσαι στον ύπνο σου. ‘Ετσι απολαμβάνεις μέγιστη προστασία και είσαι ξεκούραστη κάθε μέρα του μήνα! ..

1,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,18€

Always Sensitive Ultra Normal Plus Soft Like Cotton Σερβιέτες με φτερά (10τμχ)

Always Sensitive Ultra Normal Plus Soft Like Cotton Σερβιέτες με φτερά (10τμχ). - Η Always Sensitive Ultra είναι μια λεπτή σερβιέτα που περιέχει ένα εξαιρετικά απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό της. Το επιφανειακό της κάλυμμα έχει μικροπόρους που οδηγούν το υγρό γρήγορα στο εσωτερικό της σερβιέτας. Διαθέτει έναν έξτρα απορροφητικό πυρήνα, ο οποίος αποτελείται από χιλιάδες κόκκους που απορροφούν..

1,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,44€

Always Sensitive Ultra Normal Plus Σερβιέτες με φτερά (16+4 Δώρο)

Always Sensitive Ultra Normal Plus Σερβιέτες με φτερά (16+4 Δώρο). - Η νέα Always Sensitive Ultra Normal plus είναι απαλή σας βαμβάκι και φιλική προς το δέρμα. Χάρη στο απαλό σαν βαμβάκι κάλυμμα της και τις μοναδικές ζώνες άνεσης, μπορείς να νιώθεις απαλή προστασία στις μέρες που τη χρειάζεσαι περισσότερο. Η ίδια έξτρα προστασία της Always, απλά πιο απαλή. Κατάλληλη για μεγαλύτερη ροή όπου ..

2,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,40€

Always Ultra Light Σερβιέτες με φτερά (10τμχ)

Always Ultra Light Σερβιέτες με φτερά (10τμχ). - Η Always Ultra Light με φτερά σάς χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας για μέχρι και 8 ώρες. Η Always Ultra Light με φτερά έχει, Σημεία Προστασίας σε 1 σερβιέτα. Ωστε να σας προσφέρει τη βέλτιστη προστασία Always, Acti PearlsTM Εξουδετερώνει τις οσμές, αντί απλώς να τις καλύπτει. Για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας, περίγραμμα προστασίας Sec..

1,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,18€

Always Ultra long plus Σερβιέτες με φτερά (10τμχ)

Always Ultra long plus Σερβιέτες με φτερά (10τμχ). - Η Always Ultra Long με φτερά σάς χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας για μέχρι και 8 ώρες. Η Always Ultra Long με φτερά έχει, Σημεία Προστασίας σε 1 σερβιέτα. Ωστε να σας προσφέρει τη βέλτιστη προστασία Always, Acti PearlsTM Εξουδετερώνει τις οσμές, αντί απλώς να τις καλύπτει. Για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας, περίγραμμα προστασίας S..

1,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,41€

Always Ultra long Σερβιέτες με φτερά (8τμχ)

Always Ultra long Σερβιέτες με φτερά (8τμχ). - Η Always Ultra Long με φτερά σάς χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας για μέχρι και 8 ώρες. Η Always Ultra Long με φτερά έχει, Σημεία Προστασίας σε 1 σερβιέτα. Ωστε να σας προσφέρει τη βέλτιστη προστασία Always, Acti PearlsTM Εξουδετερώνει τις οσμές, αντί απλώς να τις καλύπτει. Για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας, περίγραμμα προστασίας SecureG..

1,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,25€

Always Ultra Night Σερβιέτες Υψηλής Απορροφητικότητας, (7 τεμ)

Always Ultra Night Σερβιέτες Υψηλής Απορροφητικότητας, (7 τεμ). - 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος*, για την καλύτερη προστασία νύχτας από την Always. * σε σχέση με την Always Ultra Normal. Απόλαυσε τον ύπνο σου με τη νέα Always Secure Night! Είναι 60% μεγαλύτερη στο πίσω μέρος, προσφέροντας σου έως 100% προστασία όταν κοιμάσαι. Εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα σου, ανεξάρτητα του πώς κινείσαι στον ύπνο ..

1,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,91€

Always Ultra Normal With Wings Με Φτερά (10τμχ)

Always Ultra Normal With Wings Με Φτερά (10τμχ) - Η Always Ultra είναι μια λεπτή σερβιέτα που περιέχει ένα εξαιρετικά απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό της. Το επιφανειακό της κάλυμμα έχει μικροπόρους που οδηγούν το υγρό γρήγορα στο εσωτερικό της σερβιέτας. Διαθέτει έναν έξτρα απορροφητικό πυρήνα, ο οποίος αποτελείται από χιλιάδες κόκκους που απορροφούν το υγρό και το μετατρέπουν σε τζελ ώστε α..

1,14€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,92€

Always Σερβιέτες Ultra Long χωρίς φτερά (14τεμ)

Always Σερβιέτες Ultra Long χωρίς φτερά (14τεμ) - Ό,τι κι αν σου τύχει μέσα στη μέρα, η Always Ultra σε καλύπτει. Οι Σερβιέτες Always Ultra Long σου προσφέρουν έως 100% προστασία από τις διαρροές για να νιώθεις σίγουρη όλη την ημέρα. Επίσης διαθέτουν τεχνολογία που εξουδετερώνει τις οσμές. Έως 8 ώρες προστασίας από διαρροές και οσμές. Σούπερ απορροφητικές σερβιέτες για προστασίας χωρίς οσμέ..

1,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,57€

Always Σερβιέτες Ultra Normal χωρίς φτερά (12τεμ)

Always Σερβιέτες Ultra Normal χωρίς φτερά (12τεμ) - Ό,τι κι αν σου τύχει μέσα στη μέρα, η Always Ultra σε καλύπτει. Οι Σερβιέτες Always Ultra Normal σου προσφέρουν έως 100% προστασία από τις διαρροές για να νιώθεις σίγουρη όλη την ημέρα. Ο θηλυκός σχεδιασμός σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα από ποτέ. Βελτιωμένη εξουδετέρωση οσμών. Αίσθηση σα βαμβάκι. Δερματολογικά Ελεγμένη. 100% προστασί..

1,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,57€

Carefree Σερβιετάκια Cotton Extract Fresh (20τεμ)

Carefree Σερβιετάκια Cotton Extract Fresh (20τεμ) - Σερβιετάκια Carefree σε πρακτική συσκευασία με φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού. Αίσθηση σα βαμβακερό εσώρουχο. Ελαφρά αρωματισμένα-δερματολογικά ελεγμένα. Αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας...

1,39€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,12€

Dermomed fiordaliso (300ml)

Dermomed Fiordaliso (300ml) - Το Dermomed είναι ένα καταπραϋντικό καθαριστικό για καθημερινή υγιεινή και προστασία στη ευαίσθητη περιοχή. Καθαρίζει απαλά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, βοηθώντας στην εξάλειψη των οσμών. Με εκχυλίσματα από καλαμποκάλευρο το οποίο είναι ένα φυσικό μαλακτικό, αναζωογονητικό για το δέρμα με καταπραϋντική δράση...

1,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,42€

Dermomed lenitivo (300ml)

Dermomed lenitivo (300ml) Το Dermomed είναι ένα καταπραϋντικό καθαριστικό για καθημερινή υγιεινή και προστασία στη ευαίσθητη περιοχή. Καθαρίζει απαλά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, βοηθώντας στην εξάλειψη των οσμών. Με εκχυλίσματα από Mimosa που ονομάζεται "δέντρο του δέρματος" για τη καταπραϋντική δράση, την δροσιά, αλλά και προστασία του δέρματος...

1,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,42€

Dermomed Sensitive Calendula (300ml)

Dermomed Sensitive Calendula (300ml) - Το Dermomed είναι ένα καταπραϋντικό καθαριστικό για καθημερινή υγιεινή και προστασία στη ευαίσθητη περιοχή. Καθαρίζει απαλά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, βοηθώντας στην εξάλειψη των οσμών. Με εκχυλίσματα καλέντουλας το οποίο είναι ένα φυσικό μαλακτικό, αναζωογονητικό για το δέρμα με καταπραϋντική δράση...

1,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,42€

Every Day all Cotton Σερβιετάκια Large (30τεμ)

Every Day all Cotton Σερβιετάκια Large (30τεμ) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα για μοναδικά υγιεινή προστασία. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Σε ατομική..

3,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,60€

Every Day all Cotton Σερβιετάκια Large (34τεμ+16τεμ Δώρο)

Every Day all Cotton Σερβιετάκια Large (34τεμ+16τεμ Δώρο) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα για μοναδικά υγιεινή προστασία. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. ..

3,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,91€

Every Day All Cotton Σερβιετάκια Normal (20τεμ+20τεμ)

Every Day All Cotton Σερβιετάκια Normal (20τεμ+20τεμ) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα για μοναδικά υγιεινή προστασία. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Σε ατομική συσκευα..

1,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,46€

Every Day All Cotton Σερβιετάκια Normal (40τεμ+20τεμ Δώρο)

Every Day All Cotton Σερβιετάκια Normal (40τεμ+20τεμ Δώρο) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα για μοναδικά υγιεινή προστασία. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Σε ατομική συ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Every Day All Cotton Σερβιετάκια XLarge (30τεμ+14τεμ Δώρο)

Every Day All Cotton Σερβιετάκια XLarge (30τεμ+14τεμ Δώρο) - Extra μακριά σερβιετάκια για maximum προστασία. Ανατομικά σχεδιασμένα. Mε ultra απορροφητικό πυρήνα αντίστοιχο μιας σερβιέτας, για μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τα κοινά σερβιετάκια. Ιδανικά και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα για μοναδικά υγιεινή προστασία. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τ..

3,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,13€

Every Day Extra Dry Σερβιετάκια Έξτρα Στεγνό Κάλυμα Large (30τεμ)

Every Day Extra Dry Σερβιετάκια Έξτρα Στεγνό Κάλυμα Large (30τεμ) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απου..

2,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,27€

Every Day Extra Dry Σερβιετάκια Έξτρα Στεγνό Κάλυμα Normal (20τεμ+20τεμ)

Every Day Extra Dry Σερβιετάκια Έξτρα Στεγνό Κάλυμα Normal (20τεμ+20τεμ) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία β..

1,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,57€

Every Day Extra Dry Σερβιετάκια Έξτρα Στεγνό Κάλυμα Normal (40τεμ+20τεμ)

Every Day Extra Dry Σερβιετάκια Έξτρα Στεγνό Κάλυμα Normal (40τεμ+20τεμ) - Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Δερματολογικά ελεγμένα. Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία β..

2,32€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,87€

Every Day Hyperdry Maxi Night Ultra Plus Σερβιέτες με φτερά (10τεμ)

Every Day Hyperdry Maxi Night Ultra Plus Σερβιέτες με φτερά (10τεμ) - Μεγαλύτερου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Οι σερβιέτες EveryDay Hyperdry Center Plus φέρουν την επανάσταση στην προστασία! Χάρη στην ειδική τεχνολογία Center Plus, με ενισχυμένο πυρήνα στο κέντρο, προσφέρουν μοναδική προστασία από διαρροές. Εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες..

1,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,57€