Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

BIOTEN

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Bioten Anti-Cellulite Αποσυμφορητικό Gel κατά της Κυτταρίτιδας (200ml)

Bioten Anti-Cellulite Αποσυμφορητικό Gel κατά της Κυτταρίτιδας (200ml). - Αποσυμφορητικό Gel Cellufight έχει έντονη δράση, βοηθώντας στην απομάκρυνση του συσωρρευμένου νερού από τους ιστούς. Στην εξάλειψη των τοξινών και στην ορατή μείωση της κυτταρίτιδας. Το Cellufight είναι ένα εξωτικό και τολμηρό κοκτέιλ φυσικών αντικυτταριτιδικών συστατικών. Το Guarana, το οποίο περιέχει 2-3 φορές περισσό..

9,00€ 3,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,21€

Bioten Bodyshape Εντατικός Ορός κατά της Κυτταρίτιδας (100ml)

Bioten Bodyshape Εντατικός Ορός κατά της Κυτταρίτιδας (100ml). - ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ! Ο Εντατικός Ορός κατά της Κυτταρίτιδας bioten BODYSHAPE περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθούν στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και συσφίγγουν ορατά το δέρμα μετά από 10 μέρες. Η φόρμουλα απορροφάται εύκολα και διεισδύει γρήγορα στο δέρ..

9,88€ 5,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,31€

Bioten Cellufight Cryo-Sculpt Gel Κοιλιά και Γλουτοί (200ml)

Bioten Cellufight Cryo-Sculpt Gel Κοιλιά και Γλουτοί (200ml) - Το Cellufight Cryo-Sculpt Gel είναι ένας δροσερός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών. Το SLIMBOOST3, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα: 1. Βοηθά στην κα..

9,00€ 3,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,21€

Bioten Cellufight Κρέμα Μασαζ κατά της Κυτταρίτιδας (200ml)

Bioten Cellufight Κρέμα Μασαζ κατά της Κυτταρίτιδας (200ml) - Η κρέμα Cellufight έχει δημιουργηθεί ειδικά για μασάζ, έχοντας τη θερμαντική δράση που συναντάται σε προϊόντα ινστιτούτων αισθητικής. Μειώνει την όψη "φλοιού πορτοκαλιού", αυξάνει τη σύσφιξη του δέρματος και ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία. Το Cellufight είναι ένα εξωτικό και τολμηρό κοκτέιλ φυσικών αντικυτταριτιδικών συστατικών. ..

9,00€ 4,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,29€

Bioten Genovate Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης SPF15 (50ml)

Bioten Genovate Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης SPF15 (50ml) - Η φόρμουλα της κρέμας ημέρας GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia. Με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει..

5,99€ 5,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,30€

Bioten Genovate Κρέμα Ματιών Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (15ml)

Bioten Genovate Κρέμα Ματιών Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (15ml) - Η φόρμουλα του Serum ματιών GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia. Mε χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που διασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το" RESISTEM" διεγείρει και πρ..

9,02€ 4,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,68€

Bioten Genovate Κρέμα Νύχτας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (50ml)

Bioten Genovate Κρέμα Νύχτας Αντιγήρανσης και Ανανέωσης (50ml) Η φόρμουλα της κρέμας Νύχτας GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia. Με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει και πρ..

11,16€ 5,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,55€

Bioten Perfect Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Γιαούρτι και Αμύγδαλο (100ml)

Bioten Perfect Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Γιαούρτι και Αμύγδαλο (100ml) - Η Ενυδατική Κρέμα Χεριών bioten είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά. Προερχόμενα από φιλικές προς το περιβάλλον και ήπιες μεθόδους παραγωγής. Που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών. Το γιαούρτι πλούσιο σε μέταλλα βοηθά στην ενυδάτωση και στην ανακούφιση της ξηρής επιδερμίδας. Ενω το έλαιο γλυκο..

2,10€ 1,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,28€

Bioten Perfect Θρεπτική Κρέμα Χεριών για Ξηρό δέρμα (100ml)

Bioten Perfect Θρεπτική Κρέμα Χεριών για Ξηρό δέρμα (100ml) - Το Βούτυρο Αβοκάντο, στην θρεπτική κρέμα, διεισδύει στο δέρμα προσφέροντας εντατική θρέψη και βελτιώνοντας την ελαστικότητά του. Eνώ το Βούτυρο Shea απαλύνει και προστατεύει το ξηρό δέρμα από τους αρνητικούς περιβαλλοντολογικούς παράγοντες. Το NUTRIMOIST 48H είναι ένα προηγμένο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσ..

2,11€ 1,58€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,27€

Bioten Perfect Κρέμα Χεριών SOS για Πολύ Ξηρά και Σκαμένα Χέρια (50ml)

Bioten Perfect Κρέμα Χεριών SOS για Πολύ Ξηρά και Σκαμένα Χέρια (50ml) - Κρέμα Χεριών Bioten SOS ανακουφίζει άμεσατα σκασμένα χέρια χάρης στην ενισχυμένη σύνθεση με 100% φυσικό Argan oil. Που προστατεύει το δέρμα και με 5% UREA που ενυδατώνου εντατικά το πολύ ξηρό δέρμα αφήνοντας ένα αίσθημα ανακούφισης στην επιδερμίδα. Το NUTRIMOIST 48H ένα προηγμένο ενυδατικό σύστημα προσφέρει άμεση ενυδάτω..

1,88€ 1,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,28€

Bioten Perfect Κρέμα Χεριών Αναδόμησης με Μέλι και Έλαιο Macadamia (100ml)

Bioten Perfect Κρέμα Χεριών Αναδόμησης με Μέλι και Έλαιο Macadamia (100ml) - Η Ενυδατική Κρέμα Χεριών bioten είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά. Προερχόμενα από φιλικές προς το περιβάλλον και ήπιες μεθόδους παραγωγής. Που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών. Το μέλι ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας που που περιέχει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία βοηθά το δέρμα να..

2,25€ 1,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,28€

Bioten perfect Κρέμα Χεριών Αντιγήρανσης με Σύκο (100ml)

Bioten perfect Κρέμα Χεριών Αντιγήρανσης με Σύκο (100ml) - ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ! Η Κρέμα Χεριών Αντιγήρανσης bioten είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου, PRO-ELASKIN και αντηλιακά φίλτρα. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Η κρέμα χεριών Αντιγήρανσης bioten είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου προερχόμενο από φιλικές προς το περιβάλλον..

2,08€ 1,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,44€

Bioten Recaptiv Κρέμα Ημέρας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης SPF 15 (50ml)

Bioten Recaptiv Κρέμα Ημέρας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης SPF 15 (50ml). - Επαναπροσδιορίστε το τρίγωνο της ομορφιάς σας! Τα ψηλά ζυγωματικά και το σφριγηλό περίγραμμα του προσώπου δημιουργούν το λεγόμενο «τρίγωνο ομορφιάς» στο πρόσωπό μας. Με την ηλικία, η παραγωγή των δομικών στοχείων της επιδερμίδας κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ εισέρχεται σε μία «φάση ύπνου». Mε αποτέλεσμα τη χαλάρω..

8,98€ 5,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,79€

Bioten Recaptiv Κρέμα Νύχτας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης (50ml)

Bioten Recaptiv Κρέμα Νύχτας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης (50ml). - Επαναπροσδιορίστε το τρίγωνο της ομορφιάς σας! Τα ψηλά ζυγωματικά και το σφριγηλό περίγραμμα του προσώπου δημιουργούν το λεγόμενο «τρίγωνο ομορφιάς» στο πρόσωπό μας. Με την ηλικία, η παραγωγή των δομικών στοχείων της επιδερμίδας κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ εισέρχεται σε μία «φάση ύπνου». Mε αποτέλεσμα τη χαλάρωση του ..

7,88€ 6,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

Bioten Skin Defence Αντι-Ρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Ξυρό/Ευαίσθητο Δέρμα SPF15 (50ml)

Bioten Skin Defence Αντι-Ρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Ξυρό/Ευαίσθητο Δέρμα SPF15 (50ml). - Η κρέμα ημέρας Bioten Skin Defence είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου. Προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Το PRO-ELASKIN ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλλασιας προέλευσης που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα αντιλιακά φίλτρα S..

7,88€ 4,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών (15ml)

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών (15ml). - Η εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών έκφρασης είναι αποτέλεσμα εξωτερικών βλαπτικών παραγόντων και της φθίνουσας διαδικασίας ανανέωσης του δέρματος. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτότερο και πιο ευάλωτο στην απώλεια ελαστικότητας και την αφυδάτωση. Η κρέμα ματιών bioten SKIN DEFENCE είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσ..

4,88€ 3,54€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,86€

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Κανονικό και Μεικτό Δέρμα SPF15 (50ml)

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Κανονικό και Μεικτό Δέρμα SPF15 (50ml). - Η κρέμα ημέρας bioten SKIN DEFENCE είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα ροδιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Το PRO-ELASKIN, ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλάσσιας πρ..

7,88€ 4,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας (50ml )

Bioten Skin Defence Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας (50ml). - Η κρέμα νύχτας Bioten Skin Defence είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Κερασιού. Προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Το PRO-ELASKIN ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλλασιας προέλευσης που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Βελτιώνοντας την ενυδάτωση και την ελαστικότητα το..

6,39€ 4,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Bioten Skin Moisture Αναζωογονητικη Τονωτική Λοσιόν για Κανικό και Μεικτό Δέρμα (200ml)

Bioten Skin Moisture Αναζωογονητικη Τονωτική Λοσιόν για Κανικό και Μεικτό Δέρμα (200ml) - Η Αναζωογονητική Λοσιόν bioten, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Κυδωνιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας στο δέρμα ενώ διατηρεί την επιδερμίδα απαλή. Το HYDRO NUTRIENT, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει..

3,53€ 2,67€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,16€

Bioten Skin Moisture Ανακουφιστική Τονωτική Λοσιόν για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (200ml)

Bioten Skin Moisture Ανακουφιστική Τονωτική Λοσιόν για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (200ml). - Τονώστε απαλά την επιδερμίδα σας με το άγγιγμα της Φύσης! Η σειρά BIOTEN SKIN MOISTURE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο σε κλινικές μελέτες και στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης. Η Ανακουφιστική Λοσιόν bioten, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού, προ..

3,33€ 2,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,14€

Bioten Skin Moisture Γαλάκτωμα Καθαρισμού Καταπραυντικό για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (200ml)

Bioten Skin Moisture Γαλάκτωμα Καθαρισμού Καταπραυντικό για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (200ml) - Καθαρίστε απαλά το δέρμα σας με ένα καταπραϋντικό ελιξίριο φυσικών ενεργών συστατικών! Απολαύστε τα οφέλη από το Γάλα Βαμβακιού, ένα εκχύλισμα που θρέφει και μειώνει την τους ερεθισμούς στο δέρμα. Προστατέψτε την ομορφιά της επιδερμίδας με Βιταμίνη Ε, έναν αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό παράγοντα γνω..

3,31€ 2,67€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,16€

Bioten Skin Moisture Ενυδατικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Κανονική/Μικτή Επιδερμίδα (200ml)

Bioten Skin Moisture Ενυδατικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Κανονική/Μικτή Επιδερμίδα (200ml) - Η σειρά bioten SKIN MOISTURE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο σε κλινικές μελέτες και στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης. Το ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού bioten, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Κυδωνιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλο..

3,05€ 2,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,18€

Bioten Skin Moisture Θρεπτική Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών με Εκχυλίσματα Βαμβακιού (125ml)

Bioten Skin Moisture Θρεπτική Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών με Εκχυλίσματα Βαμβακιού (125ml) - Καθαρίστε απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ένα θρεπτικό συνδυασμό φυσικών ενεργών συστατικών. Οι Πρωτεΐνες Βαμβακιού θρέφουν αποτελεσματικά τις βλεφαρίδες και μειώνουν τους ερεθισμούς, ενώ η Βιταμίνη Β5 διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Δράση: αυτή η θρεπτική φόρμουλα απομακρύνει αποτελεσ..

2,66€ 2,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,77€

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Κανονικές Επιδερμίδες (50ml)

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Κανονικές Επιδερμίδες (50ml). - Το Νέκταρ Κυδωνιού ενυδατώνει και διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος. Η Βιταμίνη Ε επανορθώνει τους ιστούς και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Χάρη στη δράση μακράς διάρκειας της κρέμας bioten SKIN MOISTURE το δέρμα σας είναι τέλεια ενυδατωμένο & προστατ..

9,92€ 3,85€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,10€

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (50ml)

Bioten Skin Moisture Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Ξηρό και Ευαίσθητο Δέρμα (50ml). - Η κρέμα με την πλούσια και απαλή υφή της προσφέρει στο δέρμα σας αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διάρκειας αφήνοντάς το απαλό και μεταξένιο. Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και μέ..

4,55€ 3,85€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,10€

Bioten Skin Moisture Λοσίον Ντεμακιγιαζ Ματιών Διπλής Δράσης (125ml)

Bioten Skin Moisture Λοσίον Ντεμακιγιαζ Ματιών Διπλής Δράσης (125ml) - Το Bioten Skin Moisture αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Ειναιεμπλουτισμένο με 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου που είναι γνωστό ότι προστατεύει τις βλεφαρίδες και την ευαίσθητη περιοχη των ματιών. Χρήση: Ανακενείστε καλά πριν τη Χρήση. Απλώστε με βαμβάκι. ..

3,16€ 2,32€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,87€

Bioten Skin Moisture Μαντηλάκια Καθαρισμού για Κανονίκο η Μεικτό Δέρμα (20τμχ)

Bioten Skin Moisture Μαντηλάκια Καθαρισμού για Κανονίκο η Μεικτό Δέρμα (20τμχ) - Καθαρίστε αποτελεσματικά και αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με το άγγιγμα της Φύσης! Η σειρά bioten SKIN MOISTURE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο σε κλινικές μελέτες και στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης. Τα μαντηλάκια καθαρισμού bioten SKIN MOISTURE για Κανονικό/Μεικτό..

4,99€ 2,27€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,83€

Bioten Skin Moisture Μαντηλάκια Καθαρισμού για Ξηρό Δέρμα (20τμχ)

Bioten Skin Moisture Μαντηλάκια Καθαρισμού για Ξηρό Δέρμα (20τμχ) - Αφαιρέστε απαλά το μακιγιάζ και καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας με το άγγιγμα της Φύσης! Τα μαντηλάκια καθαρισμού bioten SKIN MOISTURE για ξηρό/ευαίσθητο δέρμα, είναι εμπλουτισμένα με 100% φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού. Προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής για να διατηρεί τα ενεργά του συστατικά..

4,99€ 2,27€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,83€