Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Στοματική Υγιεινή

Στοματική Υγιεινή

Στοματική Υγιεινή για τον Άνδρα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Clendy Spazzolino Pulisci Lingua Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Clendy Spazzolino Pulisci Lingua Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Διπλή δράση τριχών που καθαρίζουν σε βάθος ανάμεσα στα δόντια και στα ούλα. Με νέα κυματοειδή άκρη που βοηθά στην προστασία του σμάλτου των δοντιών και των ούλων. Πρακτικό στρογγυλεμένο κεφάλι για να επιτευχθούν οι πιο δύσκολες θέσεις. Μαλακές τρίχες σιλικόνης για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της γλώσσας. Διατίθεται σε 3 διαφορετ..

1,67€ 0,67€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,54€

Colgate Classic Deep Clean Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Classic Deep Clean Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Καθαρίζει ενδιάμεσα στα δόντια και την γλώσσα. Οδοντόβουρτσα μεσαία που φτάνει βαθιά ανάμεσα στα δόντια και τα καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το χρώμα που προτιμάτε...

0,89€ 0,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,40€

Colgate Double Action Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Double Action Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Καθαρίζει ενδιάμεσα στα δόντια και την γλώσσα. Οδοντόβουρτσα μεσαία που φτάνει πιο βαθιά ανάμεσα στα δόντια και τα καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το χρώμα που προτιμάτε...

1,19€ 0,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,46€

Colgate Komplett extra frisch (75ml)

Colgate Komplett extra frisch (75ml) H Colgate Komplett Ultra White Οδοντόκρεμα - η καθημερινή σύντροφος σας για την καταπολέμηση της φθοράς και της πλάκας των δοντιών. Έτσι θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα όμορφο το χαμόγελο και τα δόντια σας, η οδοντόκρεμα προσφέρει αξιόπιστη προστασία του σμάλτου από την πέτρα, και από λεκέδες που συχνά προκαλούν το τσάι, ο καφές και η νικοτίνη, με αντιαισθη..

1,80€ 0,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,64€

Colgate Max White One Οδοντόκρεμα (50ml)

Colgate Max White One Οδοντόκρεμα (50ml) - Με τη νέα Colgate Max White θα νιώθετε εκρήξεις αφρού για πλήρη καθαριότητα, ακόμα και στα μεσοδόντια διαστήματα. Με επιπλέον παράγοντες λεύκανσης, κυκλοφόρησε για να λευκάνει όλα τα δόντια σας αποτελεσματικά σε όλο το στόμα! Πάρτε όλα γύρω από εξαιρετική λευκότητα!..

1,71€ 1,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,34€

Colgate Max White One Στοματικά Διαλύματα (500ml)

Colgate Max White One Στοματικά Διαλύματα (500ml). - Για χρήση δύο φορές την ημέρα, πριν ή μετά το βούρτσισμα. Η Colgate® Max για λεύκανση στοματικό διάλυμα χωρίς αλκοόλ παρέχει καθημερινή πρόληψη. Άμυνα κατά των λεκέδων κηλίδων και μία δροσιστική συγκλονιστική γεύση μέντας που αφήνει το στόμα σας φρέσκο και πιο υγιεινό!..

5,56€ 2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Colgate Maximum cavity protection (100ml)

Colgate Maximum cavity protection (100ml) Η οδοντόκρεμα Colgate Herbal είναι φθοριούχος οδοντόκρεμα που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα για να βοηθήσει στην καθαριότητα, και να ενισχύσει την λεύκανση των δοντιών. Βοηθά επίσης να κρατήσετε την αναπνοή σας φρέσκια και δροσερή και έρχεται με τη Maximum Cavity Protection...

1,24€ 0,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,59€

Colgate Navigator Plus Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Navigator Plus Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Ο μοναδικός σχεδιασμός της οδοντόβουρτσας Navigator Plus είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθαρίζει τα δόντια. Και απομακρύνει τα βακτήρια που ευθύνονται για τη δυσάρεστη αναπνοή. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το χρώμα που προτιμάτε...

0,99€ 0,77€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,62€

Colgate Plax Deep Clean με Ευκάλυπτο και Πρόπολη 12h Προστασια (500ml)

Colgate Plax Deep Clean με Ευκάλυπτο και Πρόπολη 12h Προστασια (500ml). - Η Colgate Plax Βαθύς καθαρισμός στοματικό διάλυμα εξαλείφει όλα τα παθογόνα βακτήρια βαθιά στο λαιμό. Ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία, η αντιβακτηριακή στοματικό διάλυμα λειτουργεί αξιόπιστα μέχρι και 12 ώρες ενάντια στα βακτήρια και την πλάκα. Εμπλουτισμένο με ευκάλυπτο και πρόπολη, αφήνει μια ευχάριστη φρέσκια αίσθηση..

4,78€ 2,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,18€

Colgate Total Pro Gum Health Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Total Pro Gum Health Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Η νέα οδοντόβουρτσα Colgate Total Pro-Gum Health είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει τα δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Ενώ παράλληλα διεγείρει απαλά τα ούλα, απομακρύνοντας την πλάκα ανάμεσα στα δόντια και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή προστασία. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε ν..

2,49€ 1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

Colgate Triple Action Οδοντόκρεμα (100ml)

Colgate Triple Action Οδοντόκρεμα (100ml) - Η Colgate Triple Action προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Προστατεύει από την τερηδόνα,βοηθά στην αφαίρεση των χρωματικών λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών και στην καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής...

1,86€ 0,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,66€

Colgate Triple Action Οδοντόκρεμα (100ml)

Colgate Triple Action Οδοντόκρεμα (100ml). - Η Colgate Triple Action προσφέρει πολλαπλά οφέλη (τριπλή δράση): Προστασία από την τερηδόνα. Βοηθά στην αφαίρεση των χρωματικών λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών. Βοηθά στην καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής...

2,48€ 0,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,77€

Colgate Zig Zag Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Zig Zag Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Η Colgate Zig Zag, medium είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών σας με: • Τρίχες πολλαπλών γωνιών για βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια. • Τρίχες σε πολλαπλά ύψη με κορυφή καθαρισμού που βοηθούν στον καθαρισμό των δυσπρόσιτων σημείων. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το ..

0,89€ 0,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,45€

Colgate Μax Fresh Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Μax Fresh Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Η Colgate Μax Fresh, medium είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών σας με: • Τρίχες πολλαπλών γωνιών για βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια. • Τρίχες σε πολλαπλά ύψη με κορυφή καθαρισμού που βοηθούν στον καθαρισμό των δυσπρόσιτων σημείων. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε..

1,29€ 0,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,66€

Colgate Οδοντόβουρτσα Extra Clean Medium (1τεμ)

Colgate Οδοντόβουρτσα Extra Clean Medium - Ο καθαριστής γλώσσας βοηθάει στην απομάκρυνση των βακτηριδίων που προκαλούν κακοσμία. Οι στρογγυλές μακριές της τρίχες είναι σχεδιασμένες να γυαλίζουν όλες τις επιφάνειες των δοντιών φτάνοντας στα πιο δύσκολα σημεία. Προσφέρει έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προστατεύοντας το σμάλτο και τα ούλα. Το πλαστικό της χερούλι βοηθάει στην εύκολη και σταθερή χρ..

0,68€ 0,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,35€

Crest anti-cavity Regular paste (50ml)

Crest anti-cavity Regular paste (50ml) Στοματική προστασία. Οδοντόκρεμα με φθόριο Anticavity. Καταπολεμά την τερηδόνα με Fluoristat, κλινικά αποδεδειγμένα. Το Fluoristat είναι ένα εμπορικό σήμα για μια δοκιμασμένη και προληπτική σύνθεση (δραστικό συστατικό: φθοριούχο νάτριο). Καταπολεμά την τερηδόνα στα δόντια και τις εκτεθειμένες ρίζες, ένα ιδιαίτερα ευάλωτο τμήμα των δοντιών σας. Η Crest έχ..

0,69€ 0,58€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,47€

Denivit Κατά των Έντονων Λεκέδων (50ml)

Denivit Κατά των Έντονων Λεκέδων (50ml) Η Denivit είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματική οδοντόκρεμα λεύκανσης, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με οδοντιάτρους για την αποτελεσματικότερη αφαιρέση λεκέδων και αποχρωματισμό, που προκαλείται από τρόφιμα, ποτά και καπνός. Ως εκ τούτου, η Denivit συστήνεται ειδικά για τους καπνιστές και σε αυτούς που καταναλώνουν καφέ, τσάι και κόκκινο κρασί και γενικά ..

3,97€ 2,27€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,83€

Denthoral κηρωμένο οδοντικό νήμα (50Μ)

Denthoral κηρωμένο οδοντικό νήμα (50Μ) Denthoral οδοντικό νήμα σας επιτρέπει να αφαιρείται την πλάκα και τα βακτήρια στο χώρο ανάμεσα στα δόντια, ενώ το φθόριο βοηθά στην ανοργανοποίηση του σμάλτου. Χρησιμοποιήστε μετά από κάθε γεύμα 40 εκατοστά οδοντικού νήματος και, εάν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τη διάρκεια της χρήσης...

1,80€ 0,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,73€

Listerine Fresh Burst Στοματικό Διάλυμα (250ml)

Listerine Fresh Burst Στοματικό Διάλυμα (250ml) - LISTERINE® FRESHBURST :Το βούρτσισμα μόνο καθαρίζει ως και το 60% της επιφάνειας των δοντιών. Αφήνοντας τα βακτήρια που ευθύνονται για τον σχηματισμό της πλάκας να αναπτυχθούν στα δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Για αυτό, οι οδοντίατροι και οι ειδικοί στη στοματική υγιεινή συνιστούν να κάνουμε περισσότερα από το απλό βούρτσισμα. Οπως, για παρά..

4,96€ 2,27€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,83€

Listerine Total Care Enamel Guard Στοματικό Διάλυμα (250ml)

Listerine Total Care Enamel Guard Στοματικό Διάλυμα (250ml) - Όλα για την προστασία του σμάλτου των δοντιών σας! Ξέρατε ότι το σμάλτο των δοντιών είναι μια από τις ισχυρότερες ουσίες του ανθρώπινου σώματος; Προστατεύει το ευαίσθητο εσωτερικό των δοντιών από την καθημερινή φθορά, αλλά και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της τερηδόνας. Δεδομένου ότι, τα όξινο επίπεδα της καθημερινής δ..

4,96€ 2,27€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,83€

Listerine Total Care Sensitive Στοματικό Διάλυμα (500ml)

Listerine Total Care Sensitive Στοματικό Διάλυμα (500ml) - Το νέο Listerine Total Care Sensitive είναι ένα ήπιο αντισηπτικό στοµατικό διάλυµα µε γεύση µέντας. Που χάρη στη σύνθεσή του από αιθέρια έλαια, φθόριο και νιτρικό κάλιο, προσφέρει ολοκληρωµένη προστασία για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα. Περιέχει φθόριο, το οποίο βοηθά στην ενδυνάµωση του σµάλτου των δοντιών ακόµη και ανάµεσα στα δόντια..

4,99€ 3,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,71€

ORAL-B Classic Care 3 Οδοντόβουρτσες Μέτριας Σκληρότητας (3τμχ)

ORAL-B Classic Care 3 Οδοντόβουρτσες Μέτριας Σκληρότητας (3τμχ) Η οδοντόβουρτσα Oral-B 1-2-3, καθαρίζει τα δόντια με ίνες σε διαφορετικά επίπεδα. Απαλή με τα ούλα . Οι ίνες υποδεικνύουν πότε η οδοντόβουρτσα χρειάζεται αντικατάσταση...

2,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,17€

Oral-B Essential Floss Οδοντικό Νήμα Κηρωμένο (50m)

Oral-B Essential Floss Οδοντικό Νήμα Κηρωμένο (50m) - Μην ξεχνάτε ότι η χρήση οδοντικού νήματος μπορεί να βοηθήσει και να σώσει τα δόντια και τα ούλα σας από ασθένειες όπως η ουλίτιδα. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το βούρτσισμα από μόνο του δεν μπορεί να καθαρίσει όλες τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου συσσωρεύεται η πλάκα. Το οδοντικό νήμα όμως μπορεί. Ειδικά το Οδοντικό Νήμα της ORAL B, με ..

1,97€ 1,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,33€

Oral-B Interdental Σετ Καθαρισμού Μεσοδόντιων Διαστημάτων (1τεμ+2αντ)

Oral-B Interdental Λαβή Μεσοδόντιο βουρτσάκι με εργονομικό σχεδιασμό για εξαιρετικό έλεγχο και ευελιξία. - - Καθαρίζει αποτελεσματικά γύρω από γέφυρες, σιδεράκια και μεγάλα μεσοδόντια διαστήματα. - Kρατήστε τα δόντια σας καθαρά και υγιή. - Σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γωνία χωρίς να αγγίξετε το βουρτσάκι του, για την ευκολία και υγιεινή. - Εχετε πρόσβαση σε δύσκολα μεσοδόντια διαστήματα. ..

2,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,77€