Τα cookies μας βοηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies!

Στοματική Υγιεινή

Στοματική Υγιεινή

Στοματική Υγιεινή για τον Άνδρα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AIM White Now Men Pure 75ml

AIM White Now Men Pure 75ml   Η ΑΙΜ καινοτομεί για μια ακόμα φορά και παρουσιάζει την ΑΙΜ WHITE NOW MEN με ειδική φόρμουλα για ξεχωριστές ανάγκες των ανδρών που επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στην οδοντοκρεμά τους ..

3,72€ 2,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,96€

Aquafresh Freshminty ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ (75ML)

Aquafresh Freshminty ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ (75ML) Για προστασία από την τερηδόνα για όλη την οικογένεια! Με σύνθεση που περιέχει Ενεργό Σύμπλεγμα Micro Ασβεστίου και Φθορίου αυξάνει τη διαθέσιμη ποσότητα ασβεστίου στο σάλιο μετά το βούρτσισμα κατά 50%, ενισχύοντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού κατά της τερηδόνας. ..

2,48€ 0,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,56€

AQUAFRESH ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ WHITE&SHINE (75ml)

AQUAFRESH ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ WHITE&SHINE (75ml) Η μοναδική σύνθεσή τους περιέχει 5 φορές μικρότερους καθαριστικούς μικρο-κρυστάλλους,   που μπορούν να φτάσουν ανάμεσα στα δόντια σα μικροσκοπικοί γίγαντες για να καταπολεμήσουν την πλάκα, ενώ ταυτόχρονα το ενεργό φθόριο που περιέχουν δυναμώνει το σμάλτο, αφήνοντας τα δόντια σας δυνατά και υγιή. ..

2,48€ 1,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

COLGATE COMPLETT ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ULTRA WHITE TUBE (75ml)

COLGATE COMPLETT ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ULTRA WHITE TUBE (75ml)H Colgate Komplett Ultra White Οδοντόκρεμα - η καθημερινή σύντροφος σας για την καταπολέμηση της φθοράς και της πλάκας των δοντιών. Έτσι θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα όμορφο το χαμόγελο και τα δόντια σας, η οδοντόκρεμα προσφέρει αξιόπιστη προστασία του σμάλτου από την πέτρα, και από λεκέδες που συχνά προκαλούν το τσάι, ο καφές και η ..

1,06€ 0,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,71€

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΑΛΥΜΑ COOLMINT (250ml)

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΑΛΥΜΑ COOLMINT (250ml) •Επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. •Ενδυναμώνει το σμάλτο, αναπληρώνει τα μεταλλικά στοιχεία που χάνονται λόγω της διάβρωσης από τα οξέα. •Kαταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια. •Φρεσκάρει την αναπνοή. ..

3,65€ 1,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,38€

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ANTIBACTERIAL ORIGINAL (250ml)

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ANTIBACTERIAL ORIGINAL (250ml)•Επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. •Ενδυναμώνει το σμάλτο, αναπληρώνει τα μεταλλικά στοιχεία που χάνονται λόγω της διάβρωσης από τα οξέα. •Kαταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια. •Φρεσκάρει την αναπνοή. ..

3,65€ 2,48€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,00€

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ COOLCITRUS (250ML)

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ COOLCITRUS (250ML) •Επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. •Ενδυναμώνει το σμάλτο, αναπληρώνει τα μεταλλικά στοιχεία που χάνονται λόγω της διάβρωσης από τα οξέα. •Kαταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια. •Φρεσκάρει την αναπνοή. ..

3,65€ 2,48€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,00€

ORAL-B ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜ 3D WHITE LUXE PEARL (75ML)

ORAL-B ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜ  3D WHITE LUXE PEARL (75ML) Λευκαντική οδοντόκρεμα για υγιή λάμψη στα δόντια σας που περιέχει μια "πολυτελή" φόρμουλα με έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών λεύκανσης των δοντιών.  Η χρήση της 3D White Luxe σε καθημερινή βάση, σας βοηθά να εξασφαλίσετε ένα    όμορφο και υγιές χαμόγελο. ..

3,10€ 2,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,90€

ORAL-B ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ COMPLETE EXTRA WHITE (75ML)

ORAL-B ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ COMPLETE EXTRA WHITE (75ML)     Αφαιρεί έως και 90% των επιφανειακών λεκέδων σε 5 ημέρες.     Αναπληρώνει το σμάλτο σας με απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία.     Προστατεύει από τον μελλοντικό σχηματισμό τους.     Χαρίζει άμέσα λαμπερά δόντια.     Είναι απαλή με το σμάλτο. ..

3,10€ 1,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,34€

SENCEFRESH ΟΔΟΝΤ/ΤΣΑ SOFT COMFORT ΜΑΛΑΚΗ (1ΤΕΜ)

SENCEFRESH ΟΔΟΝΤ/ΤΣΑ SOFT COMFORT ΜΑΛΑΚΗ (1ΤΕΜ)Καθαρίζει ενδιάμεσα στα δόντια και την γλώσσα. Οδοντόβουρτσα μαλακή που φτάνει βαθιά ανάμεσα στα δόντια και τα καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το χρώμα που προτιμάτε...

0,66€ 0,28€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,23€

ΑΙΜ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ WHITE NOW CC BRIGHT (75ml)

ΑΙΜ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ WHITE NOW CC BRIGHT (75ml)   Η ΑΙΜ Herbal καταπολεμά την κακοσμία του στόματος και προσφέρει δροσερή αναπνοή που διαρκεί. ..

4,34€ 3,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

Οδοντόκρεμα Crest Complete Extra Fresh 100ML

Οδοντόκρεμα Crest Complete Extra Fresh 100ML   Για πιο λευκό χαμόγελο με μοναδική λευκαντική δύναμη. Η Crest Complete Extra Fresh έχει αποδειχθεί ότι απομακρύνει τις χρώσεις αναδεικνύοντας το φυσικό λευκό των δοντιών σας. ..

2,48€ 0,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,41€

Οδοντόκρεμα White Now Aim 75ml

Οδοντόκρεμα White Now Aim 75ml   Με την καινοτομική της σύνθεση με Blue Foam, δημιουργεί μια επίστρωση στην επιφάνεια των δοντιών, μειώνοντας την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων και χαρίζοντας ένα λευκότερο και πιο λαμπερό χαμόγελο, επιτυγχάνοντας, παράλληλα και την προοδευτική, σταδιακή λεύκανση των δοντιών. Είναι μια «καλλυντική» λευκαντική οδοντόκρεμα, κατάλληλη για καθημερινή ..

3,72€ 2,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,96€

Οδοντόκρεμα White Now Gold Aim 50 ml

Οδοντόκρεμα White Now Gold Aim 50 ml   H AIM τριπλασιάζει τη δύναμή της με την White Now Gold, χαρίζοντας ακόμα καλύτερο, άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης *. Με τη μοναδική τεχνολογία και το blue foam αφρό που είναι ορατός κατά τη χρήση, προσφέρει λεύκανση με ένα μόνο βούρτσισμα**. Περιέχει blue covarine (τεχνολογία blue foam) σε τριπλάσια περιεκτικότητα συγκριτικά με την AIM WH..

3,72€ 2,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,96€

Οδοντόκρεμα White Now Ice Cool Mint Aim 75ml

Οδοντόκρεμα White Now Ice Cool Mint Aim 75ml   Με την καινοτομική της σύνθεση με Blue Foam, δημιουργεί μια επίστρωση στην επιφάνεια των δοντιών, μειώνοντας την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων και χαρίζοντας ένα λευκότερο και πιο λαμπερό χαμόγελο, επιτυγχάνοντας, παράλληλα και την προοδευτική, σταδιακή λεύκανση των δοντιών. Είναι μια «καλλυντική» λευκαντική οδοντόκρεμα, κατάλληλη γι..

3,72€ 2,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,96€

Clendy Spazzolino Pulisci Lingua Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Clendy Spazzolino Pulisci Lingua Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Διπλή δράση τριχών που καθαρίζουν σε βάθος ανάμεσα στα δόντια και στα ούλα. Με νέα κυματοειδή άκρη που βοηθά στην προστασία του σμάλτου των δοντιών και των ούλων. Πρακτικό στρογγυλεμένο κεφάλι για να επιτευχθούν οι πιο δύσκολες θέσεις. Μαλακές τρίχες σιλικόνης για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της γλώσσας. Διατίθεται σε 3 διαφορετ..

1,67€ 0,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,54€

Colgate Classic Deep Clean Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Classic Deep Clean Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Καθαρίζει ενδιάμεσα στα δόντια και την γλώσσα. Οδοντόβουρτσα μεσαία που φτάνει βαθιά ανάμεσα στα δόντια και τα καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το χρώμα που προτιμάτε...

0,89€ 0,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,40€

Colgate Herbal Propolis Οδοντόκρεμα (100ml)

Colgate Herbal Propolis Οδοντόκρεμα (100ml)Η οδοντόκρεμα Colgate Herbal Propolis βοηθάει να κρατάτε τα ούλα σας υγιή και τα δόντια σας ισχυρά. Η μοναδική του φόρμουλα συνδυάζει την επιστήμη της Colgate με τα καλύτερα συστατικά της φύσης. Η πρόπολη είναι γνωστό ότι περιέχει πολλές βασικές βιταμίνες και μέταλλα και έχει μια αξιοσημείωτη ικανότητα να καταπολεμά και να αποτρέπει πολλούς τύπους βακτηρί..

1,22€ 0,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,80€

Colgate Komplett extra frisch (75ml)

Colgate Komplett extra frisch (75ml) H Colgate Komplett Ultra White Οδοντόκρεμα - η καθημερινή σύντροφος σας για την καταπολέμηση της φθοράς και της πλάκας των δοντιών. Έτσι θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα όμορφο το χαμόγελο και τα δόντια σας, η οδοντόκρεμα προσφέρει αξιόπιστη προστασία του σμάλτου από την πέτρα, και από λεκέδες που συχνά προκαλούν το τσάι, ο καφές και η νικοτίνη, με αντιαισθη..

1,80€ 0,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,63€

Colgate Max White One Στοματικά Διαλύματα (500ml)

Colgate Max White One Στοματικά Διαλύματα (500ml). - Για χρήση δύο φορές την ημέρα, πριν ή μετά το βούρτσισμα. Η Colgate® Max για λεύκανση στοματικό διάλυμα χωρίς αλκοόλ παρέχει καθημερινή πρόληψη. Άμυνα κατά των λεκέδων κηλίδων και μία δροσιστική συγκλονιστική γεύση μέντας που αφήνει το στόμα σας φρέσκο και πιο υγιεινό!..

5,56€ 2,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,01€

Colgate Total Pro Gum Health Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Total Pro Gum Health Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Η νέα οδοντόβουρτσα Colgate Total Pro-Gum Health είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει τα δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Ενώ παράλληλα διεγείρει απαλά τα ούλα, απομακρύνοντας την πλάκα ανάμεσα στα δόντια και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή προστασία. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε ν..

2,49€ 1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

Colgate Zig Zag Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Zig Zag Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Η Colgate Zig Zag, medium είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών σας με: • Τρίχες πολλαπλών γωνιών για βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια. • Τρίχες σε πολλαπλά ύψη με κορυφή καθαρισμού που βοηθούν στον καθαρισμό των δυσπρόσιτων σημείων. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε το ..

0,89€ 0,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,44€

Colgate Μax Fresh Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ)

Colgate Μax Fresh Οδοντόβουρτσα Medium (1τμχ) - Η Colgate Μax Fresh, medium είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών σας με: • Τρίχες πολλαπλών γωνιών για βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια. • Τρίχες σε πολλαπλά ύψη με κορυφή καθαρισμού που βοηθούν στον καθαρισμό των δυσπρόσιτων σημείων. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Στα στοιχεία της παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε..

1,29€ 0,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,66€

Crest anti-cavity Regular paste (50ml)

Crest anti-cavity Regular paste (50ml) Στοματική προστασία. Οδοντόκρεμα με φθόριο Anticavity. Καταπολεμά την τερηδόνα με Fluoristat, κλινικά αποδεδειγμένα. Το Fluoristat είναι ένα εμπορικό σήμα για μια δοκιμασμένη και προληπτική σύνθεση (δραστικό συστατικό: φθοριούχο νάτριο). Καταπολεμά την τερηδόνα στα δόντια και τις εκτεθειμένες ρίζες, ένα ιδιαίτερα ευάλωτο τμήμα των δοντιών σας. Η Crest έχ..

0,69€ 0,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,46€

Denthoral κηρωμένο οδοντικό νήμα (50Μ)

Denthoral κηρωμένο οδοντικό νήμα (50Μ) Denthoral οδοντικό νήμα σας επιτρέπει να αφαιρείται την πλάκα και τα βακτήρια στο χώρο ανάμεσα στα δόντια, ενώ το φθόριο βοηθά στην ανοργανοποίηση του σμάλτου. Χρησιμοποιήστε μετά από κάθε γεύμα 40 εκατοστά οδοντικού νήματος και, εάν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τη διάρκεια της χρήσης...

1,80€ 0,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,73€

GENGIMED ANTIPLAQUE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ (500ml)

GENGIMED ANTIPLAQUE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ (500ml)προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από βακτηριακή πλάκαεξαιρετικά φρέσκο άρωμα μένταςαπολύμανση για τη στοματική κοιλότητα..

1,98€ 1,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,13€

GENGIMED SENSITIVE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ (500ml)

GENGIMED SENSITIVE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ (500ml)προστατεύει τα ευαίσθητα δόντια και ούλαχωρίς αλκοόλμε εκχύλισμα χαμομηλιού..

1,98€ 1,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,01€

Listerine Fresh Burst Στοματικό Διάλυμα (250ml)

Listerine Fresh Burst Στοματικό Διάλυμα (250ml) - LISTERINE® FRESHBURST :Το βούρτσισμα μόνο καθαρίζει ως και το 60% της επιφάνειας των δοντιών. Αφήνοντας τα βακτήρια που ευθύνονται για τον σχηματισμό της πλάκας να αναπτυχθούν στα δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Για αυτό, οι οδοντίατροι και οι ειδικοί στη στοματική υγιεινή συνιστούν να κάνουμε περισσότερα από το απλό βούρτσισμα. Οπως, για παρά..

4,96€ 1,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,26€